”Eu sunt bogat, pentru că am prietenia ta. Iar tu o vei avea pe Sara!”

Antena1, 13 septembrie 2017 21:20

Imaginile acestea sunt pentru toți cei care spuneau că prietenia adevărată a murit! Alex a luptat pentru Laura, iar Laura va lupta, cu banii de la ”The Wall - Marele Zid”, spre a-și vedea visul cu ochii: acela de a deveni mamă!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 6 ore
00:50
00:50
00:30
00:20
Acum 8 ore
00:00
24 noiembrie 2017
23:40
23:20
23:20
Nu există om care nu să fi trecut sau să nu treacă în prezent prin anumite încercări, așa că ce poate să fie mai util decât cea mai puternică rugăciune?
23:00
După ce prezența sa a uluit o țară întreagă, Narcisa Stănescu, revine la ”X Factor”, de această dată în Bootcamp, încercând să își câștige locul și în etapa următoare. Narcisa Stănescu o tânără de 17 ani de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă și îmbrăcată în  costum tradițional, cusut cu fir auriu i-a uimit pe jurați la audiții nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață. Promisă încă de la vârsta de 6 ani, tânăra a crescut împreună cu cel care în urmă cu 8...
22:40
22:20
Săptămâna se apropie de final și astrele au pregătit o serie de surprize pentru unele dintre zodii. Ai curaj să afli ce te așteaptă în acest weekend?
22:20
22:10
Acum 12 ore
21:40
21:30
Meteorologii au emis, vineri seară, o avertizare cod galben de ceaţă pentru 17 judeţe din întreaga ţară, fiind anunţată scăderea vizibilităţii în unele locuri şi sub 50 de kilometri la oră.
21:30
21:30
21:20
20:40
Au venit în fața Marelui Zid pentru provocările pe care le poate oferi o asemenea experiență și au avut parte de multe emoții. În runda a doua lucrurile încep să se complice, însă vestea bună pentru Alexandra și Andreea este că tonusul rămâne pozitiv, iar concurentele au încredere că vor putea recupera în runda a treia. De ce? Pentru că în etapa recent încheiată contul lor este gol goluț. The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un...
20:40
Brad Pitt a vizitat Republica Moldova. Sau, cel puţin, aşa s-a dus vestea, după ce un olandez care-i seamănă leit a apărut într-un spot de promovare a turismului din țara vecină.
20:40
Românca ţinută sclavă timp de un deceniu în Italia ar fi suferit 30 de avorturi în captivitate. Bărbatul care i-a provocat chinul obişnuia să-i coasă rănile pe viu, cu fir de nylon, au dezvăluit anchetatorii.
20:30
Stela Popescu s-a stins din viață cu aproape o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani. Potrivit medicilor legiști, cauza decesului ar fi fost producerea unui accident vascular cerebral. Totuși, care sunt semnele ce te trimit urgent la medic?
20:20
20:10
20:10
Andreea și Alexandra sunt prietene bune au nouăsprezece, respectiv douăzeci de ani și până la vârsta aceasta au strâns în CV multe reușite și activități impresionante. S-au cunoscut într-o tabără, iar pasiunile comune le-au făcut să înceapă o frumoasă prietenie. Ambele sunt interesate de zona antreprenoriatului, iar posibilul câștig pe care vor încerca să îl obțină în această seară l-ar investi într-un start-up, o afacere nouă. Curiozitatea le-a determinat să vină în acest show și diseară așteap...
19:50
Panică în centrul Londrei. Poliția metropolitană a cerut oamenilor care erau în stația de metrou Circus Oxford să o evacueze de urgență.
19:30
Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.
19:30
19:30
19:00
Părăsiți de cea care le-a dat viață, 3 frați, cu ochii precum marea, își duc traiul de pe o zi pe alta, așa cum pot. La doar 8 anișori, Alina e cea care îi veghează și îi îndrumă, ca un om mare, pe mezinii familiei, pentru că fiecare are rolul lui în casă, atunci când tatăl lor nu este cu ei. Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spy...
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.