Dana Deac a fost închisă într-un buncăr timp de zece zile pentru a scăpa de cancer

AntenaStars, 14 noiembrie 2017 21:20

Dana Deac a fost închisă într-un buncăr timp de zece zile pentru a scăpa de cancer

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de AntenaStars

Acum 12 ore
19:50
19:40
19:40
Acum 24 ore
16:10
Tesla va intra pe piața autovehiculelor comerciale cu noul camion Tesla Semi. Patru motoare electrice, accelerație impresionantă și o autonomie de 800 kilometri, promite producătorul american de mașini electrice.
16:00
Noi reguli care privesc ITP-ul și înmatricularea mașinilor au fost aprobate de oficialități. Inspecția tehnică periodică se va face anual pentru automobilele mai vechi de 12 ani, iar înmatricularea mașinii va fi suspendată dacă ITP-ul este expirat.
15:30
În iarna lui 2017, puloverul călduros este vedeta sezonului. Îl poţi asorta atât la fustă, cât şi la pantaloni, indiferent de ocazie şi se potriveşte oricărui stil: elegant, casual sau sport. Află care sunt cele mai căutate pulovere din magazine:
15:20
Blugii boyfriend sunt articolul vestimentar care poate fi purtat în orice sezon, nu numai vara sau primăvara. Doar că persoanele care aleg să includă în ținutele de toamnă și iarnă acest model de blug trebuie să țină cont de câteva aspecte.
15:00
15:00
14:40
14:40
Stela Popescu, moarte învăluită în mister! Oricât de mult am încerca să punem cap la cap toate detaliile, ceva parcă tot nu se leagă! Prietena regretatei artiste a făcut declaraţii halucinante!
14:40
14:30
Acest site este creat si administrat de Digital Antena Group. Toate drepturile rezervate....
14:30
Acest site este creat si administrat de Digital Antena Group. Toate drepturile rezervate....
14:20
România şi-a pierdut una din cele mai mari stele. Stela Popescu. Poate cea mai strălucitoare stea pe care a avut-o vreodată teatrul de revistă. O stea fără vârstă, pe care toţi o credeam nemuritoare, un talent uriaş, o femeie frumoasă, veşnic optimistă, veselă şi neobosită!
14:20
Cea mai marea stea pe care România a avut-o, Stela Popescu, joacă azi ultimul şi cel mai greu rol. Foarte mulţi oameni care au iubit-o, au admirat-o, i-au fost colegi sau doar fani au venit să îi aducă un ultim omagiu.
14:20
După anunţul că divorţează, Laurette a aruncat bomba: vrea să se mute din ţară! Mulatra ne-a vorbit despre schimbările pe care şi le doreşte în viaţa ei, dar şi despre problemele de sănătate ale mamei sale.
14:20
Avem primele imagini cu Mădălina Ghenea şi Matei Stratan după marea împăcare! Imagini care spun totul despre relaţia lor, după anunţul brunetei că a fost înşelată. Ia priviţi ce face Matei pentru a fi iertat.
14:20
Este una din cele mai de succes interprete de muzică populară şi recunoaşte că reuşitele ei se datorează şi celor apropiaţi. Emilia Ghinescu poate spune că are viaţa perfectă: carieră şi familie frumoasă. Artista ne-a dezvăluit secretele unei căsnicii împlinite.
14:20
La 31 de ani cântărea 161 de kg, kilograme pe care le-a acumulat în urma celei mai mari tragedii din viaţa lui: şi-a pierdut mama. A ajuns la urgenţe şi a fost la un pas de moarte.
14:20
Stela Popescu și-a dat ultima suflare, acasă, în momentul în care era singură. Actrița a murit din cauza unui atac cerebral.
14:20
Din imaginile filmate cu doar câteva ore înainte de moartea marii actriţe, se poate observa că ceva se întâmpla cu ea. Mai mult, gesturile pe care Stela Popescu le-a făcut pe scenă ne pun pe gânduri.
14:10
14:10
14:10
14:10
14:10
14:10
14:00
13:50
În dormitor ne petrecem o treime din viața noastră, tocmai de aceea, misiunea de a alege mobila de dormitor nu este o sarcină ușoară. Dacă discutăm de un dormitor matrimonial, alegerea mobilei este și mai grea, dat fiind că trebuie împăcate două persoane diferite, cu opinii, preferințe și gusturi la fel de diferite.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.