Un elev și-a înjunghiat mortal o profesoară. Ce plănuia să facă

StirileProtv.ro, 14 noiembrie 2017 21:10

Un elev din Marea Britanie, care și-a ucis o profesoară, plănuia să mai înjunghie mortal alte două cadre dictactice, dintre care una fiind insarcinată.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 6 ore
23:30
Un avocat care a lucrat în Ucraina cu fostul manager de campanie al preşedintelui Donald Trump, Paul Manafort, a recunoscut că a minţit FBI. Astfel, el a fost pus sub acuzare în cadrul anchetei privind implicarea Rusiei în alegerile americane din 2016.
23:20
O elevă de 17 ani din Brazilia și-a găsit sfârșitul în timp ce asculta muzică la căștile telefonului său mobil.
23:10
Un fost soldat britanic a ucis un bărbat de 83 de ani care își plimba câinii, după ce o voce numită „Micuțul Alex” i-a spus să facă asta.
Acum 8 ore
22:50
O femeia, care susține că nu știa că era însărcinată, a născut în toaleta Spitalului Județean de Urgență Pitești.
22:30
Un adolescent care a fost arestat pentru că a furat dulciuri s-a spânzurat, într-o închisoare din Marea Britanie. Înainte să recurgă la acest gest, el încercase să cheme un gardian, mai bine de jumătate de oră, însă nimeni nu i-a răspuns.
22:10
O femeie care angajat un asasin pentru a-i ucide soţul a murit la câteva luni după ce a fost eliberată din penitenciar.
22:00
Venezuela deține cele mai mari rezerve de petrol ale lumii, dar oamenii nu au cu ce să ajungă la serviciu. Și, în condițiile în care costul pentru transport depășește câștigul zilnic, oamenii chiulesc de la muncă.
21:50
Guvernul a publicat forma finală a ordonanţei care ar urma să rezolve situaţiile în care angajaţii aflaţi în concediu medical au avut venituri mai mici din cauza creşterii contribuţiilor sociale.
21:50
Șeful Senatului și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, marți, că în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale i-ar fi fost ascultat telefonul.
21:40
21:30
Un bărbat de 59 de ani din Suceava a murit, marți, din cauza virusului gripal. Astfel, numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 40.
21:30
Un bărbat a căzut în gol în încercarea de a-și salva câinele.
21:20
Șeful Senatului și liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, marți, la finalul audierii din Comisia parlamentară pentru controlul SRI că era „obligația sa” să se prezinte.
21:20
Acum 12 ore
21:01
O refugiată nord-coreeană în vârstă de 49 de ani, care a fugit din Coreea de Nord în 2011, a fost arestată de autoritățile sud-coreene pentru că a trimis 130 de tone de orez regimului de la Phenian.
21:01
Majestatea Sa Regina Elisabeta a fost surprinsă pentru prima dată la Săptămâna Modei de la Londra.
20:30
China a lansat acţiuni drastice împotriva fenomenului care nu pare să dispară - reprezentanţiile erotice de la înmormântări, potrivit The Telegraph.
20:20
20:20
Incident sumbru în oraşul Kocaeli, în apropiere de Istanbul.
20:00
O comoară de apă termală zace sub o parte din România, Serbia și Ungaria. În timp ce vecinii noștri scot bani buni din turismul balnear, noi cam batem pasul pe loc.
20:00
Una dintre cele mai mari provocări pentru cei care țin postul Paștelui este să aibă o alimentație cât mai echilibrată și diversificată.
20:00
De când Guvernul a blocat vânzarea Șantierului Naval Mangalia către o mare companie olandeză, 7000 de muncitori se tem că vor rămâne fără slujbe. 
20:00
Din cauza unei accident suferit într-un meci de fotbal, un fost gardian de penitenciar a ajuns dependent de medicamente.
20:00
O româncă de 45 de ani a fost la un pas de moarte după un conflict cu fostul soţ.
19:50
O crimă urmată de sinucidere a provocat un val de emoție la Chișinău.
19:40
Taximetristul care a amenințat și jgnit recent o clientă în Centrul Vechi din București a fost amendat cu 8000 de lei de Poliția Locală și Rutieră.
19:40
România intenționează să renunțe la pungile de plastic subțiri și foarte subțiri cu mâner.
19:40
Bunuri ale actorului Radu Beligan au fost scoase la licitație de una dintre fiicele sale, Raluca Popescu. Însă dreptul de a le vinde și folosirea numelui Beligan au fost contestate în spaţiul public de celelalte două fete ale actorului.
19:40
Un polițist britanic este cercetat disciplinar, după ce ar fi luat cutia cu biscuiți a unui coleg, după care ar fi mințit că fapta a avut loc.
19:30
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.