Trei decenii de rock, la Buzău. Survolaj, Celelalte Cuvinte şi Dirty Shirt vor concerta, în weekend, la Festivalul Top T

Adevarul (Romania), 13 septembrie 2017 21:30

Top T, cel mai vechi festival rock din România, sărbătoreşte în weekend cea de-a treizecea ediţie. Evenimentul va fi găzduit de AfterCity Pub & Club, complex aflat pe Şoseaua Spătarului. Timp de două zile, pe scenă buzoiană vor urca trupe tinere, dar şi veterani ai rockului. Celelalte Cuvinte, Trooper sau Dirty Shirt sunt doar câteva dintre numele cu rezonanţă ce vor concerta la Buzău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
05:00
Legendele antice vorbesc despre popoarele temute care locuiau pe ţărmurile Mării Negre, iar cercetătorii moderni au căutat răspunsuri pentru marile mistere din adâncurile ei.
05:00
O filmare cu drona a Monumentului Tropaeum Traiani de la Adamclisi arată maiestuozitatea edificiului ridicat de romani în onoarea celei mai grele lupte duse cu dacii.
05:00
Companiile mari de tehnologie precum Facebook, Snapchat, Twitter sau Google au ajuns să domine „piaţa atenţiei” şi să controleze veniturile din publicitate, forţând astfel organizaţiile de ştiri să-şi regândească activitatea, se arată într-un studiu publicat de Universităţii din Columbia, SUA. Marile platforme online controlează conţinutul pe care-l văd utilizatorii, determinând astfel ce tip de jurnalism de dezvoltă.
Acum o oră
04:15
Miercuri începe evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională din cadrul Bacalaureatului. Aceasta va dura până în data de 22 februarie. Candidaţii au susţinut zilele trecute competenţele digitale, la limba maternă, respectiv limba română.
04:15
Înainte de a ajunge un mare poet, Mihai Eminescu a avut o atracţie aparte pentru lumea teatrului, pasiune care l-a făcut să renunţe chiar la şcoala gimnazială de la Cernăuţi.
04:15
Unii evrei au reuşit să facă avere în Principatele Române. Principalele surse au fost negoţul şi operaţiunile financiare, în special împrumuturile. Izvoarele arată că până şi voievozii români se împrumutau de la creditorii evrei, pentru a-şi cumpăra tronul
Acum 4 ore
01:15
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, referitor la înfiinţarea Comisiei de anchetă a activităţii SPP, că, atunci când apar „informaţii care prezintă o posibilă imixtiune a unor instituţii în viaţa politică, este normal să ne îngrijoreze acest lucru şi să le analizăm şi să le investigăm”.
Acum 6 ore
00:15
Formaţia Bayern Munchen a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Beşiktaş Istanbul, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
00:15
Echipa Chelsea a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), meciul cu FC Barcelona, din manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Messi a marcat pentru prima dată în poarta londonezilor, în nouă partide jucate împotriva lor.
20 februarie 2018
23:15
Premierul României, Viorica Dăncilă, a vorbit marţi seara într-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat că e de părere că a pus bazele guvernării României la Consiliul UE şi că preşedinţia României va fi una „dificilă”.
Acum 8 ore
22:45
Un băiat de 15 ani din Neamţ a încetat din viaţă la un spital din Iaşi unde a ajuns cu ambulanţa în stare foarte gravă.
21:45
Jurnaliştii Monica Ghiurco şi Karen Sebesi au fost aleşi reprezentanţi ai salariaţilor Televiziunii Române în viitorul Consiliu de Administraţie (CA), în urma scrutinului desfăşurat luni la sediile TVR din Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tîrgu Mureş, a anunţat televiziunea publică.
21:45
Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a spus marţi că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a relatat că în urma unei discuţii cu o persoană care în 2005 lucra la Preşedinţie, iar în prezent ar fi parlamentar PNL, a aflat că pe biroul preşedintelui Traian Băsescu se aflau redate convorbiri telefonice dintre preşedintele Camerei Deputaţilor de la acea vreme, Adrian Năstase, şi fiul său.
21:15
Realizarea emisiunii „Destine ca-n filme“, prezentată de Iuliana Marciuc,  a dus la prejudicierea bugetului TVR cu 144.000 de lei, potrivit unui raport al Curţii de Conturi privind cheltuielile efectuate de televiziunea naţională, informează Media Expres.
Acum 12 ore
20:45
Sorana Cîrstea a pierdut în primul tur al turneului de la Budapesta, fiind învinsă de o jucătoare care a venit din calificări.
