Cele mai ironice urări la aniversare. „La 40 de ani este o performanţă să-ţi aduci aminte unde ai lăsat cheile de la maşină“

Adevarul (Romania), 13 august 2017 04:11

„Adevărul” vă prezintă un top al celor mai amuzante urări de aniversare. Vă invităm să continuaţi lista, la comentarii, cu urările simpatice pe care le cunoaşteţi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
16:40
Metalul s-a impus, fără emoţii, în Supercupa Buzăului, unde a întâlnit-o pe FC Buzău, câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană. Partida s-a disputat în nocturnă, joi seară, pe stadionul Gloria.
16:40
O tânără dispărută, despre care s-a crezut că a murit, a fost găsită goală şi într-o stare de sănătate vizibil degradată după 28 de zile în care a rătăcit prin pădure.
16:40
Secretarul de stat Cornel-Gabriel Ciocoiu, intrat în atenţia presei după ce s-a aflat că a fost reangajat în Ministerul de Interne a doua zi după pensionare, a fost eliberat, la cerere, din funcţie. Decizia a apărut vineri în Monitorul Oficial.
Acum o oră
16:10
Prima probă de Bacalaureat, sesiunea din toamnă, va avea loc luni, iar de data aceasta candidaţii vor avea parte de o surpriză deoarece vor începe examenul direct cu probele scrise. Mai exact, luni absolvenţii de liceu care dau bac-ul în această sesiune vor susţine proba scrisă la Limba Română, care va fi urmată de celelalte probe scrise.
16:10
Pe măsura înaintării în vârstă, tonusul muscular, forma şi starea pielii picioarelor se deteriorează. Alimentaţia sănătoasă şi exerciţiile fizice pot ajuta la optimizarea sănătăţii părţilor care se văd la exterior.
16:10
Un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă cisternă plină cu motorină şi un TIR s-a produs vineri, pe E85, în localitatea Poşta Câlnău. Un bărbat de 41 de ani, din Giurgiu, care conducea autocisterna din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat, pe fondul nepăstrării distanţei faţă de autovehiculul din faţă, a lovit un TIR cu marfă.
16:10
HMD Global, comapnia finlandeză care a preluat dreptul asupra mărcii Nokia de la Microsoft, a revitalizat cu adevărat bătrânul brand, cu care cei mai mulţi dintre noi au crescut.
16:10
Pierderile de peste 100 milioane lei înregistrate de Tarom în primul semestru din acest an şi cele ale CFR Marfă şi CFR Călători au stârnit replici dure din partea premierului Mihai Tudose. Înaintea şedinţei Executivului, acesta i-a reproşat ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, lipsa de performanţă a companiilor de stat, dar şi faptul că lucrările de pe şantiere nu sunt monitorizate.
16:10
Românul Leontin Palade se afla la doar 100 de metri de locul în care s-a produs tragedia de la Barcelona. El ne-a mărturisit că primul impuls a fost să filmeze ceea ce s-a întâmplat, însă după câteva zeci de secunde şi-a dat seama că oamenii au nevoie de ajutor, nu de filmări.
Acum 2 ore
15:56
Peste 14.000 de abateri contravenţionale au fost constatate şi sancţionate, în primele 7 luni ale luni, cele mai multe ilegalităţi, 13.886 fiind constatate la regimul rutier.
15:56
Pompierii intervin, vineri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon dezafectat din zona Gării Basarab din Capitală, neexistând riscul de extindere a focului, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.
15:56
Liaquat Ali, un pensionar pakistanez în vârstă de 65 de ani, mânâncă pietriş de la 12 ani. Fost taximetrist, Ali, din oraşul Mardan, a devenit dependent de mâncat pietre la vârsta de 53 de ani.
15:56
Televiziunea Română va transmite în direct Marea eclipsă americană, iar Dumitru Prunariu, Alexandru Mironov şi Cătălin Badea vor explica fenomenul pe înţelesul tuturor.
15:56
Guvernul a aprobat, vineri, în şedinţă, prin ordonanţă, modificări la Codul Rutier, astfel că se va impune suspendarea de drept a înmatriculării unui autovehicul dacă noul proprietar nu solicită la timp autorităţilor transcrierea dreptului de proprietate sau dacă inspecţia tehnică periodică (ITP) este expirată sau anulată.
