VIDEO Propulsorul auxiliar a unei rachete spaţiale a căzut şi explodat lângă un oraş din China

Adevarul (Romania), 13 ianuarie 2018 02:15

Un propulsor auxiliar al unei rachete spaţiale chineze, Long March 3B,  a căzut şi explodat lângă clădirile din oraşul Guanxi, din sud-vestul ţării, spre şocul localnicilor şi al martorilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
18:00
Un bărbat de 57 de ani a fost identificat şi reţinut depoliţişti pe bază de ordonanţă, acesta fiind suspectat de viol şi violare dedomiciliu. Suspectul va fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestarepreventivă.
18:00
obeliscul a fost într-un proces de reparaţie şi în anul 2011, dar specialiştii spun că atunci s-a intervenit doar pentru restaurarea basoreliefului din bronz şi cosmetizarea granitului roşu.
18:00
Primăriile din judeţul Dolj au ajuns la fundul sacului, aşa că autorităţile au mărit taxele şi impozitele pentru a putea acoperi găurile din buget. Creşterea dărilor este destul de semnificativă şi va merge în anumite cazuri până la 18%.
18:00
Două femei sunt cercetate de poliţişti pentru contrabandă,în contextul în care au fost depistate de oamenii legii cu ţigări decontrabandă, pe care intenţionau să le comercializeze.
18:00
Senatoarea de Timiş Alina Gorghiu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PNL Timiş, că partidul din care face parte negociază formarea unei majorităţi parlamentare care să ducă la respingerea în Parlament a Guvernului Dăncilă.
18:00
Preşedintele Klaus Iohannis a desemnat-opremier pe Viorica Dăncilă, parcă prea uşor, parcă prea fără luptă.Iată câteva răspunsuri bazate pe argumente strict politice la întrebările critice din spaţiul virtual.
Acum 30 minute
17:30
Patru asociaţii de elevi consideră lipsite de substanţă discuţiile pe tema propunerilor de planuri-cadru pentru liceu şi se declară îngrijorate că nu va exista o reformă curriculară reală, propunând regândirea modului în care se studiază materiile opţionale.
Acum o oră
17:15
Un depozit de gunoi neconform, din judeţul Vâlcea, a luat foc anul trecut, exact în perioada în care ar fi trebuit să fie închis definitiv. Abia la sfârşitul acestei luni, autorităţile vor încheia cazul, pentru a se demara procedurile de închidere a depozitului. Între timp, Prefectura Vâlcea a sesizat organele de cercetare penală.
17:15
Slatina se pregăteşte de marea sărbătoare, pentru aniversarea a 650 ani de la prima atestare documentară pregătirile evenimentelor care se vor derula pe parcursul a cinci zile fiind pe sfârşite.
17:15
Papa Francisc a oficiat joi, înpremieră, o căsătorie religioasă la bordul avionului care l-a transportat întredouă oraşe din Chile, transmite un corespondent al AFP.
17:15
Tânărul Romeo Kulcsar a aflat de Anett şi de problemele ei de sănătate într-un concediu, în timp ce se afla acasă, el fiind angajat în Danemarca. Acesta a decis pe loc să îi ofere o bucată de ricat tinerei, fără ca măcar să ştie dacă sunt compatibili.
17:15
Legea prevenirii (sau prevenţiei cum erau iniţial numită) a intrat deja în vigoare, dar Guvernul a „uitat” să reglementeze lista neregulilor pentru care firmele ar fi putut fi scutite într-o primă fază de amenzi, fiind atenţionate doar cu avertisment. În atare condiţii, analiştii o consideră o lege „egală cu zero”, „inutilă şi grotească”, „gândită prost de PSD”, care nu poate fi deocamdată aplicată.
17:15
Simona Halep a trecut de Eugenie Bouchard în turul al doilea de la Australian Open, scor 6-2, 6-2 pentru favorita numărul unu a competiţiei.
17:15
Joi, 18 ianuarie, vor avea loc noi trageri loto, după ce la tragerile loto de duminică, 14 ianuarie, s-au înregistrat 24.463 de câştiguri în valoare totală de 1.156.414,60 lei.
