Tânăr rănit grav, după ce a izbit cu mașina un gard de beton

Jurnalul.ro, 19 martie 2023 09:10

Un tânăr de 19 ani a fost rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un gard de beton, duminică dimineața, pe DN 73, în Brașov.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 5 minute
13:40
Producătorul de aluminiu Alro Slatina se aşteaptă la un profit net de 68,6 milioane de lei în acest an, în scădere cu 79% comparativ de 2021, scrie Ziarul Financiar.
Acum 30 minute
13:20
BCR a semnat un acord cu Victoriabank, una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, controlată de Banca Transilvania BERD, pentru vânzarea integrală a acţiunilor deţinute la filiala BCR Chişinău, informează Ziarul Financiar.
Acum o oră
13:10
Facem adopție, prevenție și educație. Un câine nu este un lucru, nu putem să ne luăm un câine și vedem noi ce facem cu el, explică Hilde Tudora, șefa Biroului pentru Protecția Animalelor CJ Ilfov, la Conferința Națională “Afecțiune, implicare, responsabilitate – strategie de succes pentru îngrijirea animalelor din județul Ilfov”, organizată de Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, și cotidianul național Jurnalul.
12:50
Un motor de barcă în valoare de 10.000 de lei, căutat de autoritățile din Suedia, a fost găsit de polițiștii Gărzii de Coastă pe o ambarcațiune din Delta Dunării.
Acum 2 ore
12:40
Dressingul este un termen folosit pentru a desemna spațiul dedicat pentru organizarea garderobei. La fel de bine (dar mai puțin pretențios) l-am putea numi dulap de haine sau debara – amintindu-le unora de scene hot din filme clasice americane, în care vreun tânăr îndrăgostit se ascunde gol-pușcă în spatele ușilor din lamele de lemn.
12:40
Toată lumea are cel puțin un raft în casă plin cu ediții de cărți vechi. Mulți au primit recent drept moștenire de la bunici o colecție vastă de cărți vechi, clasice, vintage pe care știu sigur că nu le vor citi niciodată. Din fericire, anticariatele de cărți au soluția perfectă: vânzarea acestora. Achizitorii din cadrul anticariatelor își recompensează pe măsură clienții și îi încurajează să apeleze la o astfel de abordare pentru eliberarea spațiului din bibliotecă.
12:40
Majoritatea băncilor mari din top 10 au tras frâna în 2022. Doar CEC Bank şi EximBank, bănci cu capital românesc, au majorat activele peste inflaţie, scrie Ziarul Financiar.
12:40
Dumitru Chisăliță, Președinte Asociația Energia Inteligentă, explică de ce s-au mărit tarifele de transport și distribuție gaze și energie electrică de la 1 aprilie 2023ț
12:20
Calificarea Soranei Cîrstea în semifinala de la Miami Open a produs reacții diverse în presa internațională. Site-ul oficial al organizației mondiale feminine de tenis, WTA, o descrie ca pe un „suspect neobișnuit” și îi face o prezentare dedicată „fanilor ocazionali ai tenisului”.
12:10
Liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, afirmă că „necesitatea stabilirii unui prag valoric pentru abuzul în serviciu este cerută de decizia CCR nr.392/2017 ca o condiție de existență a infracțiunii de abuz în serviciu” și precizează că PNL susține ca pragul să fie de 9.000 de lei.
11:50
Conservarea alimentelor nu am inventat-o noi, românii, dar cu siguranță suntem printre cei mai atașați de această îndeletnicire. Nu ne referim aici la cumpărarea sau stocarea de conserve, ci la prepararea acestora!
Acum 4 ore
11:40
Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi într-un magazin alimentar din comuna Dobrovăț, județul Iași.
11:30
Horoscop zilnic, 31 martie 2023. Fecioarele au nevoie de odihnă, Scorpionii au realizări profesionale, iar Capricornii rezolvă probleme de familie
11:10
Este momentul să ne reamintim ce și cine am fost cândva, spune dr. Bogdan Cuza, strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la evenimentul "Cunoașterea istoriei locale, factor determinant pentru un viitor mai bun", conferința națională România Inteligentă cu tema "Viitorul a început ieri! Educație și tradiție - model de dezvoltare pentru noile generații", organizat de Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul Jurnalul.
11:00
Nu avem cadrul legal să ne implicăm financiar în sterilizarea animalelor, reușim doar cu ajutorul ONG-urilor, atrage atenția Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, la Conferința Națională “Afecțiune, implicare, responsabilitate – strategie de succes pentru îngrijirea animalelor din județul Ilfov”, organizată de Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, și cotidianul național Jurnalul.
10:50
Un cetățean german de 76 de ani a fost reținut de polițiștii din Arad după ce ar fi întreținut relații sexuale cu doi minori dintr-o casă de tip familial.
