Din cauza furtunii, o aeronavă Ryanair nu a putut ateriza. Ce se întâmplă cu pasagerii

Adevarul (Romania), 13 august 2017 01:26

Pasagerii cursei Oradea-Milano (Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abătut asupra oraşului. După ore bune de aşteptare, aceştia au fost anunţaţi că respectiva cursă a fost reprogramată pentru duminică dimineaţa, de la ora 10.00.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
20:45
Emeşe Turi şi Şandor Varga, cuplul de ucigaşi româno - maghiar acuzat de comiterea a patru crime şi şapte jafuri armate, vor fi audiaţi de Tribunalul Hunedoara, prin videoconferinţă. Cei doi se află în închisori din Ungaria.
20:45
Un participant la concursul „Dublu sau nimic“ din cadrul matinalului „Deşteptarea“, de la Europa FM, a reuşit să-i amuze copios pe prezentatorii Vlad Petreanu şi George Zafiu cu răspunsul său neaşteptat la întrebarea „Cum o chema pe oaia din balada Mioriţa?“
20:45
Ceremonia solemnă a Parlamentului dedicată RegeluiMihai nu a fost atât de solemnă pe cât a fost anunţată, fiind chiar o sursă de umor involuntar şi deplictiseală pentru numeroşi parlamentari.
20:45
Antrenorul iberic al naţionalei de handbal feminin a României, Ambros Martin, a declarat, luni seară, după eliminarea tricolorelor în optimile CM din Germania, că ”trebuia mai mult echilibru” şi că, poate, ”nu e bună prea multă motivare”.
20:45
Parlamentariivor să le interzică şcolilor să mai blocheze posturile de titular pentruprofesorii care îşi găsesc alte joburi şi aleg să plece. În acest moment, undascăl titular poate bloca un post chiar şi zece ani dacă alege să plece săpredea la altă şcoală sau să iasă efectiv din sistem.
20:45
Alexandra Tănăsescu, jurnalist român care este la Lausanne, pentru a transmite imagini despre slujba din biserica din localitate, spune că este cea mai tristă înmormântare la care a participat.
20:45
Un grup format din zeci de deputaţi poziţionaţi pe întreg eşichierul politic încearcă să modifice legea privind Codul Fiscal astfel încât impozitele datorate statului de proprietarii de maşini de teren, SUV-uri de lux şi limuzine cu motoare mari să se reducă cu până la 90 la sută. Reversul medaliei: impozitele datorate de românii care au maşini cu motoare până în 1.600 de centimetri cubi cresc cu aproximativ 50 la sută.
Acum o oră
20:15
Ministerul Afacerilor Externe a transmis, luni, o atenţionare de călătorie pentru Franţa. Aici sunt aşteptate vânt puternic, ploi şi furtuni în zona de sud, iar pentru Olanda şi Belgia, unde au fost emise cod roşu şi portocaliu de ninsori.
20:15
Pasagerii zborului Wizz Air de la Londra, care trebuiau să plece duminică, 10 decembrie, spre Cluj şi care din pricina vremii nefavorabile au petrecut noaptea de duminică în capitala Angliei, au ajuns luni, 11 decembrie, în jurul orei 17.00 la Cluj. Compania şi-a cerut public scuze. călătorilor.
20:15
Gheorge Iancu, fostul avocat al poporului şi actualmente profesor universitar, care a zis că „Hitler era ok în 1939 şi abia în 1942 a început să înnebunească“, este unul dintre noii membri ai Consiliului de Etică şi Management Universitar (CEMU), instituţie ce are ca scop de a promova politicile de etică şi de integritate în cadrul universităţilor.
20:15
Drumurilepolonezilor le dau bătăi de cap militarilor americani, care au parte constantde întâmplări neprevăzute ce devin subiecte de glume.
20:00
Reprezentanţii Netflix au dat publicităţii pentru prima dată informaţii privind obişnuinţele de consum ale utilizatorilor din România, dezvăluind ce seriale au „devorat“ şi pe care le-au „savurat“ în 2017.
20:00
Depoul de locomotive din Timişoara a fost inaugurat în 15 noiembrie 1857, după ce s-a dat în folosinţă linia de cale ferată care făcea legătura între Szeged, Kikinda, Jimbolia şi Timişoara.
20:00
Sindicatele poliţiştilor şiorganizaţiile non-guvernamentale, care au participat luni dezbaterea publică laproiectul legii care dă poliţistului puteri sporite, au avut păreri împărţite.