17:15
Un bărbat de 50 de ani va fi prezentat astăzi în faţajudecătorilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de furtcalificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegalla un sistem informatic.
17:15
Poliţistul bătăuş a fost suspendat din funcţie, a predat armamentul, pentru ca pe perioada arestului preventiv să nu beneficieze de vreo remuneraţie.
17:15
2018 aduce o perioadă critică a riscurilor în creştere. Potrivit The Global Risk Report, 93% din respondenţi afirmă că se aşteaptă la o intensificare a confruntărilor politice sau economice în timp ce 80% anticipează o sporire a riscurilor asociate unui război între marile puteri.
17:15
Unul dintre cele mai revoltătoare cazuri de agresiunesexuală asupra unui copil din ultimii ani a avut loc la Timişoara, acolo unde un instructor de dans a fost condamnat definitiv la cinci ani de puşcărie după cea abuzat sexual o copilă. Mărturiile victimei de 7 ani, care sunt denereprodus, au convins instanţa să îl oblige pe agresor să plătească şi daune de10.000 de euro.
17:15
Preşedintele CJ Neamţ, fostul deputat Ionel Arsene, a fost reţinut de procurorii DNA care l-au acuzat că ar fi primit 100.000 de euro pentru a interveni la Agenţia Naţională de Integritate.
Acum 2 ore
16:45
Portalul financiar FinZoom.ro a elaborate o listă a comisioanelorpracticate de bănci pentru conturi curente şi carduri de debit. La majoritateabăncilor însă, dacă virezi salariul/pensia într-un cont, multe dintre acestecomisioane sunt zero, pentru acel cont.
16:45
Departamentul Politic al Reprezentanţei Comisiei Europene în România a anunţat deschiderea procesului de depunere a candidaturilor pentru stagii de practică adresate studenţilor, proaspeţilor absolvenţi şi masteranzilor din toată ţara, interesaţi de politicile europene şi comunicarea publică.
16:45
Actriţa franceză Brigitte Bardot (83 de ani) a criticat dur mişcarea #MeToo, declarând că majoritatea femeilor care au aderat la ea sunt „ipocrite şi ridicole“ şi formulează acuzaţii doar pentru a-şi spori capitalul de imagine.
16:45
Poliţiştii din Galaţi caută o femeie de 85 ani, care aplecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţiicare să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic deurgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
16:45
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Europa FM, că nu vrea să compare partidul său cu PSD, dar, dacă ar face-o, liberalii au 10.000 de candidaţi mai buni decât Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier.
16:30
Ai întâlnit pe cineva cu care-ţi place să stai. Îţi place să petreci timp alături de el şi te proiectezi, dacă nu peste câţiva ani alături de el, măcar peste un an. Nimic rău în asta. Numai, te rugăm! Nu face aceleaşi greşeli pe care, poate, le-ai mai făcut şi altădată.
16:30
Un proces a cărui miză este un teren ultracentral din Timişoara, a cărui valoare poate trece de 1.000 de euro pe metru pătrat şi care este aflat acum în proprietatea unei firme din grupul deţinut de cei mai bogaţi bănăţeni, aşteaptă de un an şi jumătate să primească un termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
16:30
În toamna anului trecut, profesorul Mark Galeotti (cercetător la Institutul de Relaţii Internaţionale din Praga) a vorbit la Bucureşti despre caracterul campaniei ruse împotriva Occidentului, obiectivele acesteia şi despre lecţiile care pot fi învăţate.
16:15
Un maramureşean a ajuns laspital după ce, încercând să fugă de poliţiştii de frontieră, a intrat cumaşina într-un parapet de la marginea drumului. Oamenii legii au găsit în maşinalui câteva mii de pachete de ţigări de contrabandă.
16:15
Doi bărbaţi au fost găsiţi pe stradă fără suflare. Martorii au încercat să le ofere ajutor şi au chemat echipaje medicale să-i salveze.
16:15
În anul 1999, Bill Gates a scris o carte pe nume ”Business: Viteza Gândirii”. Acesta a avut mare succes la vremea respectivă, atunci când şeful Microsoft abia lansase sistemul de operare Windows 98.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.