10:40
Bulgaria a anunţat recent că va semna acorduri cu SUA şi Franţa pentru construirea a patru reactoare nucleare la centralele nucleare de la Kozlodui şi Belene, notează bnr.bg.
10:30
Presat de Comisia Europeană și sub amenințarea pierderii banilor din PNRR, guvernul trebuie să scadă pensiile speciale.
10:10
Două elicoptere Black Hawk ale armatei americane s-au prăbușit miercuri seară în timpul unei misiuni de antrenament deasupra statului Kentucky, a anunțat armata americană, citată de Reuters.
10:10
În seara zilei de 4 aprilie 2023, la ora 19.00, îl va aduce pe scena Sălii mici a Ateneului român,  în cadrul Stagiunii de marți seara  pe oboistul  Sabin Iordache, muzician care va prezenta, alături de pianista Teodora Țepeș, un program cu lucrări semnate Bach, Klughardt, Poulenc și Bozza. Recitalul îl va avea ca invitat pe violistul Alex Spînu.
10:00
Comisia Europeană va reevalua cuantumul compensației acordate fermierilor români afectați de criza generată de importurile de cereale din România și de secetă, a anunțat europarlamentarul Eugen Tomac. Acesta spune că a cerut sprijin de cel puțin 100 milioane de euro.
Acum 6 ore
09:40
Forțele rusești au înregistrat unele succese în orașul Bahmut, situat pe linia frontului din estul Ucrainei, au declarat oficiali militari ucraineni, citați de Reuters.
09:40
Ungurii compară ori de câte ori au ocazia preţurile de pe plan local cu cele din afară, căutând neîncetat răspunsuri la întrebarea de ce viaţa lor este mai scumpă decât cea din alte ţări, mai bogate.
09:30
Cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate in promovarea artei contemporane si a peste 500 de materiale video originale (interviuri, documentare, no comment, expozitii) pe canalul YouTube, se lanseaza premiul Modernism.ro Award 2023, un trofeu de colectie, unicat, acordat in functie de preferintele si vizualizarile publicului. Platforma Modernism.ro se situeaza printre cele mai cunoscute si vizitate produse online de profil, cu un numar de peste 623.200 impressions pe YouTube si peste 24.000 de ore de vizionare a materialelor video produse original.
09:10
Meciurile din noaptea de miercuri spre joi de la Miami Open, inclusiv sfertul de finală de simplu feminin dintre Petra Kvitova și Ekaterina Alexandrova, au fost amânate din cauza ploii. Sorana Cîrstea își va afla adversara din semifinală abia joi seara.
09:10
Mafia retrocedărilor a reușit să facă profituri de milioane de euro după ce informații din sute de dosare în care statul acorda despăgubiri au ajuns la samsarii de „prăjituri”, cum erau codificate tranzacțiile.
09:00
Secția penală a Curții de Apel Brașov a adresat Curții de Justiție a UE mai multe întrebări, prin care instanța europeană este chemată să desființeze autoritatea deciziilor Curții Constituționale din România. Însă nu doar ale acesteia, ci și ale Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe motiv că vin în contradicție cu dreptul Uniunii Europene.
08:40
Sorana Cîrstea este într-o puternică revenire de formă și a început ascensiunea spre Top 20 mondial.
08:30
Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul Jurnalul, a organizat ieri, în cadrul evenimentului „Cunoașterea istoriei locale, factor determinant pentru un viitor mai bun”, conferința națională România Inteligentă cu tema „Viitorul a început ieri! Educație și tradiție - model de dezvoltare pentru noile generații”.
08:10
O nouă conferință națională România Inteligentă, organizată astăzi la București, va oferi o perspectivă clară și completă asupra problemei câinilor fără stăpân: unde e cheia rezolvării problemei, ce pot face autoritățile, care sunt obligațiile legale ale cetățenilor, de ce modificări legislative este nevoie.
08:00
Medeea s-a născut cu patru defecte ale inimii, iar malformația complicată nu a putut fi operată în țară. Intervenția salvatoare va avea loc săptămâna viitoare, la o clinică din Italia, unde copila a ajuns cu ajutorul unui transport aerian special organizat de Asociația Blondie.
Acum 8 ore
07:40
Centrul Infotrafic anunță că joi circulația va fi restricționată pe mai multe drumuri din țară pentru efectuarea unor lucrări.
07:40
Mici, bere și manele, precupeți, sacagii, bragagii. Printre de-alde astea își vindeau neguțătorii în București pânzeturile, stofele și postavurile aduse de la Lipsca (Leipzig), în urmă cu un secol și jumătate. 
07:30
Bucurie mare la echipa națională, însă cifrele seci ne amăgesc. Ele ne arată că stăm bine, că suntem în grafic, cu 6 puncte în două meciuri suntem pe loc de calificare.
