Liviu Vârciu, declarație periculoasă: "Eu nu bat femei, dar cu ea aș începe"

Antena1, 13 august 2017 01:16

Liviu Vârciu râmâne un adevărat gentleman, chiar dacă, în glumă i-a scăpat porumbelul. Artistul este un domn până la capăt, iar umorul nu trebuie confundat cu realitatea. Dar despre ce doamnă vorbește?

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
15:21
Un simplu cățel a realizat ceea ce nici oamenii nu fac. A sărit în marea învolburată și a salvat de la înec un pui de căprioară.
15:20
Antonia se declară foarte mulţumită de viaţa pe care o are! Artista ne-a vorbit despre motivul fericirii ei, dar şi cum reuşeşte să se descurce cu trei copii şi cu o carieră în muzică!
15:20
Acum 10 minute
15:10
Acum 30 minute
14:50
Mărturii impresionante ale confidentului părintelui Arsenie Boca! La cei 90 de ani ai săi, Părintele Nicolae Bordașiu, vorbește despre ce a simțit când l-a văzut pe cel supranumit Sfântul Ardealului. Cei doi au fost colegi de celulă şi s-au apropiat încă din prima clipă!
14:50
Un număr de 13 copii dintr-o școală comuna brăileană Victoria au fost duși, vineri, la Spitalul Județean de Urgență Brăila, după ce au băut antigel, ajuns pe conducta de alimentare cu apă potabilă în urma verificării centralei termice a unității de învățământ.
Acum o oră
14:40
Răzvan Iordache și-a petrecut peste 20 de ani în scaunul cu rotile. În 1995, la doar 17 ani, Răzvan a suferit un groaznic accident și a rămas paralizat. Tânărul are acum o nouă șansă de a merge din nou, una reală!
14:30
Te-ai gândit vreodată cum ar arăta prințesele Disney în zillele noastre? Fernanda Suarez, o artistă graficiană, a ilustrat felul în care s-ar îmbrăca sau machia fetele perfecte din desene.
14:30
Wenseslao Moguel e prins în timpul Revoluției Mexicane, pe 18 martie 1915. Nu e timp de judecată, e trimis direct în fața plotului de execuție. Pus la zid, împușcat de 8-9 ori. Toate gloanțele își ating ținta, mușcă din al său corp. Pentru a fi sigur că treaba e gătată, colonelul Ortiz scoate revolverul și îi trage-n cap. NU MOARE. Se târăște până la o biserică și este salvat. E botezat ”Împușcatul”. Decedează în 1975, povestind, toată viața, cumn s-a întâlnit, personal, cu Sfântul Petru!
14:30
Marcel Toader corbește despre lucrurile ciudate care i se întâmplă în ultima vreme. Acesta spune că ptintre dosare a găsit un recipient ciudat.
14:20
Alina Puşcaş, interviu despre viaţa de mămică şi cea de vedetă! Prezentatoarea ne-a vorbit despre cum reuşeşte să se împartă între familie şi carieră, cât de greu îi este, dar a făcut declaraţii şi despre a treia sarcină.
Acum 2 ore
14:00
Dacia a produs mii de mașini, dar doar câteva s-au remarcat cu adevărat. Una dintre ele este un model desăvârșit.
14:00
Delia se răsfaţă alături de soţul său într-un lux la care mulţi nici nu visează! Însă nu doar peisajele superbe şi resortul în care sunt cazaţi ne-au atras atenţia, ci şi look-ul artistei. Jurata de la X Factor este într-o formă de zile mari!
13:50
Cu câteva ore înaintea tragerii la sorți a grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a primit un cadou deosebit din partea organizatorilor și sponsorilor competiției de la Singapore.
13:40
13:30
13:30
Previziuni sumbre lansate Florinela Georgescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie. Specialistul a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre fenomenele meteorologice extreme care vor lovi ţara, în această iarnă
13:20
Florin Ristei încearcă un nou look. Diana, colega sa de platou, și Ramona, reporterul monden de la "Prietenii de la 11", nu se pot abține să nu râdă copios de el.
Acum 4 ore
13:10
Cine a auzit vreodată ceva urât despre vreun pompier? Nici nu s-ar putea altfel, căci ei sunt eroii, de multe ori nevăzuți, ai lumii. Bărbații de mai jos ar înnebuni orice femeie.
13:10
13:01
E rost de distracție și voie bună, cel puțin asta ne propune Aurelian Temișan cu noua sa melodie, pe care doar ce a lansat-o și care beneficiază și de un videoclip pe măsură.
12:50
Începând de astăzi, Festivalul Național de Teatru este principala atracție în domeniul cultural bucureștean. Festivalul, care se va desfășura în perioada 20 — 30 octombrie, va oferi publicului un număr record de reprezentanții — 91 — în 16 spații din Capitală.
12:50
Joi seara, la “Aici eu sunt vedeta”, a fost momentul adevărului pentru Andreea Antonescu, CRBL și nea Mărin, cele trei celebrități care au venit alături de copiii, respectiv nepoții lor în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman, la Antena 1. Și asta pentru că Sienna, Alessia, Darius și Ana au mărturisit multe dintre secretele părinților și bunicilor lor
12:50
Ca Shakira este una dintre cele mai tari dansatoare din lume nu mai este de mult timp un secret, însă ultimul clip postat de cântăreaţa pe Instagram face furori
12:30
Florin Ristei primește din partea Dianei Munteanu un cadou. Mama prezentatoarei i-a trimis artistului două borcane de zacuscă, dar și pâine făcută în casă
12:30
Pentru fiecare culpu, nunta este cel mai important moment din viața lor. Acest lucru îl știu și doi tineri frumoși, dar și foarte foarte îndrăgostiți care au dorit să facă o nunta de neuitat.
12:20
11:50
Nimeni nu bănuia că tânăra care scria mesaje de dragoste și de suferință pe Internet despre iubitul ei mort, era chiar persoana care i-a luat viața. Totul a ieșit la iveală, inclusiv modul brutal prin care l-a omorât.
11:40
Piesa "Por tu amor" este compusă de Daniel Alexandrescu și Andreea Maria Lazăr, iar textul este semnat de Daniel Alexandrescu și Amelia Ristea.
11:30
Peste 500 de deţinuţi au fost eliberaţi joi, în prima zi de la intrarea în vigoare a legii privind recursul compensatoriu, a anunţat, vineri, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. El a spus că această cifră este mare şi i-a depăşit aşteptările, pentru că nu credea că "impactul va fi atât de mare". Legea prevede că pentru fiecare 30 de zile executate în condiţii necorespunzătoare fiecare deţinut va beneficia de şase zile considerate efectuate.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.