”Simt că viața mi s-a schimbat!” ”E ca-n clipa în care mi-am cerut viitoarea soție!”

Antena1, 13 septembrie 2017 21:20

Laura recunoaște că dorea să participe la un astfel de concurs, dar nu avusese, niciodată, curaj. ”Simt cum viața mea s-a schimbat!” ”Sunt bucuros, e ca-n clipa în care mi-am cerut viitoarea soție!”, completează Alex

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 12 ore
23:00
Jason Derulo l-a ajutat pe Alin Pascal să câştige ediţia a treia a sezonului XII de la Te cunosc de undeva!
22:20
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", CRBL a cântat melodia interpretată de Celia Cruz - "Rie Y Llora"
22:10
Deşi declarată inaptă de o comisie a DSP Constanţa, profesoara care susţine că este Regina Egiptului şi care intra la ore cu un cuţit în geantă s-a întors la şcoală.
22:10
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Ramona Bădescu a cântat melodia interpretată de Connie Francis - "Chitarra Romana"
22:00
Se scumpeşte curentul, dar putem să avem facturi mai mici. Chiar şi cu 20 la sută, faţă de acum. Asta dacă ne alegem cu grijă furnizorul de energie electrică. Este o piaţă liberă, iar diferenţele sunt considerabile.
21:50
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Julie Mayaya a cântat melodia interpretată de Mircea Baniciu - "Pisica neagră".
21:40
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Anisia a cântat melodia interpretată de Tina Turner - "What's love got to do with it"
21:20
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble a cântat melodia interpretată de în Inna - "Ruleta"
21:10
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Cezar Ouatu a cântat melodia interpretată de Grace Jones- "La vie en rose".
21:00
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Sebastian Muntean a cântat melodia interpretată de Beyonce - "End of time"
20:40
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a cântat melodia interpretată de Romica Puceanu - "S-a rupt lanţul de iubire".
20:20
În a treia ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Pascal a cântat melodia interpretată de Jason Derulo - "Swalla".
20:10
Pepe şi Ramona se transformă în Ştefan Iordache şi Sanda Ladoşi - "Între noi mai e un pas"
Acum 24 ore
16:50
16:10
Cel puţin asta susţin specialiştii, că astăzi este ziua în care se împlineşte profeţia din Apocalipsă Sfântului Ioan. Ce se va întâmpla şi semnele care arata totul, în materialul video de mai sus.
14:40
Starleta Kylie Jenner, cel mai tânăr membru al familiei Kardashian, în vârstă de 20 de ani, este însărcinată, au anunțat vineri seară mai multe tabloide americane, citate de Reuters.
14:30
Musacaua Deliei, din sezonul trecut, a făcut istorie şi i-a ambiţionat, se pare, şi pe alţi juraţi. De data aceasta, cel care s-a lăudat la masa X, a fost Carla's Dreams, iar colegii l-au crezut pe cuvânt. Cel mai împătimit fan al calităţilor sale de bucătar, Ştefan Bănica.
14:30
Inviatata Florentinei Fântânaru la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars a fost Oana Radu. Artista a vorbit şi despre tatăl ei, la adresa căruia nu are cuvinte de laudă
14:20
Inviatata Florentinei Fântânaru la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars a fost Oana Radu. Artista a vorbit şi despre tatăl ei, la adresa căruia nu are cuvinte de laudă
14:10
Numerotarea fusurilor începe de la meridianul de origine, care trece prin localitatea Greenwich din Marea Britanie, către est. Pentru Europa, ora Europei Occidentale este ora fusului 0, a Europei Centrale este ora fusului 1, iar a Europei Orientale, ora fusului 2. 
13:50
Fără doar şi poate, Nicolae Robu este un artist. Sau, cel puţin, de abia acum am lăsat să se vadă şi această latură a sa. Plimbându-se pe străzile oraşului, primarul Timișoarei a avut surpriza sa întâlnească un bărbat care cânta cu foc şi care a îndrăznit să îi ceară ajutorul. Zi şi făcut. A luat chitara si a trecut la treabă.
13:30
Coform unei hotărâri a Guvernului exista noi reguli pentru înmormântări. 10.000 de lei preve amendă dacă persoana care a decedat nu este înmormântata în 36 de ore.
13:00
Suferinţa Denisei Raducu a întristat o ţară întreagă, iar moartea acesteia a picat ca un traznet peste familie şi apropiaţii artistei. Oamenii încă o plâng şi nu acceptă ce s-a întâmplat. La doar două luni de când s-a stins, prietenii postează mesaje emoţionante pe pagina de Facebook a tinerei.
12:50
Brigitte Sfăt nu mai are sentmente petru Ilie Năstase, aşa că acum ceva timp l-a înşelat şi a ieşit cu un alt bărbat. Nu i-a fost uşor, însă în viaţă ea şi doreşte şi iubire, dar şi bani.
12:30
A pus totul în joc şi a venit pe scena de la X Factor, dând piept cu trecutul său dureros, care îl leagă de România. Anton Joseph s-a născut la Suceava, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital. 
12:00
Melania Trump a cules şi a plantat legume alături de copii invitaţi la Casa Albă, vineri, în grădina amenajată în 2009 de fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a iniţiativei sale de promovare a alimentaţiei sănătoase, informează washingtonpost.com.
11:50
O concurentă i-a dat lumea peste cap Deliei, din punct de vedere muzical. Aşa, s-a ajuns la varianta lăutăreasco-manea a piesei "Ce are ea".
11:30
Meteorologii au emis, sâmbătă, o nouă informare de vreme rea, cu ploi şi intensificări ale vântului în mare parte a ţării, până la ora 23.00. La munte, se vor înregistra lapoviţă şi ninsoare. Informarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) este valabilă sâmbătă, între orele 10.00-23.00, interval în care vor fi ploi şi intensificări ale vântului.
11:20
Un grup de dansatori britanici a ajuns de râsul întregii lumi. La propriu! În filmuteţul difuzat în cadrul unei emisiuni BBC, reprezentanţii mai multor triburi din toate colţurile Pământului au ocazia să vadă pentru prima oară un dans folcloric englezesc.
11:20
De când a renunţat la televiziune, Adelina Pestriţu se ocupă în totalitate de imaginea ei şi îşi trăieşte viaţa la maximum. Călătoreşte, iubeşte şi este foarte fericită. Dar... are şi un regret pe care chiar vedeta îl recunoaşte.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.