15:56
Guvernul a aprobat un proiect de lege care transpune în legislaţia românească directiva europeană privind confiscarea extinsă. Astfel, condamnaţii pentru delapidare, abuz în serviciu, conflict de interese, obţinere ilegală de fonduri îşi vor pierde toată averea dobândită în ultimii cinci ani, de dinaintea deciziei de condamnare, dacă prin astfel de fapte a obţinut un folos material, iar persoana în cauză este condamnată la cel puţin patru ani.
15:56
Un jaf armat neobişnuit s-a produs în urmă cu o săptămână în barul Caminero din comuna sălăjeană Şărmăşag. Trei tineri bănuiţi a fi autorii infracţiunii au fost prinşi şi aduşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.
15:40
Vineri, 25 august, de la ora 23.00, în cadrul Festivalului Dilema Veche, în curtea interioară a unităţii militare din Cetatea de la Alba Iulia, va avea loc un spectacol ţinut de celebrul violoncelit Mihai Neniţă.
15:40
Abia instalat la cârma naţionalei Turciei, Mircea Lucescu a avut parte de o convocare surpriză înaintea debutului pe banca noii sale echipe.
15:40
Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a afirmat, vineri, că Primăria Capitalei a ratat licitaţia pentru achiziţionarea a 400 de autobuze din cauza unui viciu de procedură, context în care susţine că administraţia Firea ar fi „în dureri perpetue“, dacă „prostia ar durea“.
15:40
La Spitalul Judeţean Suceava a fost introdus în premieră naţională un sistem de identificare a tuturor pacienţilor internaţi în unitatea medicală cu ajutorul unor brăţări electronice.
15:26
Madonna, cunoscută drept una dintre cele mai excentrice staruri pop, a sărbătorit împlinirea a 59 de ani printr-o serie de petreceri extravagante, desfăşurate în Italia şi la care şi-a făcut intrarea în stil mare, după cum însuşi cântăreaţa a declarat.
15:10
Claudia Rugină, o tânără din Iaşi, a crescut de la zero un brand numit „Buniol“, care include 120 de soiuri de roşii îngrijite natural în grădina familiei din judeţul Neamţ. Pentru a primi o cutie de la Buniol, cu diverse sortimente din gustoasele produse, unii cumpărători se înscriu pe o listă de aşteptare chiar cu două luni în avans.
Acum 4 ore
14:40
Premierul Mihai Tudose i-a reproşat, vineri, la începutul şedinţei Executivului, ministrului Trasnporturilor, lipsa de perfomanţă a companiei aeriene Tarom, care a încheiat primele şase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, şi, de asemenea, că reprezentanţii ministerului nu merg să monitorizeze şantierele unde sunt în desfăşurare lucrări de infrastructură.
14:40
Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, vineri, Majestăţii Sale Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, un mesaj de condoleanţe, în urma atacurilor teroriste care au avut loc la Barcelona.
14:40
Un militar a murit, iar alţi şase au fost răniţi în urma unei explozii produse în timpul unui exerciţiu de artilerie în Coreea de Sud, transmite Reuters.
14:40
Întregul proiect urmăreşte construirea a aproximativ 2 km de linie de metrou şi a două staţii de metrou, Laminorului şi Străuleşti. Lucrările pentru faza a doua a proiectului urmează să fie finalizate până în luna martie 2018.
14:40
Proiectul de lege care transpune în legislaţia românească directiva europeană privind confiscarea extinsă a fost analizat, vineri în şedinţa de Guvern. Directiva europeană ar fi trebuit să fie transpusă în legislaţiile naţionale cel mai târziu până în octombrie 2016.
14:40
Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, în debutul şedinţei Executivului, că în primele două luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale şcolare, ci îndrumare. El a explicat că situaţia a fost generată de o dezinformare din Ministerului Educaţiei.
14:26
Oficialii Primăriei Bistriţa plătesc o firmă privată să colecteze animalele moarte de pe străzile oraşului. În doar jumătate de an, municipalitatea a cheltuit peste 100.000 de lei pentru ridicarea cadavrelor de pe străzile şi spaţile publice din Bistriţa.
14:26
Dieta GM a câştigat popularitate în ultima vreme, cu toate că ea există încă din anii ̓ 80. Această dietă neconvenţională a fost creată de medicii companiei de maşini General Motors pentru a-şi încuraja angajaţii să se menţină în formă. Dacă ai nevoie să slăbeşti într-un timp scurt şi aveai în plan să o încerci, e bine să afli şi părerea experţilor!
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.