Același drum viscolit în fiecare zi! Merge 5 kilometri pe jos până la școală. Este numit „băiețelul gheții”, la propriu

Antena1, 13 ianuarie 2018 00:00

Nici gerul nu l-a oprit pe un baietel din China sa parcurga pe jos 5 kilometri la -9 grade Celsius pentru a nu lipsi de la testare. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
00:30
A fost o nouă seară grea pentru susținătorii celor trei echipe care luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc la cel mai palpitant format de televiziune din România, „Ultimul trib”.
Acum 6 ore
23:30
Un accident cumplit s-a produs în cursul zilei de joi, după ce un feribot s-a scufundat și mai bine de 42 de persoane și-au pierdut viața! Operațiunea de salvare a fost întreruptă până vineri dimineața, potrivit autorităților.
23:20
Vestea momentului pentru români! Se pare că în curând vor crește salariile! Cu ce sume vor fi majorate veniturile și la ce ar trebui să ne așteptăm?
23:10
După moda blugilor rupți complet și cea a papucilor cu blană, un alt trend face furori printre tinerii din întreaga lume! De data aceasta, moda chiar a luat-o razna complet!
23:00
Cu câte trei puncte adunate după 10 etape a probei „Găsește perna”, triburile Cameleonilor și Crocodililor trebuie să mai lupte într-un baraj.
22:40
A fost o luptă mai dură ca niciodată la Ultimul Trib. Dorința de a câștiga prima probă a fost atât de mare încât accidentările au curs, iar nervii au fost încordați la maximum.
22:40
Oamenii au trăit o adevărată minune atunci când au văzut cum apele unei cascade au început să curgă invers, de jos în sus! Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.
22:30
Are o denumire atât de atractivă, dar lupta e mai dură decât și-ar fi putut închipui cineva. Asta pentru că duelurile pentru perne sunt lipsite de orice urmă de blândețe.
22:20
Cel mai bine vândut artist al lumii va ajunge pentru prima dată în România! Britanicul Ed Sheeran va susţine anul viitor un concert pe Arena Naţională. Biletele se vor pune in vanzare în data de 27 septembrie, adică săptămâna viitoare.
22:10
Nominalizarea este coșmarul tuturor. Concret, cele trei echipe trebuie să tragă cât mai tare la fiecare probă pentru a nu încheia prima etapă pe ultimul loc.
22:10
O experiență precu cea de la „Ultimul Trib” leagă multe prietenii, iar uneori, aceste amiciții par să depășească unele limite impuse context.
22:10
La Ieud, în Maramureş, o casă se încăpăţanează să rămână în picioare de patru secole.
22:10
O clădire istorică din Statele Unite a fost urcată pe roţi. Ba a şi făcut o scurtă călătorie pe autostradă. Construită acum mai bine de 150 de ani, este cea mai veche clădire a unui orăşel din Texas.
22:00
Un cumplit accident auto s-a produs în această după-amiază în dreptul localității Pielești din județul Dolj, pe sensul de mers către Balș. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un autocamion.
22:00
Drumul spre şcoală e sport extrem pentru sute de elevi care fac zilnic naveta în Capitală. Înghesuiţi în microbuze pline, copiii şi părinţii suportă condiţii greu de imaginat. La un simplă cursă cu un astfel de mijloc de transport, reporterii Observator au surprins scene scandaloase.
22:00
A început săptămâna modei la Milano! Alberta Feretti a fost primul brand care şi-a prezentat colecţia. Pe podium au defilat modele celebre precum Kendall Jenner, surorile Bela şi Gigi Hadid, dar şi fiica lui Cindy Crawford.
22:00
Toamna aceasta este anotimpul. coafurilor naturale. Hairstylişti spun că părul drept şi deja cunoscutul "wet look" rămân în tendinţe. La modă sunt şi buclele lejere. Haideţi să vedem ce se poartă şi cum.
Acum 8 ore
21:50
Un cumplit accident auto s-a produs în această după-amiază în dreptul localității Pielești din județul Dolj, pe sensul de mers către Balș. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un autocamion.
21:50
Viaţa boemă din căminele studenţeşti bucureştene a căpătat faimă internaţională. Tot mai mulţi studenţi din străinătate se cazează aici, încurajaţi de poveştile colegilor mai mari.
21:30
Viața la țară nu e ușoară, iar când satul aparține unui trib din Madagascar, datele problemei se schimbă radical.
21:10
Incident armat în cursul zilei de joi! Potrivit primelor informații oferite de Poliție, numeroase persoane sunt rănite și alte trei și-au pierdut viața!
21:10
Până la vârsta de 31 de ani, Roxana Chiperi, a cochetat cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness.
21:00
Nu au avut noroc, iar punctajul mic înregistrat după primele probe i-au exilat pe Camelonii Albaștri pe o insulă pustie.
21:00
Popularitatea lui Dorian Popa crește în satul în care a fost repartizată echipa Lemurilor, după ce efervescentul artist o vconvinge pe cea care conduce destinele tribului din Madagascar să rostească un cuvânt în limba română.
20:40
Tribul vedetelor a luat primul contact cu noua lor casă. Într-un sat condus de marea șefă Vula, Lemurii sunt primiți așa cum li se întâmplă și atunci când se află în România
20:30
Toată lumea știe de horoscopul obișnuit, dar puține sunt persoanele care au încercat să afle ce zodie sunt în horoscopul floral! Află ce plantă te reprezintă și ce arată asta despre viitorul tău!
20:20
Pentru cele trei echipe lupta abia începe. După acomodarea forțată la condițiile oferite de locul exotic în care se desfășoară concursul, protagoniștii Ultimului Trib sunt gata pentru noile provocări.
20:00
Un bărbat stătea liniștit pe o barcă și pescuia atunci când a simțit că a prins un pește. Doar că, în sucrt timp, lucrurile au luat-o complet razna și omul a devenit martorul unui situații extrem de bizare!
20:00
Până la Crăciun, România riscă să rămână fără porci. E avertismentul specialiştilor polonezi care privesc cu îngrijorare răspândirea pestei porcine în ţara noastră.
Acum 12 ore
19:40
Ne pregătim pentru prima zăpadă a anului! Ciclonul polar Ali, care a îngrozit deja Marea Britanie, se îndreaptă spre România.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.