20:45
Ministrul Educaţiei Naţionale Valentin Popa a aprobat, prin ordin, structura anului şcolar 2018-2019. Potrivit documentului, cursurile noului an şcolar încep luni, 10 septembrie şi însumează 168 de zile lucrătoare (34 de săptămâni). Structura anului şcolar cuprinde semestrul I (10 septembrie 2018 - 1 februarie 2019) şi semestrul al II-lea (11 februarie 2019 - 14 iunie 2019).
20:45
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, la finalul audierii sale din Comisia parlamentară de control a SRI, că prezenţa lui la această Comisie reprezintă o obligaţie pe care el o are ca cetăţean, afirmând că, „dacă şefa DNA crede că este mai presus de lege, denotă o atitudine şi un comportament pe care eu nu pot să-l accept”.
20:45
Opt cetăţeni străni, între care doiamericani, au fost arestaţi preventiv în Serbia pe motiv că au încercat săpătrundă în mod neautorizat ori să fotografieze unităţi militare, transmiteagenţia de presă Tanjug, preluată de Reuters.
20:15
România va primi 9,7 milioane de euro de la UE pentru integrarea tinerilor şomeri pe piaţa muncii. Asta, în contextul în care ţara noastră are una dintre cele mai ridicate rate ale şomajului în rândul populaţiei cu vârste între 15 şi 24 de ani, utima cifra raportată de INS în 2017 fiind 15,4%. Experţii spun că alocarea reprezintă mai mult o intenţie bună decât o măsură cu potenţialul unui impact semnificativ.
20:15
Şedinţa de plen de marţi a fost un nou moment al discursurilor în care s-a ajuns la jigniri şi la aluzii sexuale. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichineţ (PMP), iar acestuia i-a fost dată replică de deputatul Emanuel Ungureanu (USR), care l-a numit o „ruşine“ pentru Parlament şi i-a făcut nesimţiţi pe cei care au răs la „glumele“ lui Bichineţ.
19:45
Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Buzău, Florina Stoian, a fost revocată din funcţie de către Ministerul Educaţiei pentru a doua oară în 6 luni. Stoian mai fusese eliberată din funcţie, în 2017, însă a mers în instanţă şi a câştigat în primă fază repunerea în funcţie. De data aceasta, întreaga conducere a IŞJ Buzău a primit calificativul „nesatisfăcător” din partea Minsterului Educaţiei.
19:45
Un tătic, în vârstă de 45 de ani, a împărtăşit secretele succesului său, după ce s-a transformat dintr-un bărbat cu burtică într-un pachet de muşchi, în doar 12 săptămâni.
19:45
Goana după bani la buget atinge şi piaţa imobiliară.Un proiect aflat în lucru la Guvern şi altul în Parlament prevăd că statul vaschimba impozitarea clădirilor nerezidenţiale, urmând ca aceastea să fie taxatela valoarea lor de piaţă. Specialiştii fiscali şi chiar evaluatorii susţin însăcă acest lucru nu se poate realiza, mai ales pentru că „valoarea de piaţă” estegreu de definit şi estimat.
19:45
Parcarea de la Iulius Mall a costat aproximativ 11 milioane de euro. Adevărul.ro vă prezintă în premieră imagini din interiorul parcării.
19:45
Reprezentanţii Camerei de Conturi Sălaj au constata prejudicii de aproape 300.000 de lei în urma controalelor efectuate la Primăria Zalău, potrivit Raportului privind finanţele publice locale pe anul 2016.
19:45
Un bărbat de 40 de ani afost surprins de către o elevă în această după-amiază în timpce se masturba dezbrăcat în maşină în faţa Colegiului NaţionalDinicu Golescu din oraşul Câmpulung. Eleva oripilată a sunatimediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmi
19:45
Fiscul risipeşte anual peste 2,2 milioane delei numai pe plicuri pe care le trimite greşit şi care sunt ulterior distruse,se mai arată într-un raport al Curţii de Conturi.
19:45
Biserica primeşte subvenţii generoase de la statul român, inclusiv salariile preoţilor, fără a plăti vreun fel de taxe sau impozite, a amintit Remus Borza, considerând că, aşa cum a spus şi ministrul de Finanţe, s-ar impune mai multă transparenţă şi comunicare în ceea ce priveşte asumarea misiunii de furnizor de servicii sociale de către biserică.
19:15
PartidulComunist din Federaţia Rusă i-a adresat o scrisoarea deschisă lui VladimirPutin, acuzându-l pe liderul de la Kremlin că duce prin intermerdiul preseiafiliate lui o „campanie de denigrare“ împotriva candidatului său şi nuorganizează alegeri libere.
19:15
Iniţial, oamenii au crezut că au de-a face cu un şofer extrem de nervos, dar când au dat cu ochii de câine s-au minunat.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.