Acum 2 ore
19:45
Şaptezeci şi opt de tone de sorbitolde producţie franceză au fost găsite în depozite din Irak folosite de StatulIslamic. Pornind de la această descoperire, Journal du Dimanche a făcut oinvestigaţie şi a aflat de ce au avut nevoie jihadiştii de acest îndulcitor.
19:30
Peste 100 de persoane legitimate, aproape 40 de sancţiuni aplicate, premise de conducere reţinute şi certificate de înmatriculare reţinute, acestea sunt rezultatele unei acţiuni pentru siguranţa cetăţenilor desfăşurate de poliţişti.
19:30
Agenţiile de turism din România au demarat o petiţie pe care au adresat-o preşedintelui Klaus Iohannis, nemulţumiţi de iniţiativa parlamentară de modificare a comercializării pachetelor de servicii turistice.
19:00
Serbările de iarnă programate pentru sfârşitul acestei săptămâni în şcoli, grădiniţe şi licee ar putea fi anulate pentru respectarea zilelor de doliu naţional, după decesul Regelui Mihai I. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a trimis o recomandare tuturor instituţiilor de învăţământ din Capitală pentru respectarea zilelor de doliu naţional, spunând că nu impune nimic, fiind doar o recomandare.
Acum 4 ore
18:45
Bucureştenii sunt aşteptaţi să doneze sânge în perioada următoare, mai ales că, potrivit cifrelor oficiale, ultima lună din an aduce cu 25% mai puţini bucureşteni la Centrul de Transfuzie Sanguină. Cu toate acestea, cererea spitalelor rămâne la fel de mare.
18:45
Filmele„Shape of Water“, regizat de Guillermo del Toro, şi „The Post“, semnat de Steven Spielberg, au primit cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur 2018.
18:45
Teama de a vorbi în public (glosofobia) este prezentă în doze mai mari sau mai mici, în fiecare dintre noi. În timp ce unii reuşesc să-şi înfrângă această fobie după mai multe apariţii publice reuşite, alţii sunt mai reţinuţi şi găsesc orice scuză pentru a evita acel moment ce le provoacă emoţii puternice.
18:45
Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a făcut o analiză a bugetului pentru 2018, concluzionând că Guvernul aduce economia într-o stare precară, supraestimând veniturile, crescând cheltuielile neproductive şi tăind cheltuielile cu investiţiile.
18:45
Comisia de regulament a Camerei Deputaţilor a respins luni cu 4 voturi ”împotrivă”, 2 voturi ”pentru” şi 2 abţineri propunerea lui Florin Iordache de modificare a regulamentului astfel încât, în plen, după epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar în unele cazuri. Reprezentantul UDMR în comisie, deputatul Marton Arpad, a votat împotriva propunerii lui Florin Iordache
18:45
Porsche România va rechema în service mai multe maşini din cauza unor probleme legate de servodirecţie care pot avea urmări grave legate de siguranţă, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.
18:45
Modificările aduse de Camera Deputaţilor statutului magistraţilor şi cele privind ştergerea interdicţiilor ANI scoate din nou oamenii în stradă. Aproaximativ 100 de persoane s-au strâns, luni după amiaza, în faţa Palatului Parlamentului.
18:15
Recent a fost publicat un clasament al universităţilor din România pe anul 2017, numit Metarankingul Universitar 2017. Acesta stabileşte ierarhia universităţilor din România în funcţie de performanţele individuale din topurile academice internaţionale ale instituţiilor de învăţământ superior.
18:15
Cu toate cădictatorul nord-coreean Kim Jong-un este celebru în întreaga lume, mai alespentru ameninţările sale cu folosirea armelor nucleare, unele aspecte şipersoane din viaţa sa rămân ascunse cu grijă. Una dintre aceste persoane atentascunse este soţia sa, care stârneşte multe întrebări printre curioşi. BusinessInsider a căutat informaţii despre ea şi ridică puţin din această aură demister.
18:00
Problema alopeciei până nu demult considerată ca fiind specific masculină, din cauza a mai multor factori printre care şi stresul afectează şi partea feminină. Îngrijeşte-ţi şi menţineţi frumuseţea părului tău cu ajutorul rozmarinului şi vei scăpa de coşmarul alopeciei.
18:00
Trupa rock americană Stone Sour va concerta vara viitoare la Arenele Romane din Bucureşti, iar biletele vor putea fi cumpărate începând cu 15 decembrie.
18:00
Programul Tezaur, princare Finanţele vor emite titluri destat pentru populaţie cu o valoare de un leu, va demara în anul 2018, ca urmarea finalizăriicadrului procedural şi operaţional, anunţă Ministerul Finanţelor Publice.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.