Ce își dorește Delia de la Moș Crăciun: „Am timp să fac tot ce îmi doresc”

AntenaStars, 7 decembrie 2017 14:30

Are concerte peste concerte şi un program extrem de încărcat, dar nu se plânge. Delia reuşeşte să le facă pe toate şi a povestit ce planuri are pentru sărbători. Şi , mai mult decât atât, a vorbit despre familie şi a dezvăluit ce îşi doreşte de la Moş Crăciun.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de AntenaStars

Acum 5 minute
20:40
20:40
Acum 10 minute
20:30
20:30
20:30
Acum o oră
20:00
Acum 2 ore
19:30
Acum 4 ore
17:10
17:10
Astăzi motocoasele cu acumulator sunt folosite se regăsesc și în gamele de motoutilaje adresate zonei profesionale. De curând producătorul german de motounelte STIHL a lansat și pe piața din România două astfel de motocoase FSA 90 și FSA 130: profesionale, silențioase și pregătite să facă față unor suprafețe mari care trebuie cosite.
17:00
17:00
17:00
Acum 6 ore
15:30
Este dificil să achiziționezi o mașină la mâna a doua, mai ales datorită lipsei de informații verificate despre uzură, proveniență, întreținere. Este recomandată o verificare amănunțită înainte de a cumpăra mașina.
15:20
Îndrăgita artistă a rămas văduvă în urmă cu patru ani, dar, deşi soţul nu mai e alături de ea, legătura dintre ei a rămas la fel de puternică.
15:00
15:00
14:50
Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de pisici nu mai e niciun secret. Dar, cel mai mult, vedeta l-a iubit pe Marty. Motanul i-a fost cel mai bun prieten timp de 18 ani, iar moartea sa a întristat-o teribil, aşa că Oana a decis să-l împăieze pentru a putea să-l păstreze aproape.
14:50
Zona de nord a Bucureștiului a atras din plin atenția dezvoltatorilor de locuințe. O zonă cu potențial din perspectiva construcțiilor rezidențiale, deși nu foarte popularizată în trecut, este Otopeniul: un oraș care beneficiază din plin de investițiile în infrastructură ale autorităților locale.
14:40
Medicii, cu acordul lui Alexandru Arșinel, vorbesc despre starea de sănătate a actorului. Aceștia descriu intervenția și anunță că starea de sănătate a marelui artist este bună.
14:40
Alexandru Arșinel a fost operat de urgență. Se pare că actorul a suferit un infarct și i s-a montat un stent. Artistul este în stare bună.
14:40
Actriţa a vorbit pentru Antena Stars despre perioada grea din viaţa ei. Laura a mărturisit că știe ce înseamnă să fii un om disperat, pentru că la un moment dat a trecut și ea prin asta!
14:40
Specialiștii ANM vorbesc despre vremea din perioada sărbătorilor de iarnă. Vremea este schimbătoare, iar de Crăciun temperaturile vor crește.
14:40
Celebrul Firicel, implicat într-un dosar de crimă organizată! Colegii de la spynews.ro au aflata mănunte despre scandalul penal în care este implicat actorul Toma Cuzin.
14:40
Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de pisici nu mai e niciun secret. Dar, cel mai mult, vedeta l-a iubit pe Marty. Motanul i-a fost cel mai bun prieten timp de 18 ani, iar moartea sa a întristat-o teribil, aşa că Oana a decis să-l împăieze pentru a putea să-l păstreze aproape.
14:40
Maria Constantin este pregătită să îşi îndeplinească cel mai mare vis: acela de a avea mulţi copii! A mărturisit că îşi doreşte să o ia de la capăt, iar acum se gândeşte mai mult la familie, dar şi la copii.
14:40
Pe scenă dive, acasă gospodine. S-a născut un nou trend printre vedetele de la noi. Celebrităţile se întrec mai nou în preparate. Cine găteşte mai mult, mai bine sau mai sănătos.
14:40
Aceasta este cea mai frumoasă locuinţă de Crăciun: sute de mii de luminiţe, zăpadă, o atmosferă de basm! Moşul nu are cum să rateze această casă
14:40
Are o viaţă la care unii nici nu îndrăznesc să viseze! După şedinţe foto, zboruri prin ţări străine şi interviuri, Philipp Plein se retrage într-o locuinţă de vis! Cel mai râvnit milionar a dat startul pregătirilor de iarnă şi şi-a împodobit casa de Crăciun într-un mod inedit!
Acum 8 ore
14:20
Barbu Văcărescu-Aviației se află în plină ascensiune din punctul de vedere al construcției de noi locuințe. Acest avânt are loc pe fondul numeroaselor clădiri de birouri din nordul Bucureștiului.
14:10
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.