07:30
O femeie de 54 de ani a murit în noaptea de miercuri spre joi într-un incendiu care i-a cuprins casa în localitatea Flămânzi, județul Botoșani.
07:10
În timp ce laptele se vinde în magazinele din România cu 10 lei litrul, producătorii ardeleni au fost anunțați de mai mulți procesatori că nu vor primi mai mult de 1,4-1,5 lei pe litrul de lapte.
07:00
În fiecare an ne bucurăm, cu mic, cu mare, de sosirea primăverii, de înflorirea pomilor și de ciripitul vesel al păsărilor, doar că acest anotimp al schimbării rezervă unora dintre noi și neplăceri: alergii sâcâitoare ori stări de oboseală - care pot fi însă tratate cu produse sută la sută naturale.
06:40
Marți, pe Arena Națională, România a jucat partida de fotbal din preliminariile Campionatului European cu echipa Belarusului. 27 de mii de spectatori nu au avut rețineri să participe la evenimentul sportiv în care adversarii veneau dintr-o țară supusă unor sancțiuni economice și politice.
06:30
Pe 28 martie 1888 s-a născut la Pitești dramaturgul Alexandru Kirițescu (mort pe 9 aprilie 1961, la București), rămas în istoria teatrului autohton ca autor al unei excelente satire de moravuri: „Gaițele” (1929). Să-i zburătăcim povestea!
06:10
Puneți mâna pe cele mai noi și incitante apariții editoriale ale primăverii! Și nu uitați: cititul este o activitate intelectuală care protejează creierul împotriva demenței și a proceselor degenerative. Hai, că v-am convins!
Acum 24 ore
00:10
În 2022, Google a eliminat peste 5,2 miliarde de reclame, în creștere cu 2 miliarde față de 2021, a restricționat alte peste 4,3 miliarde și suspendat 6,7 milioane de conturi ale advertiserilor.
29 martie 2023
23:40
Oameni mai instruiți ca în Republica Moldova pentru a contracara atacuri cyber rusești nu cred că mai găsești în țările Uniunii Europene, spune vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților Bogdan Rodeanu.
23:30
Locuinţele s-au scumpit în România, din 2015 şi până în 2021, cu 34%, sub nivelul din UE, de 38%, dar Bucureşti şi marile oraşe sunt peste media naţională. Piaţa rezidenţială locală a devenit mai atractivă pentru chiriaşi decât pentru proprietari.
23:30
A iubit toată viaţa cântecul popular. Tiberiu Ceia s-a născut pe data de 16 iulie 1940 în Timişoara și a fost un artist desăvârşit, sensibil şi visător,
23:10
Directorul general al direcţiei Antifraudă din cadrul ANAF, Teodor Alexandru Georgescu, a spus că instituţia a avut o serie de controale la companiile care administrează platformele de livrare de mâncare, iar una dintre concluziile acestor controale a fost subdimensionarea contractelor de muncă.
23:00
Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor 8 cupluri de artişti în mare formă care au spus spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Este şi cazul echipei formate din câştigătorul primului sezon Te cunosc de undeva!, CRBL, şi partenerul său, Vocea din online, cărora ruleta le-a pregătit pentru debut o transformare spectaculoasă în Marilyn Manson.
22:50
„Dragi colegi, acest text vi se adresează în primul rând.   Scriu într-un moment când orice riscă să nu fie auzit. Dar mă simt responsabil s-o fac. Motivul de a scrie e criza provocată de nominalizările UNITER. „Azi iarna vrajbei noastre"... (cum spune Richard III) e o criză artistică ajunsă în top news! Oare poate fi comparată cu o criză economică, cu inflația, sau cu șomajul?! Hmm... În atmosferă se simte un fel de premoniție sumbră că marea călătorie a teatrului, așa cum cei mai mulți am trăi...
22:40
În primele trei zile ale ofertei de subscriere titluri de stat Fidelis, ediţia a 11-a, mici investitori au alocat în total 240 milioane de lei, din care cea mai mare parte a mers către tranşele denominate în euro, acolo unde Ministerul Finanţelor plăteşte dobânzi de până la 5,8% pe an, scrie ZF.
22:40
Muzeul Municipiului București invită publicul la Conferința de Joi, 30 martie, ora 18.30, care va avea loc la Palatul Suțu (Bd Ion C Brătianu, nr 2) cu tema „Monumente fantomatice. Așezări preistorice de acum 7000 de ani din preajma Bucureștiului” susținută de dr. Vasile Opriș, șeful Secției Istorie din cadrul MMB, arheolog cu experiență în cercetarea siturilor preistorice, specializat în studiul neo-eneoliticului și ceramicii preistorice.
22:30
Rusia avertizează din nou că intrarea în NATO a Finlandei și Suediei va face din ele "ţinte legitime", potrivit ambasadorului acestei țări la Stockholm, Viktor Tatarințev.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.