Cel puţin trei morţi într-un incident armat la o şcoală din California. Atacatorul a fost ucis de poliţie

Adevarul (Romania), 14 noiembrie 2017 21:15

Cel puţin trei persoane au murit în urma unui atac armat la o şcoală din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de poliţie, anunţă presa locală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 4 ore
01:00
Dovezile că Rusia a încercat să se amestece în alegerile prezidenţiale americane din 2016 sunt „incontestabile“, a declarat sâmbătă consilierul american pe probleme de securitate naţională H.R. McMaster în marja Conferinţei de Securitate de la München.
00:00
Un cutremur cu o magnitudine de 4,4, considerat a fi cel mai mare seism din Marea Britanie din ultimii 10 ani, a afectat Ţăra Galilor şi sud-vestul Angliei, potrivit The independent.
00:00
Germania s-a declarat îngrijorată cu privire la credibilitatea Statelor Unite ale Americii sub conducerea preşedintelui Donald Trump. Neliniştea Berlinului a fost exprimată de şeful diplomaţiei germane, Sigmar Gabriel, în cadrul Conferinţei de Securitate de la München, transmite dpa international.
Acum 6 ore
23:00
Licitaţia pentru studiul de fezabilitate pentru noul drum de legătură dintre Timişoara şi Autostrada Vestului a fost lansată în 2014, însă la început de 2018, planurile pentru realizarea sa zac în sertarele ministerului.
22:30
Adrian Năstase a publicat pe blogul său impresii după vacanţa de o săptămână petrecută în Cuba, trecând în revistă locurile care l-au impresionat şi postând fotografii din concediu.
22:30
A doua ediţie a concursului de preparat cârnaţi de la Tormac (comună aflată la 35 de kilometri de Timişoara) a fost câştigat de oaspeţii veniţi de la Bekescsaba.
22:00
Caroline Wozniacki a fost învinsă de Petra Kvitova în semifinalele turneului de la Doha. Jucptiarea din Cehia s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 7-5.
21:30
Preşedintele Klaus Iohannis s-a relaxat din nou la schi în Munţii Şureanu. Şeful statului a fost fotografiat sâmbătă, 17 februarie, în timp ce aştepta la rând pentru a urca cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu.
Acum 8 ore
21:00
Elena Udrea (44 de ani) a anunţat, sâmbătă, la Antena 3, că se află în Costa Rica, unde a mers pentru a vizita nişte prieteni şi de unde intenţionează să meargă în Grecia. Udrea a anunţat că este însărcinată cu gemeni şi că va avea doi băieţi.
21:00
Şapte salvamontişti au urcat, sâmbătă, pe un traseu din Masivul Vâlcan pentru a acorda ajutor unui turist rănit grav pe Vârful Oslea.
21:00
O dispută în traficul din oraşul californian San Diego s-a finalizat cu un accident neobişnuit şi cu arestarea unuia dintre şoferi.
20:30
Fiul lui PabloEscobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Sebastian Marroquin(41 de ani) – născut Juan Pablo Escobar, a acordat în exclusivitate un interviupentru „Weekend Adevărul“, în care vorbeşte despre amintirile legate de tatălsău, dar şi despre viitorul drogurilor.
20:00
Primăria Deva a chemat deţinuţii în ajutor pentru a face curăţenie în două blocuri de locuinţe sociale din municipiu.
20:00
Eliminarea obligativităţii vizei pentru cetăţenii români care doresc să călătorească în Canada a fost urmată de o creştere considerabilă a solicitărilor de azil în această ţară.
19:30
Cristi Iulian Coca are 13 ani, este elev la ColegiulNaţional „Costache Negri“ din Galaţi, are casa plină de meadalii şi premiiobţinute la concursurile naţionale şi internaţionale de şah. Chiar dacăposibilităţile părinţilor de a-l trimite la competiţii în afara ţării suntreduse, şahistul nu vrea să renunţe.
