Firea, despre majorarea cu 40% a punctului de pensie: Dacă eşti la guvernare, trebuie să faci rost de bani. Dacă nu mai poţi, te dai la o parte

Adevarul (Romania), 14 ianuarie 2021 00:15

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă că Guvernul nu are niciun motiv să nu majoreze cu 40 de procente punctul de pensie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
13:00
Prezentat pe 10 noiembrie 2006 decătre fostul preşedinte al clubului Valencia, Juan Soler, proiectul impresionantal stadionului „Nou Mestalla“ ar urma săaibă o capacitate de 80.000 de locuri.
13:00
Judeţul Buzău este „leagănul paraşutismul militar românesc”, după ce un basarabean pe nume Grigore Baştan a pus aici bazele şi a condus destinele paraşutismului românesc.
13:00
Cea mai înclinată pârtie din ţară, aflată pe domneiul schiabil de mare altitudine din Sinaia, destinată doar schiorilor experimentaţi, este amenajată în aceste zile cu ratracul.
13:00
Biserica Adventistă din comuna Gura Şuţii a fost cuprinsă de flăcări, sâmbătă. Pompierii de la Detaşamentul Titu au fost alertaţi şi au intervenit pentru stingerea incendiului.
13:00
Comandantul de cursă lungă Ioan Giurgiuvanu a murit la 20 ianuarie, în timp ce era internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă. El fusese infectat cu noul coronavirus.
13:00
Asociaţia Acasă în Banat anunţă data şi locaţia pentru Color the Village/Colorează Satul ediţia 2021, festivalul faptelor bune prin care voluntari din toate colţurile ţării se adună pentru a renova 30 de case în doar 3 zile.
13:00
Tot mai mulţi români din Marea Britanie au căzut victime unei noi escrocherii. Pe reţelele sociale, oamenii sunt atenţionaţi că riscă să rămână fără bani dacă pică în plasa infractorilor.
13:00
Acum 162 de ani, Focşaniul a avut un rol extrem de important în realizarea actului istoric al Unirii Principatelor Române, de la 24 ianuarie, prin alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca primul domnitor al statului naţional.
Acum o oră
12:30
La biserica din curtea conacului de la Soleşti a fost înmormântată Elena Cuza, soţia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în 1909.
12:30
Un autobuz plin cu oameni s-a oprit peste calea ferată, la Jucu, în judeţul Cluj, în timp ce aştepta la semafor. Brusc, bariera s-a lăsat chiar peste autobuz, însă şoferul a avut prezenţa de spirit şi a reuşit să scape.
12:30
Conform medicului Virgil Musta, şeful secţiei COVID de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, vaccinul are o singură contraindicaţie categorică.
Acum 2 ore
12:00
Actriţa italiană Asia Argento, una dintre liderele mişcării #MeToo, îl acuză de abuzuri sexuale pe Rob Cohen, regizor american, realizatorul peliculei ''Fast and furious'', într-un interviu publicat vineri în Corriere della Sera, potrivit AFP.
12:00
Lacul Tăbăcărie a devenit un focar de infecţie al oraşului Constanţa. Mai multe lebede încearcă să supravieţuiască aici.
12:00
Preşedintele proaspăt învestit al SUA, Joe Biden, l-a sunat pe şeful Gărzii naţionale pentru a-i prezenta scuze după ce soldaţi staţionaţi la Capitoliu au fost trimişi să doarmă într-un garaj neîncălzit. Ordinul ar fi venit de la Poliţia Capitoliului, însă circumstanţele sunt neclare. Parlamentarii americani au fost revoltaţi, la fel şi guvernatorii statelor.
12:00
Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă că, începând de vineri seară, în Bucureşti şi localităţile limitrofe s-au înregistrat creşteri importante ale concentraţiilor de poluanţi monitorizaţi.
