VIDEO Propulsorul auxiliar a unei rachete spaţiale a căzut şi explodat lângă un oraş din China

Adevarul (Romania), 13 ianuarie 2018 02:15

Un propulsor auxiliar al unei rachete spaţiale chineze, Long March 3B,  a căzut şi explodat lângă clădirile din oraşul Guanxi, din sud-vestul ţării, spre şocul localnicilor şi al martorilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
14:45
Bulgartransgaz a semnat, săptămâna trecută, un contract de 1,2 milioane euro cu un consorţiu bulgar-elveţian pentru un studiu de fezabilitate, Comisia Europeană angajându-se să achite 920.000 de euro din valoare.
14:45
Polei, ninsoare, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece în următoarea perioadă. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a actualziat codul galben de vreme rea pentru 18 judeţe, printre care şi Călăraşi.
14:45
NATO se mută începând de astăzi în casănouă, un complex faraonic situat peste drum de vechiul sediu, în nord-estul oraşului Bruxelles.
14:45
La o săptămână după ce biletele la primul show Lordof the Dance din Bucureşti au fost epuizate, artiştii vor mai susţine, înaceeaşi zi, la cererea publicului, o nouă reprezentaţie.
14:45
Medicii au confirmat două noi decese provocate de gripă, la o fetiţă de 3 ani din Botoşani şi o femeie de 40 de ani din Tulcea, abmebe fiind diagnosticte cu virus gripal de tip A. Numărul deceselor a ajuns la 104.
14:45
Este celde-al cincilea an în care Asociaţia Help Autismmarchează Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului, 2 aprilie, prin intermediul evenimentuluicultural menit să atragă atenţia asupraproblematicii autismului în România şi totodată să strângă fonduri pentru susţinerea celor 500 decopii din asociaţie.
Acum 30 minute
14:15
Un ziar din anul 1922, aflat la Muzeul Presei „Sever Bocu” din Jimbolia (judeţul Timiş), ascunde detalii interesante legate de nunta Principesei Mărioara cu Regele Alexandru I al Iugoslaviei.
14:15
Aproape 100 de tineri fotbalişti au participat la preselecţia organizată de Gillette şi Federaţia Română de Fotbal duminică în judeţul Dolj.
14:15
Începând de mâine dimineaţă (20 martie) până în data de 31 martie, ora 16.00, judeţul Mehedinţi se va afla sub atenţionare hidrologică Cod Galben, ce vizează creşteri importante de debite şi niveluri pe sectorul Dunării, în aval de Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie “Porţile de Fier” cu depăşiri ale cotelor de apărare.
14:15
Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Bucureşti au reţinut, în urma unor percheziţii efectuate astăzi 19 martie a.c., patru persoane suspectate de comiterea infracţiunii de înşelăciune cu autoturisme de lux. Potrivit autorităţilor aceştia închiriau autoturisme din ţările UE pe care le amanetau în România după ce întocmeau contracte de vânzare-cumpărare false.
14:15
În imobilele repartizate există un adevărat focar de infecţie, unde predomină mizeria, igrasia. Oamenii nu vor să se mute în ele.
14:15
În cadrul celei de a 12-a ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va avea loc pe 27 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, actriţa Sanda Toma şi directorul de imagine Ion Marinescu vor fi omagiaţi cu Premiul pentru Întreaga Activitate. Gala va fi transmisă de TVR 2, Cinepub şi premiilegopo.ro.
14:15
Actorii George Mihăiţă şi Vladimir Găitan vor fi omagiaţi cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 12-a ediţii a Galei Premiilor Gopo. Evenimentul va avea loc pe 27 martie.
14:15
Un bebeluş de un an şi jumătate, din Râmnicu Vâlcea, care a rămas încuiat în casă, a fost salvat luni, 19 martie, cu ajutorul pompierilor, după două ore de eforturi. Mama lui a coborât de la etajul IV până în faţa blocului şi a uitat să-şi ia cheile, iar uşa s-a autoblocat. Copilul a fost salvat cu ajutorul unei autospeciale pentru lucru la înălţime.