19:30
Gala caritabilă a reunit oficialităţi locale, antreprenori, reprezentanţi ai instituţiilor publice, politicieni şi oameni simpli, care au donat pentru salvarea monumentului istoric.
19:30
Cătălin Pârvu, cercetător la Institutul Naţionalde Cercetări Aerospaţiale „Elie Carafoli“ din Bucureşti, a efectuat mai multesimulări numerice pentru îmbunătăţirea aripilor la aeronave, astfel încât săfie protejate în cazul în care acestea ar fi lovite în zbor de stoluri depăsări, aşa cum se întâmplă destul de frecvent. Această cercetare ar reduceriscul producerii unor accidente aviatice.
Acum 12 ore
19:15
Cercetătorii audescoperit, în Mexic, un oraş „pierdut“ care, în urmă cu aproximativ 1.000 de ani, avea la fel de multe clădiri ca Manhattan-ul contemporan şi adăposteapeste 100.000 de oameni.
19:00
Treisprezece şoferi români au fost arestaţi şi condamnaţi în Franţa la închisoare pentru doi până la cinci ani, pentru că au furat sute de cauciucuri şi motorină.
19:00
O adolescentă de 14 ani din judeţul Teleorman a fost rănită, sâmbătă, după ce un copac în care intrase un tractor a căzut peste ea, rămânând blocată. Fata este conştientă, dar acuză dureri ale membrelor şi bazinului, fiind transportată la spital.
18:30
Treisprezece persoane au murit, sâmbătă, după prăbuşirea elicopterului ministrului mexican de Interne, care se îndrepta spre zona afectată de cutremurul de vineri, din sud-vestul Mexicului.
18:30
Un sătean din judeţul Neamţ, pasionat de lucrurile practice, făureşte unelte agricole inedite, care uşurează munca pământului.
18:30
Dragă Cătălin, am citit articolul tău în care ne menţionezi pe noi, cei de la Iniţiativa România, alături de alte organizaţii civice noi sau ONG-uri, şi în care ne întrebi dacă am văzut conferinţa de presă de la Cotroceni.
18:30
În memoriile sale „Călător fără hartă“, diplomatulDimitrie D. Dimăncescu relatează jocurile făcute la Conferinţa de Pace de laParis din 1946, unde câţiva politicieni români, grupaţi în jurul ministrului deexterne Gheorghe Tătărescu, au sperat să poată salva Basarabia, Transilvania,nordul Bucovinei şi Cadrilaterul.
17:45
Aflată în Costa Rica, Elena Udrea a comentat, la Antena 3, scandalul DNA, acuzând că nimeni nu a reacţionat în primele zile după apariţia înregistrărilor lui Vlad Cosma, aşteptând „reacţia americanului“.
17:30
Liderul PMP Traian Băsescu a scris, pe Facebook, că „a început Unirea”, precizând că, până în acest moment, 34 de localităţi din Republica Moldova au votat în consiliile locale unirea cu România.
17:30
Pavel Ster, un român în vârstă de 51 de ani, stabilit în California, Statele Unite, de la vârsta de patru ani, este sosia lui Bono, celebrul solist al trupei U2 şi a urcat pe scenă în prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“.
17:30
Un tânăr de 37 de ani din Vrancea a fost găsit mort în maşina cu care a rămas împotmolit în pădure şi în care a ales să doarmă peste noapte, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute.
17:30
Conferinţa de presă de miercuri seară a procurorului şefal DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi, mi s-a părut cum nu se poate mai relevantănu doar pentru determinarea domniei-sale de a-şi duce până la capăt mandatul,ci şi pentru starea actuală a presei din România.
17:30
Înainte de a ne deda în weekend distracţiilor, ori a ne preda braţelor lui Morfeu, e, poate, util, să ne trezim. Şi să inventariem potenţiale motive de îngrijorare. Căci sunt destule în România premierului Dăncilă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.