Survivor 2021. Jador, despre copilăria dificilă: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1”

Adevarul (Romania), 13 ianuarie 2021 20:45

Jador, unul dintre cei 12 concurenţi din Echipa Faimosilor, din show-ul “Survivor România”, care a debutat sâmbătă aceasta, la Kanal D, este un artist apreciat de milioane de fani. Copilăria i-a fost marcată de lipsuri, însă sărăcia l-a determinat să îşi dorească să viseze la mai mult, după cum acesta povesteşte într-un interviu acordat înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Ieri
04:15
Prim-ministrul FlorinCîţu nu vrea să semneze ca primarul propunerile de secretari de stat ale liberalilorşi i-a cerut lui Ludovic Orban să îi fie prezentat CV-ul fiecărei persoane,susţin surse politice din PNL pentru „Adevărul”. Prin urmare,Orban a format o Comisie de evaluare care să analizeze candidaturile venite dela organizaţiile din teritoriu, din care fac parte mai mulţi lideri ai partidului, inclusiv Florin Cîţu.
04:15
Cifrele despre COVID-19 anunţate zilnic de autorităţi dezvăluie doar o parte a realităţii infecţiilor în România. În fapt, numărul persoanelor infectate este mult mai mare, susţine medicul psihiatru Gabriel Diaconu. „Cam câţi ratăm noi din cei pe care ar trebui să-i descoperim? Cam 50%!”, estimează medicul.
01:45
Preşedintele Joe Biden a vorbit marţi pentru prima oară cu omologul său rus Vladimir Putin de când a devenit preşedintele SUA, exprimându-şi îngrijorarea legată de activităţile Rusiei, între care tratamentul aplicat criticului Kremlinului Alexei Navalny, care a fost arestat săptămâna trecută la revenirea în ţară din Germania, a anunţat Casa Albă, transmite Reuters.
00:45
Un nou medicament cu o eficienţă sporită în combaterea COVID-19 a fost descoperit în urma unui studiu efectuat de un institut medical din Montreal.
26 ianuarie 2021
23:00
În 2017, doi copii alpinişti au murit în urma unei avalanşe petrecute în Masivul Retezat. Ancheta procurorilor a fost finalizată.
23:00
Un poliţist a fost înjunghiat în abdomen de un bărbat care a fost imobilizat pe stradă, la Eforie, în seara de marţi, 26 ianuarie.
22:00
Consiliul Judeţean Buzău va participa, luna viitoare, la Târgul de Turism al României. Pe un stand 3D, vor fi prezentate obiectivele turistice din judeţ.
22:00
Anul 2020 a fost unul extrem de dificil pentru grădiniţele private din România. Din cauza pandemiei, acestea au fost mai mult închise. În 8 februarie, grădiniţele îi aşteptă din nou pe cei mici.
22:00
Pentru a rezolva problemele, Consiliul Judeţean a încheiat un parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Nord-Est. Va fi implementat un proiect cu finaţare europeană ce are ca beneficiar final Cetatea Neamţ.
22:00
Salvamontiştii din Prahova se confruntă în fiecare sezon de iarnă cu sute de amatori de expediţii montane în zone periculoase, care ignoră avertizările meteo şi riscul iminent de a fi prinşi într-o avalanşă.
21:30
Bugetul pe 2021 dăbătăi de cap coaliţiei de guvernare, care nu reuşeşte să se încadreze într-undeficit de 7%. Mai mult, unii miniştri din Guvernul Cîţu ignoră apelurile laprudenţă ale premierului şi acordă noi sporuri pentru bugetari.
21:00
Medicii de familie care lucrează în cele patru centre de vaccinare din judeţul Buzău ameninţă că nu se vor mai implica în niciun fel în imunizarea populaţiei, dacă nu vor şti cât mai repede posibil cum şi când vor fi plătiţi pentru activitatea desfăşurată în cadrul campaniei.
20:15
Şoferii vor putea să se adreseze companiei cucare au încheiat o poliţă RCA pentru a beneficia de despăgubiri în cazul unuiaccident, urmând ca firma să îşi recupereze banii de la asigurătorul persoaneivinovate, arată un proiect de ordonanţă de urgenţă publicat luni de MinisterulFinanţelor.
20:00
Bugetul României trebuie să fie orientat către performanţă şi rezultate, cu obiective trainice, care să asigure stabilitatea financiară pe termen lung, atât de necesară după aproape un an de criză, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare.