12:00
Zeci de persoane au fost arestate, sâmbătă, în Rusia, cu ocazia manifestaţiilor organizate în întreaga ţară la apelul susţinătorilor lui Alexeï Navalnîi pentru a cere eliberarea acestuia.
11:45
Zavaidoc a fost un lăutar cu ştaif, a cărui voce a cucerit elitele vremii. Inclusiv Opera Română şi l-a dorit cap de afiş, însă a refuzat oferta şi, în schimb, a cântat cu foc şi jale pe fronturile celor două războaie mondiale, dar şi în localurile simandicoase din Paris. Zavaidoc a avut totul: familie, bani şi faimă, însă a murit sărac, pe patul de spital.
11:30
Incidenţa cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 în Argeş ascăzut masiv în ultima vreme. Nu mai puţin de 27 dintre cele 102 localităţi dinArgeş nu au mai înregistrat vreun caz de COVID-19 în ultimele 14 zile.
11:30
În şedinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Constanţa a fost aprobat planul de reorganizare al R.A.D.E.T. Constanţa şi, totodată, a fost aprobată înfiinţarea societăţii Termoficare Constanţa S.R.L.
11:30
Iaşiul se confruntă cu o lipsă acută a locurilor de parcare, în condiţiile creşterii constante a numărului de maşini. Din cauza pandemiei, licitaţiile s-au mutat pe WhatsApp, iar taxele pot fi achitate online.
11:30
Boeingul 737-800NG (YR-BML) Blue Air care a decolat în această dimineaţă de la Bucureşti spre Londra Heathrow a revenit la Otopeni.
11:30
Foarte importante aceste definiri iniţiale de mandat. Sunt totodată declaraţii de intenţii. dar şi angajamente pe o listă asumată individual şi acum validată de Congres, cu o majoritate covărşitoare (93-2) care-i dă şi mână liberă pentru a îndeplini aceste obligaţii, cu siguranţă chiar în ordinea de urgenţe expusă în faţa reprezentanţilor naţiunii.
11:30
Împreună cu partenerii din NATO, US Air Force a efectuat o operaţiune de „identificare a ţintelor înaltă valoare, bine apărate, în toate zonele” din regiunea Mării Negre, informează U.S. European Command.
Acum 4 ore
11:15
Administratorii domeniului schiabil din Buşteni au avut surpriza neplăcută să găsească toaleta, amenajată la pârtia de sanie, complet distrusă de turişti.
11:00
Actriţa Nathalie Delon,fosta soţie a lui Alain Delon, a murit la vârsta de 79 de ani, de cancer, aanunţat pe Instagram fiul ei, Anthony Delon.
11:00
Dominic Fritz, primarul Timişoarei, alături de cei doi viceprimari şi consilierii locali, şi-a publicat pe site-ul municipalitătii declaraţia de avere.
11:00
Maria Meşter, prezentată de presa britanică drept creierul operaţiunii, şi fiul ei, Emil Bogdan Săvăstru, alături de  recepţionerul Alexandru Stan şi profesorul Sorin Marcovici au stat în arest timp de şase luni, pe nedrept.
11:00
Un număr de 27 de persoane, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, au fost găsite de poliţişti în restaurantul Hanul lui Manuc, încălcând astfel restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Printre clienţi se afla şi o persoană care trebuia să fie în carantină, în judeţul Călăraşi. Poliţiştii au amendat 25 de clienţi, dar şi pe reprezentanţii localului.
10:45
Administraţia Biden va revizui acordul de pace încheiat de fostul preşedinte Donald Trump cu talibanii, a spus Jake Sullivan, consilierul principal pe probleme de securitate al noului lider de la Casa Albă, potrivit BBC.
10:30
Autorităţile din Hong Kong au anunţat sâmbătă că au impus o carantină parţială, pentru prima dată de la începutul pandemiei, după ce, vineri, au fost înregistrate 61 de cazuri de Covid-19, relatează The Guardian.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.