PSD: "Adoptarea cu o largă majoritate a noii Legi a pensiilor reprezintă împlinirea unuia dintre cele mai importante obiective politice"

Antena3, 21 noiembrie 2023 12:30

"Adoptarea cu o largă majoritate a noii Legi a pensiilor reprezintă împlinirea unuia dintre cele mai importante obiective politice", susţine PSD într-un comunicat de presă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
14:50
Golden milk este o băutură de origine indiană, apreciată pentru gustul său ușor dulce și picant, care se datorează condimentelor aromate din compoziția sa.
14:50
Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, 29 noiembrie, ca for decizional, proiectul de lege care aduce modificări la capitolele din Codul penal care privesc persoanele condamnate definitiv.
14:50
În centrul inovației, orașele devin un nucleu al schimbării, iar locuințele urbane reflectă perfect această dinamică în continuă evoluție.
Acum 15 minute
14:40
Comisia Europeană a adoptat astăzi o serie de propuneri menite să îmbunătățească experiența pasagerilor și a călătorilor prin consolidarea drepturilor acestora. Decizia a fost luată după experiențele din pandemie și cele provocate de falimentului grupului de voiaje Thomas Cook.
Acum 30 minute
14:30
Un zâmbet strălucitor poate avea un impact pozitiv asupra încrederii și stimei de sine.
Acum o oră
14:10
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, noua Lege a pensiilor, care va intra în vigoare de la 1 ianuarie și va aduce cu sine o recalculare a pensiilor.
14:10
Metoda folosită pentru deszăpezirea drumurilor din comuna Mătăsari, județul Gorj, a devenit virală pe internet. Un muncitor a fost surprins în timp ce arunca sare cu mâna din cupa unui excavator, deși există un contract încheiat cu o firmă care să intervină cu utilaje speciale.
14:10
Ministerul Culturii a publicat lista muzeelor care pot fi vizitate gratuit de 1 Decembrie 2023, sub deviza "Ziua Națională la Muzeu".
14:10
Pensionarii își vor primi banii la timp și în luna decembrie, în ciuda faptului că angajații Caselor Teritoriale de Pensii sunt în grevă.
14:00
14:00
Senatorii au aprobat, astăzi, cererea procurorilor de încuviințare a cercetării penale în cazul fostului premier Florin Cîțu, membru al acestei Camere parlamentare.
Acum 2 ore
13:40
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că așteaptă ca Florin Cîțu să demisioneze din partid: "Consider că este o chestiune de onoare. PNL votează pentru ridicarea imunității".
13:40
Un tânăr din America a vizitat România pentru a realiza un documentar. A rămas profund impresionat despre bipolaritate României, care este în acelaşi timp şi o ţară frumoasă, dar şi marcată de sărăcie. Pe lângă aceste diferențe, preţurile din magazine şi restaurante l-au marcat pe acesta.
13:40
Program farmacia Help Net 30 noiembrie 2023. Când se deschid farmaciile şi ce program de funcţionare au de Sfântul Andrei.
13:30
Cătălin Cherecheş avea asupra lui peste 3.200 de euro, forinţi şi lei atunci când a fost capturat. De asemenea, avea asupra sa o carte de identitate din Italia.
13:30
Managerul spitalului de psihiatrie Murgeni, unde trei pacienți au murit iar 29 au fost internați în stare gravă după ce au mâncat pește de la o mănăstire, a demisionat. Primarul localității i-a aprobat deja cererea.
13:30
Un spital de oncologie nou a fost construit într-un oraș mare din România, cu o finanţare de 13 milioane de lei oferită prin PNDL, diferenţa de trei milioane de lei fiind asigurată de Consiliul Judeţean.
13:20
În cadrul ședinței Senatului, fostul premier Florin Cîțu a afirmat că Justiția trebuie să-și facă treaba în legătură cu solicitarea de ridicare a imunității sale în dosarul achiziției de vaccinuri în timpul pandemiei.
13:20
Românii se pregătesc pentru ultima minivacanță din 2023, profitând de zilele libere de Sf. Andrei (30 noiembrie) și Ziua Națională (1 decembrie). Anul acesta, sărbătorile pică joi și vineri, făcând punte cu weekendul, ceea ce înseamnă că turiștii se pot bucura de un sejur de weekend prelungit.
13:20
Curs valutar BNR, 29 noiembrie 2023. Moneda naţională scade, miercuri, în raport cu euro, dar creşte comparativ cu dolarul american, după cum arată cursul BNR.
13:10
Bugetul pe 2024 și reorganizarea ministerelor, sunt temele pe care premierul Marcel Ciolacu le-a dat miniștrilor la începutul ședinței de Guvern de astăzi.
13:10
Premierul Marcel Ciolacu se întâlnește astăzi, de la ora 15.15, cu liderul BNS, Dumitru Costin, pentru găsirea unor soluții la revendicările angajaților din Casa Națională de Pensii.
13:10
Program Carrefour 30 noiembrie 2023. Când se deschid magazinele şi ce program de funcţionare au de Sfântul Andrei.
13:00
Salvamont Argeș a emis o avertizare de avalanșă de Ziua Națională a României. Turiștii sunt sfătuiți să nu se aventureze pe trasee și să rămână în zona cabanelor unde sunt cazați.
Acum 4 ore
12:50
Nu are nimeni nicio intenție ascunsă legată de Pilonul 2 de pensii, afirmă premierul Marcel Ciolacu. El îi cere ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, "să propună soluția pe care o consideră necesară pentru a clarifica textele din Codul Fiscal ce au fost invocate a lăsa loc speculațiilor".