20:00
Conţin cartofii dulci maimulte vitamine şi minerale? Sunt de preferat atunci când ne dorim să slăbim orisă ne menţinem greutatea? Iată ce spune nutriţionistul.
20:00
Ivermectina este medicamentul pe care unii specialişti îl consideră a fi un „antidot minune” în lupta cu COVID-19. În România, însă, nu se comercializează medicamentul de uz uman. Asta nu i-a împiedicat pe români să ia cu asalt farmaciile veterinare şi să golească rafturile.
20:00
Ministerul Sănătăţii lucrează la un algoritm privind evoluţia epidemiei de COVID-19 care va lua în calcul şi alţi parametri decât strict simpla incidenţă a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul unui judeţ, a declarat, marţi, doctorul Călin Alexandru, director în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţe.
19:30
PreşedinteleCamerei de Comerţ Româno-Germane (AHK România), Dragoş Anastasiu, membru alCoaliţiei pentru Dezvoltarea României, a declarat, marţi, că a solicitat laîntâlnirea cu premierul Florin Cîţu alocarea fondurilor necesare pentruimplementarea măsurilor de ajutor pentru firmele afectate de pandemia deCOVID-19, menţionând că sunt întârzieri la plăţi.
19:30
Cele două persoane aflate în locuinţade la etajul patru al unui bloc au reuşit să părăsească la timp apartamentul în care izbucnise incendiul
19:30
Comisiile juridică şi pentru constituţionalitate ale Senatului au adoptat marţi un raport de respingere la proiectele de lege ale PSD iniţiate în legislatura precedentă care aduc modificări Codului penal şi Codului de procedură penală şi care au fost declarate neconstituţionale de CCR, a anunţat preşedinţa Comisiei juridice a Senatului, Iulia Scântei.
19:30
Premierul Florin Cîţu anunţă că a avut convorbire telefonică cu premierul olandez Mark Rutte. Cei doi au abordat teme economice, legate de pandemie şi campania de vaccinare, dar şi aderarea la Spaţiul Schengen.
19:30
În discursul înregistrat de acceptare a unui premiu pentru întreaga activitate din partea Fundaţiei Australia Day, mogulul media Rupert Murdoch, proprietarul News Corp. şi Fox Corporation, a denunţat „cenzura” mass-mediei din partea platformelor sociale menită a „împiedica indivizii şi societăţile în a-şi împlini potenţialul”.
19:15
Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu şi al Elenei Udrea, va face parte din echipa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, au declarat surse politice pentru „Adevărul”. Fostul jurnalist a lucrat în trecut şi în echipa eurodeputatului Siegfried Mureşan.
18:45
Federaţia Română de Fotbal (FRF) vrea ca fanii naţionalei să fie, din nou, în tribune, alături de tricolori, în cea mai importantă partidă din acest început de an.
18:45
Ministrul MunciiRaluca Turcan afirmă că în România sunt 170.000 detitulari de venit minim garantat, dar numărul total al beneficiarilor realieste de peste 413.000.
18:45
Autorităţile locale din Târgu Jiu au anunţat că tradiţia căsătoriilor de Valentine’s Day şi Dragobete va fi respectată şi în acest an, în ciuda pandemiei.
18:45
Prefectul de ArgeŞ, Emanuel Soare, a anunţat marţi că în Instituţia Prefectului  lucrează la câteva măsuri care vor contribui la redeschiderea în siguranţă a şcolilor din Argeş, din 8 februarie
18:45
Avocatul Robert Roşu, managing partner al casei de avocatură Tucă Zbârcea & Asociaţii, care a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa” intenţionează să atace sentinţa judecătorilor. „Este de aşteptat că strategia de apărare va prezenta provocări extraordinare în vederea anulării deciziei ÎCCJ şi a reabilitării legale şi morale a reputaţiei profesionale a lui Robert Roşu”, arată colegii acestuia.
18:45
În oraşul oltean Scorniceşti funcţionează unul din cele cinci centre funcţionale de vaccinare anti-COVID-19 din judeţul Olt, pentru etapa a II-a. Aşa ajung aici, după ani buni, oameni care au prins şi gloria din vremea comunistă şi care nu mai recunosc nimic în jur.
18:45
Joe Biden a reluat un proiect iniţiat de Barack Obama şi amânatde Donald Trump. Conform unui decret semnat luni, bancnota de 20 de dolari va fi imprimată cu un nou chip, cel al activistei afro-americane Harriet Tubman.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.