Eco-publicitatea, noul trend în domeniu. Românul care aduce afacerile din țară în atenția clienților prin tehnologii unice

Adevarul (Romania), 22 mai 2024 22:30

Un antreprenor din Galați a dus la un alt nivel producția publicitară din România. Materialele publicitare sunt imprimate cu o tehnologie ecologică, iar copii și adulții, chiar și cei cu afecțiuni, pot intra în contact cu ele fără riscul de a dezvolta alergii sau alte afecțiuni medicale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
10:45
Un conducător de club de fotbal a fost condamnat la închisoare pentru că l-a amenințat pe un oficial al primăriei cu cuvintele: „Ești o țintă, o să mă ocup personal de tine!”
10:45
10:45
10:45
Rareș Hopincă, candidatul PSD care a câștigat alegerile locale din 2024 pentru Primăria Sectorului 2, a declarat că a obținut un avantaj de 100 de voturi suplimentare la o secție de votare unde USR a solicitat renumărarea voturilor.
Acum 30 minute
10:30
10:30
Fenomene meteo extreme se înregistrează în această vară peste tot în lume, în condițiile în care recordurile de temperatură la nivel global au fost depășite în mod constant în ultimele 12 luni, iar „șocurile meteorologice” au adus secete și inundații fără precedent.
Acum o oră
10:15
Cei mai mari producători români de dulciuri se confruntă cu o nouă provocare din cauza triplării prețului unuia dintre cele mai apreciate ingrediente, după cum au declarat aceștia pentru „Adevărul”.
10:15
Direcția Regiională de Drumuri și Poduri Craiova a postat noi imagini de pe primul drum expres construit în România. Tronsonul 1, primul început, însă abandonat de primul constructor, este realizat în proporție de peste 75% și ar putea fi dat în folosință până la sfârșitul anului.
10:15
După demonstrația masivă de la Ierusalim împotriva guvernului condus de Benjamin Netanyahu, nouă persoane au fost arestate în urma violențelor și confruntărilor cu forțele de ordine. Protestatarii au cerut alegeri anticipate și eliberarea ostaticilor.
10:15
În regiunea Rostov din sudul Rusiei, mai multe depozite de petrol au luat foc în urma unui atac cu drone ucrainene, marţi dimineaţă, potrivit autorităților locale.
10:00
În primul meci de la EURO 2024, România a reușit o victorie senzațională cu 3-0 din Ucraina, iar presa din întreaga lume a fost entuziasmată de jocul superb al „tricolorilor” și de cele trei goluri înscrise.
10:00
Ucraina și-a înarmat dronele navale cu rachete care caută căldura, oferind sistemelor o actualizare majoră care le va permite să țintească avioanele rusești care patrulează în jurul Mării Negre.
Acum 2 ore
09:45
Aceasta a fost greşeala fatală a lui Putin. Nu şi-a imaginat că lumea liberă îşi va uni forţele economice, financiare, militare pentru a opri Rusia din agresiunea nejustificată şi neprovocată împotriva Ucrainei.
09:30
Armata israeliană știa despre planurile Hamas de a ataca sudul Israelului cu săptămâni înainte de 7 octombrie – chiar și câți ostatici intenționează să captureze grupul militant, potrivit unui raport al radiodifuzorului public israelian Kan .
09:15
Dacă v-aţi programat concediul în Italia, trebuie să ştiţi că meteorologii anunţă o săptămână de foc, cu temperaturi de până la 44 de grade Celsius, ca urmare a unui anticiclon african care traversează această ţară.
09:15
Renault se aşteaptă ca Dacia, marca low-cost a grupului auto francez, să-şi dubleze vânzările şi profitabilitatea până în 2030, transmite Reuters.
09:15
Opt presupuși membri ai grupării germane de extremă dreapta Reichsbürger vor fi judecați sub acuzația de complot pentru răsturnarea violentă a statului german, marcând astfel începutul unui proces important și foarte mediatizat.
09:15
De data asta, absolut evident, miza electorală nu privește numai modul în care francezii vor decide compoziția viitorului parlament.
09:00
Organizația de mediu Greenpeace avertizează asupra accidentelor provocate de minele marine și distrugerii pe care acestea le-ar putea provoca proiectului Neptun Deep.
Acum 4 ore
08:45
08:30
Noi tensiuni în zona demilitarizată (DMZ) care separă cele două Corei marţi, când armata sud-coreeană a tras focuri de avertisment după ce mai mulţi soldaţi nord-coreeni au trecut peste linia de demarcaţie.
08:30
Speranțele mari de acord asupra posturilor de top din UE s-au năruit pe măsură ce șefii de stat și de guvern se ceartă cu privire la numiri.
08:00
07:45
Parlamentarii thailandezi urmează să voteze legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Dacă proiectul de lege va fi adoptat, Thailanda va deveni a treia ţară din Asia, după Taiwan și Nepal, care va legaliza căsătoria egală, cum mai este numită aceasta.
07:15
Organizarea conferinței de pace de la Geneva s-a vrut o reeditare, la doi ani după voturile masive din Adunarea Generală a ONU, a susținerii pentru Ucraina, condamnarea agresiunii și reafirmarea principiilor Cartei ONU.
07:15
Românii sunt întâmpinați cu prețuri mari pe litoral, iar mulți dintre ei sunt dezamăgiți de asta. Inventivi, unii dintre ei se duc să-și cumpere bere de la supermarket, iar țigări și alimente de la vecinii bulgari. Mai greu este cu șezlongurile, care sunt mai scumpe ca în Creta sau Mamaia.
