Un individ a deschis focul într-o școală din California: trei persoane au fost ucise

StirileProtv.ro, 14 noiembrie 2017 21:10

Trei persoane au fost ucise, iar alte două au fost rănite după ce cineva a deschis focul într-o școală din California.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
22:00
Un tigru a fost împuşcat mortal în Paris, după ce a evadat dintr-un circ.
22:00
Doi bărbaţi sunt căutaţi de poliţişti, vineri seară, după ce au ucis şofer, iar pe soţia acestuia au rănit-o.
Acum 12 ore
21:10
O româncă de 29 de ani, din județul Botoșani, a dispărut în împrejurări învăluite în mister din Valencia, unde a locuit în ultima perioadă.
20:50
Andreea Marin, care a asistat la ultima apariţie publică a regretatei Stela Popescu, a oferit un răspuns scurt celor care o acuză pe ea şi pe cei prezenţi la eveniment că nu au reacţionat în niciun fel după ce actriţa a avut un comportament îngrijorător.
20:30
În România, din 3 milioane de elevi, aproape 400 de mii renunță la școală, arată un studiu Unicef întins pe zece ani.
20:10
Împușcături în fața unui mall din Missouri, Statele Unite ale Americii, chiar înainte de Black Friday. Un adolescent s-a ales cu leziuni care îi pot pune în pericol viața, se arată într-un comunicat al poliției locale.
19:40
Cel mai mare târg de medicină dentară și-a deschis, vineri, porțile la Romexpo, în București.
19:40
Cele mai importante universităţi din domeniul modei, unde au studiat designeri că Moschino ori Dominco Dolce, şi-au dat întâlnire la Bucureşti.
19:40
Un cuplu din Hunedoara a fost reţinut, după ce polițiștii au stabilit că cei doi au sechestrat și obligat două tinere să se prostitueze într-un apartament închiriat din Deva.
19:30
Vameșii din Portul Constanța sunt în aceste zile un soi de ajutoare pentru Moș Crăciun. Triază în locul lui jucăriile contrafăcute și periculoase.
19:30
În plin scandal al citricelor stropite cu un pesticid periculos, unii comercianţi au găsit formula ca să înşele consumatorii.
19:30
O faimoasă grădină botanică din Londra se transformă noaptea într-un tărâm cucerit de magia Crăciunului.
19:30
O staţie de metrou din Londra a fost evacuată, vineri după-amiază, din cauza unui incident de securitate, afirmă surse citate de presa britanică.
19:20
Românca de 29 de ani care a fost sechestrată în Italia un deceniu şi supusă la bătăi şi violuri repetate a reuşit vineri să vorbească, după mulţi ani, cu mama ei.
19:20
De Black Friday, sute de mii de carduri bancare ale românilor au fost scoase la licitaţie pe dark web de hackeri.
19:20
Stela Popescu s-a reinventat de o mie de ori, şi avea planuri şi vise pentru încă o viaţă! Aşa se întâmplă, spunea ea, atunci când începi să lupţi cu propria soarta din copilărie.
19:10
În timp ce mii de oameni o plâng și se roagă pentru sufletul ei, medicii au stabilit că actrița Stela Popescu a murit din cauza unui atac cerebral vascular.
19:10
Parlamentarii PSD şi ALDE continuă să taie din prerogativele preşedintelui României în domeniul Justiţiei.
19:10
Carne expirată de 3 ani, brânză, lapte, mezeluri şi dulciuri cu termene de valabilitate depăşite de luni întregi au fost găsite de inspectori la un magazin alimentar şi la o unitate de tip fast-food din zona Tineretului, din Capitală.
18:20
Trei ore i-au luat unui bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice pentru a deschide o ușă.
18:00
Laura Kovesi, femeia însărcinată să cureţe unul dintre cele mai corupte state membre UE de corupţie, îi atacă pe cei care vor să-i deraieze eforturile, scrie Euronews.
18:00
O fată de 17 ani, din orașul Fieni, județul Dâmbovița, și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei. Fata s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu bunica sa.
17:50
Statul nu prea are soluții pentru îngrijirea bolnavilor în fază terminală, dar nici nu îi sprijină deloc pe cei care și-au asumat această dificilă misiune.
17:40
Metoda "Accidentul" continuă să facă victime, în ciuda numărului mare de cazuri mediatizate și a avertismentelor poliţiştilor. În județul Bacău, două familii au fost păgubite joi de peste 4 mii de euro.
17:40
Disperare în familiile a două adolescente de 14 și 17 ani, din Sighișoara, după ce fetele nu au mai fost văzute de 3 zile.
17:40
Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Harghita că s-a îmbătat cu apa plată cumpărată dintr-un supermarket.
17:30
Înalta Curte de Casatie si Justiţie (ICCJ) a stabilit ca termen data de 29 noiembrie în dosarul in care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, contestă măsura sechestrului asigurător luată de Directia Naţională Anticorupţie în dosarul Tel Drum.
17:20
O tânără de 19 ani din Gorj a avut parte de un tratament umilitor din partea patroanei unui restaurant la care era angajată.
17:20
Papa Francisc a fost ales, vineri, în unanimitate, membru de onoare al Academiei Române.
17:10
După ce au fost lăsați în voia sorții de mamă, patru copii din județul Iași sunt crescuţi doar de tatăl care se chinuie să-i țină pe toţi la şcoală și să aibă ce le pune pe masă.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.