12:50
Regia Naţională a Pădurilor (RNP) Romsilva a anunțat că vor fi plantați circa 3,6 milioane de puieți forestieri, în campania de împăduriri de toamnă, iar peste 2.500 de hectare fond forestier vor fi regenerate.
12:40
Un chioșc de ziare a explodat în București lângă stația de metrou Costin Georgian.
12:40
Cu siguranță ați auzit de situații în care pentru același set de analize medicale recomandate de medici, se primesc uneori rezultate diferite, chiar dacă recoltarea probelor s-a făcut în aceeași zi, dar în laboratoare diferite. Cum putem să fim siguri că alegem laboratorul potrivit pentru a obține rezultatele corecte și concludente la investigațiile recomandate de medic, soluția este să alegem un laborator acreditat RENAR, unde investigațiile medicale sunt realizate în conformitate cu cerințele și standardele europene. În baza acestor rezultate, medicii pot decide cel mai potrivit și mai eficient tratament pentru pacient.
12:40
12:40
Hidroelectrica emite facturile românilor pe luna octombrie 2023, astfel că este la zi cu situaţia de plată, după ajustările complexe de soft adaptate la modificările legislative care au avut loc.
12:30
Patru trenuri ale CFR Călători, care vor fi remorcate de locomotive tricolore, vor purta vineri, 1 Decembrie, numele unor personalități istorice.
12:30
Într-o lume în care cafeaua a devenit mai mult decât o băutură zilnică, s-a conturat o distincție clară între cafeaua de specialitate și cea obișnuită.
12:10
Ți se întâmplă adesea să te simți trist, obosit, lipsit de motivație și fără chef de a face până și cele mai banale activități?
12:10
Mircea Badea intră în rândul celor care se implică în construirea unei Românii verzi. Într-o lume în care gestionarea deşeurilor devine o prioritate, prezentatorul TV a mărturisit că fiul său a fost cel care i-a oferit o lecţie în acest sens, o lecţie pe care cu toţii ar trebui să o luăm oriunde ne-am afla.
12:10
Cu o prezență impresionantă în mai multe orașe importante din România, Haifa Parfumes s-a impus ca un punct de referință în lumea parfumurilor.
12:10
Fostul fundaş al naţionalei de fotbal a Angliei, al lui Everton şi Sheffield United, Phil Jagielka, și-a anunțat retragerea la 41 de ani.
12:10
Un mare retailer din România este un model de bune practici în economia circulară. De-a lungul anilor, Kaufland a reuşit, prin soluții inteligente, să facă posibilă reciclarea a tot ceea ce este aruncat.
12:10
Program Profi 30 noiembrie 2023. Când se deschid magazinele şi ce program de funcţionare au de Sfântul Andrei.
12:00
România face eforturi susţinute pentru a se asigura de calitatea serviciilor şi a produselor medicale oferite oamenilor. Iar evaluarea şi respectarea strictă a unor standarde este vitală în domeniul sanitar. Este mesajul transmis de către preşedintele RENAR, Asociaţia de Acreditare din România, care atrage atenţia că furnizorii de servicii medicale trebuie să fie acreditaţi pentru recunoaşterea calităţii serviciilor, atât pentru pacient, cât şi pentru business-ul medical.
12:00
Pentru a-ți deschide propriul cabinet stomatologic ai nevoie de curaj. Pentru a-l transforma într-un business profitabil pe termen lung, care să aducă o adevărată valoare în viața pacienților, ai nevoie de idei inteligente și capital suficient.
12:00
România stă mai bine decât oricând în privința securității energetice pentru iarna aceasta, susține ministrul Energiei, Sebastian Burduja. 
11:50
Cu miliarde de utilizatori online în întreaga lume, internetul oferă o oportunitate unică de a ajunge la o audiență vastă și diversă. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de această oportunitate, trebuie să te asiguri că afacerea ta este vizibilă în mediul online.
11:50
Igiena și siguranța sunt aspecte extrem de importante în pregătirea și manipularea laptelui praf, în special atunci când acesta este destinat hrănirii bebelușilor și a copiilor mici.
11:50
Detectivii particulari au nevoie de echipamente specializate pentru a-și desfășura eficient munca de investigație și pentru a obține informații cruciale în cazurile lor. Unul dintre instrumentele esențiale în arsenalul unui detectiv particular este un microfon spion.
11:50
A fost un scandal fără precedent, astăzi, în Parlamentul României, între membrii ai AUR şi USR, în ziua votului pentru ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu.
11:50
Spitale, şcoli, aeroporturi, blocuri de locuinţe, săli de sport, patinoare, piscine, centre de primiri urgenţe şi nu numai.
11:50
Au legat 20.000 de destine cu verighetele şi inelele lor de logodnă. Au creat o tradiție plină de strălucire din picături de infinit. Stil Diamonds este o afacere de familie care s-a șlefuit impecabil în peste trei decenii.
11:40
Anumiți șoferi ar putea plăti polițe RCA mai mari, după ce s-a modificat sistemul bonus-malus. Măsura ar putea fi impusă pentru că România este pe primul loc în UE, la capitolul accidente rutiere.
11:30
O nouă linie robotizată pentru fabricarea panourilor mici a fost inaugurată la Şantierul Naval Damen Galaţi. Evenimentul a fost oficiat chiar de ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România, în secţia în care este amplasată staţia tehnologică de automatizare.
11:30
Cete de colindători din toate zonele României se vor aduna în nordul județului Dâmbovița, într-un festival al obiceiurilor de Crăciun, în weekendul 9-10 decembrie.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.