Tu ghiceai cine este pionierul din imagine? Aceasta este fotografia pe care o celebră vedetă Antena 1 n-a arătat-o până acum!

Antena1, 12 octombrie 2017 21:50

Toate vedetele au fost copii cândva și din această idee s-a năcut o altă probă a emisiunii „Aici eu sunt vedeta”! Dan Bittman a prezentat pe marele ecran o fotografie inedită din perioada de copilărie a unei vedete Antena 1!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
23:00
Un nou deces provocat de gripă a fost anunţat marţi seară, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani, din judeţul Suceava. Numărul deceselor provocate de gripă în această iarnă a ajuns la 40.
Acum 15 minute
22:50
Echipa formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sacrificii uriașe pentru victorie! Vedetele au făcut tot ce au putut pentru a-și continua drumul de la „Asia Express”!
Acum 30 minute
22:40
22:40
Ea este cea mai sexy antrenoare de fitness din România! Are mii de fani în mediul virtual și antrenamentele cu ea fac adevărate minuni!
Acum o oră
22:20
Momente tensionate la „Asia Express” după ce Daniela Crudu simte că a ajuns la capătul puterilor! Vedeta a cerut să fie scoasă din competiție!
22:20
Chiar dacă cei doi nu și-au terminat relația în termeni amiabili, se pare că Rihanna e cam greu de uitat pentru Chris Brown.
22:10
Ar putea o simplă vitamină să ne ferească de infecții și răceli? Nu, nu este vorba despre Vitamina C. Sigur, nu e nimic rău în a lua vitamina C. Însă un nou studiu, publicat în British Medical Journal,  spune că poate exista o anumită vitamină pe care o putem lua pentru a preveni răcelile și infecțiile respiratorii.
Acum 2 ore
22:00
După ce au alergat cât de mult au putut pentru a ajunge la punctul de control, vedetele de la „Asia Express” s-au aflat în fața unei noi confruntări!
22:00
21:50
Munca suplimentară este cea făcută peste durata normală a timpului de muncă săptămânal și trebuie răsplătită în consecință. Durata maximă a timpului de lucru este 48 de ore pe săptămână, iar asta include orele suplimentare, potrivit Codului muncii. Excepțional, se poate lucra și peste aceste 48 de ore, cu condiția ca media orelor de muncă, calculată pe o perioadă de referință de patru luni calendaristice, să nu depășească 48 de ore pe săptămână. Și există, de asemenea, locuri de muncă unde e nec...
21:40
Pe drumul lor către punctul de control de la „Asia Express”, Raluka şi Ana au avut parte de o imagine şocantă! Un câine era ţinut într-un sac pe o motocicletă, cu scopul de a fi folosit la...mâncare!
21:20
Vedetele trăiesc adevărate clipe de coșmar la „Asia Express”, mai ales atunci când vine noaptea și echipe trebuie să își găsească un loc de dormit.
21:20
21:10
21:10
Daniela Crudu face ce face și iar ajunge în atenția tuturor! De data aceasta, concurenta de la „Asia Express” a comis-o!
21:10
O americancă devenită de curând cetățean maghiar a păcălit autoritățile de la Budapesta și a mers la Olimpiada de iarnă de la Pyeongchang chiar dacă nu se pricepea prea bine la half-pipe, probă la care s-a calificat.
Acum 4 ore
21:01
Indiferent că suferim de vreo afecțiune, că ne e foame sau nu, smoothie-urile sunt foarte sănătoase, mai ales pentru femeile însărcinate. Conțin substanțe nutritive esențiale, fibre și vitamine. Sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru prânz. Copilul tău sigur îți va mulțumi pentru doza de vitamine pe care i le oferi.
20:50
Vedetele parcurg ultimii kilometri din „Drumul Dragonului” din Vietnam și se pregătesc să ajungă în Laos!
20:40
20:40
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că legea pensiilor trebuie adoptată în Parlament până la sfârşitul anului, ea subliniind că nu va scădea nicio pensie. "Aşa cum este în programul de guvernare, legea pensiilor trebuie adoptată în Parlament până la sfârşitul acestui an. Bineînţeles că va fi lăsată în dezbatere publică, pentru ca toţi cei care vor să aducă îmbunătăţiri să poată să o facă. Ceea ce pot să spun eu acum este că ne vom încadra în programul de guvernare, că nu va scădea nici o pensie...
20:30
Indiferent că suferim de vreo afecțiune, că ne e foame sau nu, smoothie-urile sunt foarte sănătoase, mai ales pentru femeile însărcinate. Conțin substanțe nutritive esențiale, fibre și vitamine. Sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru prânz. Copilul tău sigur îți va mulțumi pentru doza de vitamine pe care i le oferi.
20:30
A început o nouă aventura marca „Asia Express”, în care vedetele încearcă să facă față provocărilor, indiferent cât de greu ar fi!
20:20
Românii trăiesc adevărate clipe de coșmar ori de câte ori merg la un ghișeu al celor de la Poșta Română, care a ajuns într-o situație dezolantă!
20:00
20:00
19:50
Dobânda pentru creditele ipotecare nu ar putea depăşi dobânda de referinţă stabilită de Banca Naţională, înmulţită cu 2,5. De pildă, la valoarea actuală a BNR, de 2,25 la sută, dobânda pentru creditele ipotecare ar fi de maximum 5,6%.
19:40
RATB nu va mai exista. Primăria Municipiului București a anunțat deja intenția de a transforma Regia de transport public a Capitalei în societate pe acţiuni. RATB își va schimba și numele și va deveni Societatea de Transport Bucureşti SA. Însă aceasta nu va fi unica schimbare.
19:40
Una dintre cele mai obişnuite poziţii sexuale este şi cea mai periculoasă, potrivit unei echipe de cercetători. Aceasta poate provoca accidente destul de grave
19:20
Doi orfani cu lacrimi în ochi povestesc ororile prin care au trecut din cauza unui polițist și a familiei sale. Au ajuns pe drumuri, cerșind mila trecătorilor. O vecină dă cărțile pe față și dezvăluie ceva cumplit despre acest caz ce a cutremurat România!
19:20
Ai încercat ciorba rădăuțeană, ciorba de perișoare, dar parcă vrei altceva… Ai încercat vreodată să gătești supa tortilla? Nu-ți va lua decât 15 minute, căci acesta e timpul de preparare.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.