14:15
Consumul de carne a iscat destule controverse de-a lungul anilor, astfel că astăzi avem o diversitate de planuri dietetice cu sau fără carne.
14:15
Poliţiştii argeşeni încearcă să afle cauza morţii unui bărbat de 53 de ani din Piteşti. Cadavrul lui, aflat într-o stare avansată de putrefacţie a fost găsit de o bătrână într-o casă părăsită din comuna argeşeană Moşoaia.
14:15
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi audemarat o investigaţie după ce, în urma unei agresiuni, un tânăr de 18 ani a ajunsla spital cu pneumonie.
14:15
Preşedintele Comisiei speciale care se ocupă de legile Justiţiei, Florin Iordache, i-a reproşat, în cadrul şedinţei de luni, senatorului PSD, Şerban Nicolae, colegul său de partid, că a depus amendamente la legile Justiţiei noaptea, la ora 23:00, iar azi a avut pretenţia să fie votate. „Domnul Şerban lucrează noaptea şi vine şi ne dă teme“, a spus Florin Iordache.
Acum o oră
14:00
ProTV va dfuza, începând din această lună, o nouă emisiune, care va fi prezentată de bloggeriţa Andreea Reta (Andressa) şi Irina Fodor.
14:00
Oficial, eticheteleproduselor vândute în pieţe vor fi mai detaliate. Preşedintele Klaus Iohannis asemnat luni decretul de promulgare a acestei legi.
14:00
China şi-a prezentat noul guvern, un proces care are loc din cinci în cinci ani şi care se înscrie anul acesta într-o anumită continuitate, prin menţinerea în post a premierului Li Keqiang, relatează AFP.
14:00
Termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru Festivalul Scrumbiei din Galaţi este luni, 19 martie, iar rezultatul a fi anunţat pe 23 martie, ceea ce înseamnă că firma câştigătoare va avea la dispoziţie doar o săptămână pentru a organiza totul. În anii trecuţi, contractul pentru festivalul de la Galaţi a fost câştigat firma fiului şi soţiei fostului deputat Florin Pâslaru, actualul şef al cabinetului parlamentar al lui Liviu Dragnea.
Acum 2 ore
13:30
Procentul elevilor de clasa a VIII-a care au reuşit să ia nota de trecere la Simularea Evaluării Naţionale din acest an este în scădere faţă de 2017.
13:15
Un protest spontan lacare s-au adunat zeci de salariaţi ai companiei Grup Feroviar Român (GFR), operatorprivat de transport feroviar, a avut loc în această dimineaţă. Oamenii au refuzatsă lucreze, protestând faţă de salariile mici pe care primesc.
13:15
Sâmbăta trecută, cel mai nou submarin din dotarea marinei americane, USS Colorado, şi-a început serviciul. Odată cu lansarea acestuia la apă avem parte de o premieră. În dotarea sa este inclus şi un joystick controller de Xbox 360.
13:15
În anul 2017,OSIM a acordat Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) un număr de 27de brevete de invenţie, rezultat care clasează universitatea suceveană peprimul loc între instituţiile de învăţământ superior din ţară, aceasta fiindurmată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (20 de brevete) şiUniversitatea Politehnică din Bucureşti (15 brevete).
13:15
Documentarul „Licu, o poveste românească”, regizat de Ana Dumitrescu, câştigătorul marelui premiu la Festivalul Dok Leipzig 2017, va avea premiera naţională la finalul acestei săptămâni, la Festivalul Internaţional de Documentar şi Drepturile Omului One World România. Filmul va rula vineri, 23 martie, de la 20.30, şi duminică, 25 martie, de la 18.30, la cinemateca Euforie.
13:15
93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic, arată cel mai recent studiu făcut de Universitatea de Stat din New York.
13:15
Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a inculpatului Savic Aleksander, cetăţean sârbo-german, suspectat de trafic de droguri de amre risc.
13:15
Alin Marian a fost premiat pentru câinii săi ciobăneşti „Expoziţia Clubului Naţional de Ciobănesc German din România”.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.