Cinci lucruri pe care bărbații și le doresc în timpul amorului. Puține femei știau asta până acum!

Antena1, 7 decembrie 2017 14:30

Se știe foarte bine despre bărbați că nu sunt adepții vorbelor și nu-și exprimă foarte des trăirile sau sentimentele, de aceea, este bine să știi ce i-ar plăcea iubitului tău în dormitor fără să fie nevoie să-l întrebi sau să-ți spună. Când vine vorbe de amor, trebuie să ieși din zona ta de confort mai ales dacă vrei ca viața ta intimă să fie cum îți dorești. Multe femei nu se simt confortabil să facă acest lucru, însă dacă vor să-și satisfacă partenerul, ar trebui să facă unele compromisuri. Bă...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
23:20
Adina Bostan are doar zece ani, vine din Galați și a interpretat pe scena de la ”Next Star” piesa ”Come Saprei”. 
23:20
Puțin a mai rămas până când ”Next Star”, cel de-al nouălea sezon, va ajunge la final, iar câștigătorul acestei ediții a fost desemnat. 
Acum o oră
23:10
Puștii din trupa ”Aqua Boys” sunt pasionați de street dance, iar în această seară, pe scena de la ”Next Star”, au dat tot ce au putut mai bun. 
23:00
Fetițele din trupa ”Eco Art” au vârste cuprinse între 10 și 12 ani, vin din București și au o pasiune deosebită pentru vârsta lor. 
22:50
La doar cinci ani, Andrei Coman, care vine din Hârșova, e un munte de talent și a dovedit acest lucru în această seară. 
Acum 2 ore
22:30
Are doar 12 ani, dar se mândrește cu un simț al umorului bine dezvoltat. Matei Burgui a reușit să facă juriul să sară de pe scaune. 
22:20
La doar 13 ani, DenisS se pricepe de minune să facă show și a dovedit acest lucru pe scena de la ”Next Star”. 
21:50
Să faci muzică din orice nu e greu. Au dovedit-o în această seară, la ”Next Star”, copiii de la Boem Stars. 
Acum 4 ore
21:30
Surpriză de proporții în această seară, la ”Next Star”, unde a sosit o concurentă tocmai din Milano. Giorgia Greco are 11 ani și este campioana Italiei. 
21:10
Aretha Franklin s-a stins din viață zilele trecute, iar Delia Constantin i-a adus un omagiu pe scena de la ”Next Star”. 
21:00
S-au găsit în urmă cu doar trei săptămâni, dar acest lucru nu e un impediment pentru ele. Fetițele de la ”Tri Acrodance” au făcut spectacol în această seară, la ”Next Star”, iar jurații au fost impresionați total
20:50
Flavio are doar zece ani, vine din Piatra Neamț și este pasionat de muzică, motiv pentru care a venit la ”Next Star” ca să le arăte juraților cât de priceput e. 
20:20
Andreea Cucu are 12 ani, vine din Schitu Duca, Iași și a pregătit un număr cu totul și cu totul inedit, prin care a vrut să-i cucerească pe jurații de la ”Next Star”. 
20:00
Un gadget cât cinci - asta este smartphoneul pentru români. Opt telefoane inteligente se vând în fiecare zi în România, în timp ce tabletele, laptopurile şi aparatele de fotografiat rămân pe raft cu săptămânile. Dar pentru a-şi permite un telefon care ţine loc şi de GPS şi de computer, românii trebuie să muncească de zece ori mai mult decât elveţienii: peste 395 de ore, adică aproape 50 de zile. 
19:50
Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre astrokarma fiecărei zodii.
Acum 6 ore
19:40
S-au rupt norii în Dâmboviţă în această după-amiază. O ploaie torenţială a inundat intrarea în oraş pentru câteva ore.
19:40
Românul declarat inițial mort, apoi descoperit în viață, în stare gravă, de rudele sale, a fost declarat din nou mort de autoritățile italiene.
19:30
S-au rupt norii în Dâmboviţă în această după-amiază. O ploaie torenţială a inundat intrarea în oraş pentru câteva ore.
19:30
În câteva luni, carnea de porc românească s-ar putea scumpi la raft din cauza pestei porcine.
19:10
Prețul energiei electrice pe bursă a  înregistrat, joi, o valoare cu aproape 50% mai mare decât în urmă cu două săptămâni, fapt pentru care în următoarea perioadă sunt așteptate scumpiri.
18:50
Stela Popescu, regretata actriță de teatru și film Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu aproximativ nouă luni lăsând un gol imens în sufletele celor care i-ai apreciat geniul.
17:50
Un pastor din Statele Unite ale Americii și-a pus viața în pericol după ce a vrut să le dovedească oamenilor aflați la predică că puterea credinței sale este incomensurabilă. 
Acum 8 ore
17:30
Stela Popescu, regretata actriță de teatru și film Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu aproximativ nouă luni lăsând un gol imens în sufletele celor care i-ai apreciat geniul.
16:40
În anul Centenarului, România tradiţională revine mai mult ca niciodată în atenţie.
16:30
Testele de compatibilitate nu oferă întotdeauna un rezultat complet, însă de cele mai multe ori ele arată spre acele ”unghiuri ascuțite” ale relației, pe care probabil nici nu le-ați observat.
16:30
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis sâmbătă după-amiază o atenţionare Cod galben de inundaţii pentru râuri din judeţele Covasna, Braşov şi Buzău, valabilă până la ora 23:00.
16:30
Cine nu a mai apucat să-şi rezerve o cameră la mare, poate merge şi la. litoralul din Ardeal.
16:30
Este un an bun pentru recolta românească şi asta în mai multe zone din ţară.
16:30
16:20
Elevii se pregătesc de începerea unui nou an școlar. Încă puțin și primul clopoțel va suna din niu pentru viitoare serie de școlari.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.