Un poliţist din Iaşi a găsit două lebede îngheţate, pe câmp. Cum au fost salvate

StirileProtv.ro, 23 februarie 2021 18:10

Două lebede înghețate și înfometate au fost găsite rătăcite pe un câmp din județul Iași. Salvatorul lor, un polițist, a căutat o asociație care le-a internat pe cele două păsări într-un cabinet veterinar.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
20:10
Peste 120 de milioane de euro, gaură record, găsită în visteria statului. Cu atât au prejudiciat bugetul, în 2019, instituţiile publice, prin acordarea unor salarii, sporuri şi premii în mod nelegal, sau prin cheltuieli nejustificate.
Acum 30 minute
20:00
Deşi avem o lege care le permite companiilor să suporte cheltuielile cu plata creşei sau a grădiniţei, până-n 1.500 de lei lunar, firmele sunt reticente să facă respectivele plăți.
Acum o oră
19:50
Închiși în casă și puși în fața unor situații noi, românii au fost nevoiți să își schimbe din mers obiceiurile. Iar asta s-a văzut în materie de cumpărături online, care au crescut la noi într-un an, cât în alte țări în șapte.
19:50
Încă un teritoriu din România aspiră la tilul de geoparc UNESCO. Vorbim despre împrejurimile oraşului Rupea, din judeţul Braşov.
19:50
Un sport nobil şi elegant, echitaţia a câştigat tot mai mulţi adepţi în special în ultimul an.
19:50
Un român a plecat cu bancomatul în mașină din foaierul unei bănci. Explicația bărbatului
19:40
Schimbările climatice produc efecte neașteptate pe litoralul românesc. Apa Mării Negre este tot mai caldă, de la an la an.
19:40
Criza globală de semiconductori prelungește problemele industriei auto de la noi.
19:40
Curg acuzaţiile de fraudă la examenele online. De această dată, vizaţi sunt unii dintre participanţii la olimpiada de matematică.
19:40
Uniunea Europeană a folosit pentru prima dată interdicţia de export de vaccinuri împotriva COVID-19 pentru a opri transferul din Italia spre Australia a 250.000 de doze de ser de la AstraZeneca, au declarat pentru DPA surse europene, scrie Agerpres.
19:30
Cum a fost posibil ca Gheorghe Moroşan, agresorul din Oneşti, şi în acelaşi timp un bărbat în vârstă să îşi lege de unul singur cele două victime? Întrebarea care a apărut din primul moment al acestui caz teribil - începe să capete un răspuns.
19:30
Modificarea kilometrajului de către cei care vând maşini rulate şi poate chiar periculoase ar putea deveni infracţiune şi se va pedepsi cu închisoarea.
19:30
USR PLUS a depus proiecte pentru modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor şi Senatului, astfel încât parlamentarii care votează "dublu" să fie sancţionaţi disciplinar prin pierderea a peste 80% din indemnizaţie.
Acum 2 ore
19:20
Un nou scandal de proporţii aruncă într-o lumină cât se poate de proastă Ministerul de Interne. 
19:10
Grupul farmaceutic american Pfizer urmează să concedieze 15% din personalul centrului său de distribuţie de la Zaventem (Belgia), urmând ca o parte din activităţile acestui centru să fie delocalizate în România, informează cotidianul La Libre Belgique.
18:50
Nouă soldaţi turci au murit şi patru au fost răniţi joi după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în sud-estul Turciei, a anunţat Ministerul Apărării, care vorbeşte despre un "accident'.
Acum 4 ore
18:20
Uniunea Europeană ar trebui să fie în măsură să îi vaccineze pe toţi cetăţenii europeni "până la sfârşitul verii", a declarat joi la Roma comisarul european pentru piaţa internă Thierry Breton.
18:00
Poveste dramatică la Brezoaele, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 65 de ani şi mama lui, de 85, au fost găsiţi fără viață în gospodărie.
17:50
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a trimis joi o scrisoare către preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.
17:40
Zeci de echipaje de polițiști și de jandarmi au descins, joi dimineață, la aproape 200 de adrese din 17 județe și București.
17:40
Surprize neplăcute în cazul accidentului de miercuri, de la Arbore, din Suceava - când 23 de persoane au ajuns la spital.
17:40
Emil Hurezeanu şi George Maior au fost propuşi oficial ca ambasadori ai României în Austria, respectiv în Iordania.
17:30
Jandarmii de la gruparea mobilă "Burebista", din Brașov, trebuie să dea socoteală în fața comisiei de anchetă.
17:30
O armată de oameni a negociat cu un individ din Ștefănești, Argeș. Bărbatul a sunat de la cimitir și a anunțat că intenționează s-o termine cu viața.
17:30
Nivelul crescut al salariilor la Metrorex poate fi menţinut doar dacă este redus personalul, sporul de metrou de de 20-40% este ”aplicat abuziv tuturor angajaţilor”, poitrivit ministrului Transporturilor Cătălin Drulă, conform News.ro. 
17:20
Poliția din Timișoara este în alertă. Trupul plăpând al unui bebeluș de numai două zile a fost găsit pe un câmp dintr-o localitate apropiată.
17:20
Campanie inedită în Cluj-Napoca. Mai mulți elevi din clasele primare și învățătorii lor au împânzit gardurile școlii cu zeci de mărțișoare în formă de inimă.
17:10
Primarul muncipiului Cluj-Napoca Emi Boc califică numirea unui prefect UDMR ca fiind un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj.
16:40
O alertă de tsunami a fost emisă după producerea unui seism cu magnitudinea iniţială de 7,3, vineri dimineaţă, la est de Insula de Nord a Noii Zeelande, a anunţat Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific (PTWC).
Acum 6 ore
16:20
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat joi că pe corpul uneia dintre victimele criminalului de la Oneşti erau urme de muniţie neletală.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.