VIDEO Propulsorul auxiliar a unei rachete spaţiale a căzut şi explodat lângă un oraş din China

Adevarul (Romania), 13 ianuarie 2018 02:15

Un propulsor auxiliar al unei rachete spaţiale chineze, Long March 3B,  a căzut şi explodat lângă clădirile din oraşul Guanxi, din sud-vestul ţării, spre şocul localnicilor şi al martorilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
08:00
Recunoscut ca fiind unul dintre cei mai non-conformişti jucători de tenis, australianul Nick Kyrgios are un talent incontestabil.
08:00
Turneul de la Birmingham, unul dintre ultimele turnee înainte de începerea Wimbledonului, a consemnat o mare surpriză.
08:00
O singură echipă dintre cele 32 prezente la turneul final al Campionatului Mondial are reguli relaxate în ceea ce priveşte sexul.
08:00
Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros şi ocupă în continuare locul 1 mondial, fiind în acest moment cea mai bună jucătoare a lumii.
08:00
Simona Halep a dezvăluit că a apelat la serviciile unui psiholog sportiv după eşecul de anul trecut de la Roland Garros.
08:00
România are o generaţie de excepţie în tenisul feminin, în frunte cu Simona Halep, care este numărul 1 mondial şi cea mai bună jucătoare din 2018.
08:00
Ministerul Apărării va renunţa la Casa Armatei din Târgovişte. Prezent joi, în Dâmboviţa, ministrul Mihai Fifor a spus că ministerul acceptă preluarea clădirii Casei Armatei din Târgovişte de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru a o reabilita.
08:00
Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a produs un accident rutier la ieşirea de pe A4, în localitatea Ovidiu. Maşina în flăcări a aterizat într-o staţie GPL.
08:00
Pucioasa va avea echipă de fotbal din acest sezon, în liga a 3-a. Autorităţile locale au anunţat transformarea AS FC Aninoasa în AS FC Pucioasa. La echipă ar putea ajunge inclusiv fotbalişti de la Academia lui Hagi.
08:00
Argentina a fost învinsă clar de Croaţia, scor 0-3, şi are şanse foarte mici de se califica în optimile de finală ale Campionatului Mondial.
Acum 2 ore
07:00
Îşi iau copiii, rudele şi animalele de companie şi se mută cu rulota în natură. Destinaţia: Vulcanii Noroioşi, din judeţul Buzău. Printre dealurile şi pajiştile înverzite, departe de poluarea din oraş, turiştii găsesc tot ce au nevoie pentru o vacanţă reuşită.
07:00
Tudor Dănacu are 85 de ani, povestiri dintr-o perioadă pe care o consideră glorioasă şi marele regret că s-a ales praful de tot ce reuşise să construiască, lucruri aproape de neimaginat, alături de sătenii săi.
07:00
Detalii la care să fim atenţi la înmatricularea unui vehicul sunt redate de un consultant care se ocupă de întocmirea documentaţiei de specialitate.
07:00
Unele site-uri trec cu font de dimensiune mult mai mică taxele suplimentare pe care le aveţi de plătit, care nu sunt incluse în preţul camerei, astfel că factura finală creşte considerabil.
07:00
Anna Brâncoveanu de Noailles a fost o scriitoare deosebit de apreciată, în toată Europa, la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului al XX-lea.
07:00
Filmuleţul din arhiva British Pathe surprinde momente de calm şi relaxare de la Mamaia, staţiunea pe care englezii o laudă pentru kilometrii săi de plajă şi nisip fin.
07:00
Raluca Arvat (42 de ani), prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la TVR 2, a vorbit despre copilăria petrecută în Braşov, dar şi despre decizia de a pleca de la ProTV, după aproape 20 de ani petrecuţi în trust.
07:00
Cronicarii medievali s-au arătat neîndurători cu o serie de monarhi din Ţara Românească şi Moldova, detestaţi fie pentru crimele săvârşite, fie pentru birurile care aduceau poporul în foamete.
07:00
Statisticile arată că doar 8% dintre oamenii de pe glob îşi ating efectiv obiectivele stabilite. Potrivit Universităţii din Scranton SUA, 92% dintre cei care şi-au stabilit obiectivele de Anul Nou nu reuşesc niciodată să le atingă.
07:00
La finalul primei săptămâni a turneului final, putem trage unele concluzii în privinţa competiţiei în care ruşii au investit o sumă colosală.
07:00
Deputaţii europeni au propus, luna aceasta, noi norme de siguranţă a aviaţiei şi au anunţat legi clare şi consecvente pentru utilizarea aeronavelor motorizate fără pilot la bord, a dronelor, cum sunt cunoscute ele, în spaţiul aerian european.
07:00
Istoria modernă a României a fost marcată de o serie de asasinate politice. Majoritatea au fost planificate pentru îndepărtarea adversarilor politici sau în numele unor ideologii extremiste. Asasinatele au luat, în anumite cazuri, proporţiile unor masacre.
07:00
Spre deosebire de alţi europeni, românii preferă să lucreze de la birou şi nu de pe propria canapea, ei numărându-se printre cei mai sceptici din Uniunea Europeană cu privire la munca de acasă.
07:00
Proiectul de lege alPSD care propune înfiinţarea instituţiei pentru promovarea valorilor naţionale„Regele Mihai I“, care va avea alocată anual suma de 860.000 de euro, prindeviteză în Parlament după ce în ultimele zile a primit două avize pozitive de la comisiile despecialitate din Camera Deputaţilor.
07:00
Melania Trump a atras joi atenţia după ce a îmbrăcat o jachetă a cărui mesaj a atras furia internauţilor şi o reacţie a preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump. Melania a vizitat un centru de reţinere a copiilor imigranţi de la graniţa din Texas, relatează Daily Mail.
Acum 8 ore
01:45
Cel mai puternic om al stângii aflate la putere în România, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi jumătate de închisoare - cu executare -, în prima instanţă, într-un caz de angajări fictive, scriu principalele agenţii de presă şi posturi internaţionale, preluate în toată lumea.
00:45
După ce a executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare, prima instanţă l-a trimis din nou după gratii pentru săvârşirea a 6 infracţiuni.
00:45
Cristian Bordea, agent în cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, a fost prins din nou sub influenţa băuturilor alcoolice în timpul serviciului. Acesta a fost trimis acasă de către superiorii săi, care îl cercetează disciplinar.
00:30
Organizaţia Femeilor Social Democrate îl susţine pe Liviu Dragnea „pentru a continua întregul efort pentru o guvernare cât mai bună în folosul României", a transmis, joi seară, Rovana Plumb. Ea susţine că „cei care astăzi se bucură că încă un lider PSD poate fi eliminat, să se gândească la cine va reprezenta mâine interesele României".
00:30
Copiii care au participat la Atelierele de vacanţă” s-au bucurat de activităţi educative şi în acelaşi timp recreative, în peisajul de poveste al Muzeului Arhitecturii Populare din Gorj – Curtişoara.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.