Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", a fost spitalizat

StirileProtv.ro, 13 ianuarie 2021 22:00

Actorul american Dustin Diamond, care l-a interpretat pe Screech în popularul serial de televiziune "Salvaţi de clopoţel" ("Saved by the Bell"), a fost spitalizat în Florida, au relatat marţi media de specialitate citate de EFE.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
07:40
În zona Banatului, la poalele versantului sudic al munţilor Țarcu, găsim o stațiune mai puțin cunoscută, dar ofertantă pentru cei care iubesc zăpada.
07:40
Un bărbat a fost împușcat din greșeală în timpul unei partide de vânătoare, într-o zonă greu accesibilă din localitatea bistrițeană Rebrișoara.
07:40
Un fost atlet de performanță, stabilit peste ocean de 11 ani, este acum fotograf al vedetelor de la Hollywood.
Acum 30 minute
07:20
A venit vremea primei întâlniri cu astrele. O zi cu vești amestecate.
Acum 12 ore
22:10
Dansatorul şi coregraful argentinian Juan Carlos Copes, o legendă a tangoului, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 89 de ani, a anunţat familia artistului, informează AFP.
21:50
Danemarca a depistat un prim caz de contaminare cu varianta din Africa de Sud.
21:00
Doi bărbați arestați după asediul de la Capitoliu au declarat că un polițist a dat mâna cu ei când au intrat și le-a spus ”aceasta este acum casa voastră”.
20:50
Ministerul Sănătăţii precizează că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.
20:40
Numărul de incidente raportate în care copii au murit sau au fost grav răniţi în urma unor abuzuri sau a neglijenţei a crescut cu un sfert după primul lockdown din Anglia, anul trecut.
20:30
Atenţionare de călătorie: Coduri portocaliu şi galben de temperaturi extreme şi vânt în Spania.
20:20
Un urs a fost surprins în timp ce se scărpina temeinic de un copac, în Parcul Național Retezat, prilej pentru cei de la Romsilva de a-l compara cu celebrul Baloo din Cartea Junglei.
20:00
România are mere. Prea multe chiar! După o recoltă ofertantă, de o bună parte dintre fructe n-a mai avut cine să se mai atingă. Marile lanțuri comerciale apelează la importuri - de altfel, și clienții par să aleagă merele aduse de peste hotare.
19:50
Mii de oameni au participat, sâmbătă, la Viena, la un marş de protest faţă de restricţiile decise de guvernul austriac în contextul pandemiei de coronavirus.
19:50
Posibilitatea de a munci online de oriunde a creat oportunități pentru străini în România. Pe aceștia îi atrag chiriile mici, internetul de mare viteză, dar și peisajul.
19:50
Autoritățile norvegiene anchetează moartea a peste 20 de bătrâni din aziluri, care au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați anti-COVID cu serul Pfizer.
19:50
COVID-19 a luat până acum cel puțin două milioane de vieți la nivel global, iar experții sunt de acord că abia de la anul am putea răsufla ușurați.
19:50
Cu entuziasm și energie inepuizabilă, o familie din Winnipeg - Canada și-a animat curtea casei cu o duzină de urși polari din zăpadă.
19:50
În vreme ce ministerul le promite profesorilor bani în plus ca să-i ajute pe copii să recupereze materia pierdută, câțiva liceeni din Brașov le dau o lecție de solidaritate.
19:40
Etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID n-a început tocmai coerent: să-ți faci o programare pe platforma pusă la dispoziție de autorități este o aventură.
19:40
19:40
19:40
Construim noi stații pe magistrala M5, iar Drumul Taberei va fi legat, într-un final, de Pantelimon, așa cum prevede planul inițial.
19:20
Nuclearelectrica, compania care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunţat sâmbătă că amână pentru o dată ulterioară oprirea controlată a Unităţii 1 a centralei.
19:00
Meteorologii anunţă că este risc mare de producere de avalanşe în munţii Făgăraş, Şureanu şi Parâng, potrivit unui buletin nivometeorologic transmis sâmbătă.
Acum 24 ore
18:30
Medic român stabilit în Suedia: Invidiez România! Noi nu avem această facilitate
18:20
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că 12.421 de persoane au fost vaccinate împotriva coronavirusului în ultimele 24 de ore.
17:20
Un milion de doze din vaccinul chinezesc Sinopharm contra Covid-19 au sosit sâmbătă în Serbia, ţară care a început vaccinarea înainte de Crăciun, a anunţat preşedintele sârb Aleksandar Vucic, potrivit AFP.
17:10
Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” a anunţat că fostul preşedinte Traian Băsescu s-a vaccinat împotriva COVID-19.
16:50
Preşedintele ales al SUA Joe Biden a primit noul cont oficial de Twitter, dar a fost constrâns să înceapă de la zero, fără niciun urmăritor, scrie BBC.
16:40
Jennifer Lopez și-a uimit din nou fanii, după ce a fost surprinsă la plajă în bikini de culoare roșie.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.