ALERTĂ MONDIALĂ. O furtună magnetică va lovi Pământul! Activitatea solară va afecta milioane de persoane de pe tot globul

Antena1, 12 octombrie 2017 21:50

ALERTĂ MONDIALĂ. O furtună magnetică va lovi Pământul! Activitatea solară va afecta milioane de persoane de pe tot globul

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
08:40
Ioan Roșca din Mândra, 86 de ani, unul dintre ultimii luptători anticomuniști din Munții Făgăraș, a trecut la cele veșnice duminică, după slujbă. Fost membru al ”Frăției de Cruce de la Radu Negru”, Roșca a sprijinit luptătorii care au rezistat eroic atacurilor Securității, vreme de aproape 12 ani. ”M-au luat înainte de examenul de Bacalaureat”...A ajuns la Gherla, în Deltă, la Periprava. N-a fost breaking news, iar a sa înmormântarea va fi făcută în liniște, ala cum a și trăit...
Acum 10 minute
08:30
În fiecare an, la data de 13 decembrie, Biserica prăznuiește pomenirea pătimirii Sfinţilor Mucenici ai lui Hristos: Eustratie, Auxentie, Evghenie, Mardarie şi Orest.
08:30
Un bărbat din Bucureşti a primit o amendă de 900 de lei, după ce a postat pe Facebook mai multe mesaje în care îi jigneşte pe jandarmi, numindu-i, printre altele, "sclavi".
08:30
Îmbrăcată într-o ţinută de fitness de culoare roşie şi cu un machiaj strident, modelul şi-a arătat forma fizică de invidiat. Însă nu toţi fanii frumoasei de 22 de ani au fost încântaţi de ţinuta ei.
Acum 30 minute
08:20
Toată lumea are o slăbiciune secretă, dar nu mulți vorbesc despre asta. Și cine ar vrea să și le dezvăluie de bună voie?! Probabil nimeni, de aceea ele devin secrete. Fiecare semn zodiacal are o slăbiciune de care dorește cu disperare să scape.
08:20
Se apropie finalul de an, iar astrologii s-au pus serios pe treabă. De curând, au realizat horoscopul zodiilor care îşi găsesc marea iubire chiar în noaptea dintre ani
08:20
Administrația Națională de Meteorologie a emis marți dimineața o atenționare nowcasting Cod galben de ceață pentru județul Harghita și o alta de vânt puternic pentru județul Bihor, valabile pe parcursul următoarelor ore.
08:20
Actriţa a fost surprinsă de paparazzi în timp ce făcea piaţa alături de trei dintre copiii ei. Cu o pălărie cu boruri largi şi ochelari mari, de soare, actriţa încearcă să treacă neobservată. Însă, chiar şi sub hainele lungi, este greu să nu îi remarci frumuseţea.
Acum o oră
08:00
Trei cutremure s-au produs în noaptea de luni spre marţi în zona seismică Vrancea, primul seism având magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.
07:50
Fecioarele au foarte mult de muncă, însă NU-şi neglijează familia. Reuşesc să îmbine perfect ambele planuri.
Acum 8 ore
00:40
În fiecare an, la data de 12 decembrie, Biserica prăznuiește pomenirea Cuviosului Părintelui nostru Spiridon, făcătorul de minuni.
Acum 12 ore
00:30
00:20
00:20
00:00
Apropierea Sărbătorilor de iarnă este o bună ocazie să pui în practică un proiect pe care îl amâni poate de luni întregi: redecorarea locuinței. Astfel, îi vei surprinde pe musafiri nu doar cu bucate alese și cadouri inspirate, ci și cu o casă amenajată complet diferit.
11 decembrie 2017
23:50
Un puști de doar șase ani a devenit milionar peste noapte după ce a transformat pasiunea pentru jucării într-o afacere colosală!
23:50
La câțiva ani, fiecare apartament are nevoie de o revitalizare. Nu vorbim neapărat despre o renovare generală, ci mai mult despre mici modificări care vor schimba aerul locului și starea ta de spirit.
23:30
23:30
23:20
O adolescentă a avut parte de o moarte cumplită după ce a lăsat telefonul la încărcat lângă pernă și apoi s-a culcat!
23:00
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
23:00
O tânără a luat surprinzătoarea decizie de a-și face mai bine de 30 de operații, totul ca să arate precum o vedetă porno pentru iubitul său!
23:00
22:50
Vei avea reușite atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dacă unele lucruri nu au dat roade până acum și ai așteptat mult timp, această așteptare se pare că a meritat în cele din urmă. Însă vei lua o decizie importantă în ceea ce privește despărțirea de un partener cu care ai un contract la serviciu, fie de partenerul de viață. Dacă ai avut probleme de sănătate, în a doua jumătate a săptămânii te vei simți mai bine. Ești foarte activ la locul de muncă și vei avea multe discuții și înt...
22:50
22:40
Un bărbat din Canada și-a cumpărat 42 de autobuze vechi, pe care apoi le-a îngropat în pământ. După 40 de ani, omul a dezvăluit care era adevăratul său plan!
22:20
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
22:20
22:10
22:10
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.