07:15
La 21 de ani, Emma crede că are tot timpul din lume și că marile oportunități vor veni pe bandă. E o socoteală făcută și de Simona, când aceasta era mai tânără. Din păcate, constănțeanca a rămas cu regretele unei decizii proaste.
07:15
Pe 5 iunie, pentru prima dată în ţara noastră, un nou tip un tratament al hepatocarcimonului, cu microsfere marcate cu ytriu radioactiv, a fost realizat un pacient român.
07:00
Cele nouă state ale lumii înarmate nuclear continuă să își modernizeze arsenalul nuclear, pe măsură ce se bizuie tot mai mult pe ele în vederea descurajării, a declarat luni un centru de reflecție suedez.
07:00
Războiul din Ucraina a intrat în al treilea an, iar pacea nu pare deloc aproape, chiar și după Summitul din Elveția. Într-un interviu pentru „Adevărul”, Cristian Pîrvulescu explică când și în ce condiții am putea avea pace.
Acum 6 ore
06:45
Alegerile din acest an au fost cele mai controversate din istoria postdecembristă, cu numeroase acuzații de fraudare a voturilor. În Fruntea Autorității Electorale Permanente se află un președinte la fel de controversat.
06:45
Pe la 1920, trăia la București un parfumier care visa la dragoste. Stătea toată ziua într-un laborator, unde amesteca uleiuri de plante parfumate, varii macerate și alifii ori săpunuri, și visa la acea femeie pe care n-o întâlnise, dar care există în mintea oricărui bărbat.
06:45
Discuţiile solicitate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind aşa-numita Lege a “fugarilor”, amânate de Curtea Constituţională a României în data de 28 mai, vor avea loc marţi.
06:15
Tinerii își doresc să învețe în școală pe baza unor programe bazate pe exemple practice şi scenarii reale de viaţă, în timp ce școala le servește aceleași metode de acum 30 de ani. Lipsa reformei reale și finanțarea scăzută, printre vinovatele de decalaj.
06:00
După mai mult de jumătate de secol în care cele mai multe sate din Ținutul Pădurenilor s-au aflat într-un regres continuu al numărului de locuitori, înfățișarea așezărilor din Munții Poiana Ruscă a suferit transformări uimitoare.
05:45
Vladimir Putin se pregătește să efectueze prima sa vizită în Coreea de Nord în ultimii 24 de ani pentru a consolida relațiile cu liderul Kim Jong Un, care au contribuit la consolidarea puterii de foc a Rusiei în războiul său împotriva Ucrainei.
05:15
Cercetătorii susțin că prin stimularea electrică a creierului ar putea fi ameliorată suferința emoțională cauză de o despărțire. Altfel spus, există un remediu pentru ceea ce popular numim „inimă frântă”, care i-ar putea ajuta pe cei care suferă de depresie ori negativitate.
Acum 8 ore
04:45
Din ce în ce mai mulți oameni renunță la știri, pe care le consideră deprimante. Un studiu global subliniază că 39% dintre oameni evită activ știrile, iar tinerii preferă surse alternative precum Facebook, YouTube și TikTok pentru a se informa.
04:15
Un loc mirific din țara noastră, „unic” după cum recunosc și străinii, a ajuns din nou subiectul unui articol în presa internațională. I se mai spune și „Amazonul Europei”.
03:45
Orașele Oravița și Anina, legate de una dintre cele mai vechi căi ferate montane din Europa, au intrat într-un declin profund începând din anii 2000, odată cu închiderea minelor din Banatul Montan. Unii localnici speră ca turismul să schimbe soarta celor două așezări.
03:15
România este penultima în clasamentul privind colectarea taxelor ca procent din PIB din UE, cu numai 27%, față de 46% în Franța, potrivit datelor prezentate de Friedrich Ebert România.
Acum 12 ore
02:45
Botoșaniul este un un adevărat rai acvafaunistic, dar și pescăresc. Cu două râuri mari și peste 150 de iazuri, plus un mare lac de acumulare, județul nord-moldav este poate una dintre cele mai bune destinații pentru pescarii îndrăgoștiți de experiențe autentice în mijlocul naturii.
01:45
Top licee București 2024. Examenul de Evaluare Națională 2024 bate la ușă, iar după comunicarea rezultatelor finale urmează înscrierea la liceu. Iată care sunt cele mai bune licee din Capitală în funcție de ultima medie de admitere a anului trecut.
01:15
Românii sunt tot mai interesați de insulele din Europa, dar și de cele din Oceanul Indian, America, Asia, Africa ori Caraibe.
01:00
China a anunțat luni că a inițiat o nouă investigație antidumping, de data aceasta pentru importurile de carne de porc și produsele sale secundare din Uniunea Europeană.
00:30
Nepot al regretatului stareţ Teofil Bădoiu, preotul Cristian Dragomirescu este considerat la ora actuală unul dintre cei mai buni portretişti din ţara noastră și a avut în urmă cu câteva zile o expoziție de icoane și portrete la unul dintre cele mai faimoase teatre din Londra.
00:30
Selecţionata Franţei a învins reprezentanta Austriei, luni seara, pe Dusseldorf Arena, în Grupa D a Campionatului European de fotbal - Euro 2024, găzduit de Germania, potrivit Agerpres.
00:15
Tot pe 18 iunie a murit scriitorul rus Maxim Gorki, s-au născut muzicianul englez Paul McCartney și actrița Isabella Rosellini.
00:15
Se anunţă o „săptămână africană” în România. Vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi în creștere până spre finalul primei săptămâni. Disconfortul termic va fi în creștere în următoarele zile. Prognoza ANM arată cât vor crește temperaturile.
00:15
Ultima partidă a zilei de luni a fost foarte strânsă.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.