TERORIȘTII de la Charlie Hebdo au ÎNVINS: Râsul se INTERZICE prin lege

Evenimentul Zilei, 13 februarie 2018 20:45

Vrei să știi dacă trăiești într-o țară liberă? Fă „Testul Pieței Centrale”!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Evenimentul Zilei

Acum o oră
01:15
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ieri că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului în timpul manifestației de pe Arena Națională. În aceeași notă, primarul a dat vina pe „echipele de cetățeni cu venin, care au venit bine organizate”.
Acum 2 ore
01:00
Sfântul Iuda a fost unul dintre cei 12 apostoli, fiind unul dintre frații Mântuitorului, copii ai Dreptului Iosif din căsătoria anterioară cu Salomeea. Uneori, în Scripturi, este numit și „Iuda, fratele lui Iacov”.
01:00
Unul dintre verii reginei Elizabeth a II-a se va însura anul acesta cu partenerul său de viaţă, aceasta fiind prima căsătorie gay din familia regală britanică, potrivit gala.fr. Viitorul soţ nu va prelua şi titlul nobiliar.
01:00
Horoscop Mitologia Nordului cu îngheţul final şi Amurgul Zeilor atât de dragi lui Hanns Hörbiger şi naziştilor, a fost partea negativă, polaritatea cealaltă a mitului solar şi de aceea de nelipsit, pentru că polul Sud nu poate exista fără polul Nord, pozitivul fără negativ, lumina fără întuneric!
01:00
Companiile Telekom și Poșta Română recunosc într-un răspuns transmis în urma unei interpelări transmise de deputatul liberal Mircea Cazan că au protocoale de colaborare cu SRI.
00:45
Când mi-am anunţat prietenii acum vreo patru ani că lucrez la o carte despre Mareşalul Ion Antonescu toţi m-au privit chiorâş. „Ce mai poţi scrie despre Antonescu?” era întrebarea care le stătea tuturor pe buze, dar niciunul, probabil din decenţă nu a vrut să mi-o pună.
00:45
Ministerul Educației vrea să introducă teze unice la clasele a VII-a și a VIII-a, care să înlocuiască media de gimnaziu și să conteze 20% în media de admitere la liceu”, a declarat președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, Iulian Cristache.
00:30
Serviciul Român de Informaţii (SRI) a publicat ieri protocolul de cooperare cu Parchetul General şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei semnat în septembrie 2009. Documentul transformă practic judecătorii de la Curtea Supremă în colaboratori ai principalului serviciu de informaţii al ţării, deşi acest lucru este interzis prin lege. O altă prevedere a protocolului spune că mandatele de supraveghere pe siguranţă naţională sunt analizate de „judecători anume desemnaţi de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.
00:15
Fostul deputat Vlad Cosma a relatat, ieri, în faţa Completului de 5 judecători de la Instanţa supremă cum, în 2015, fostul procuror Mircea Negulescu l-a determinat să semneze denunţuri „după dictare” împotriva lui Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului.
00:15
Adolescenții de azi duc lupte grele, de ordin psihologic. Noua generație este din ce în ce mai captivă lumii tehnologiei, a viciilor și a depresiilor. Cele mai recente studii arată că în România, în ultimii 10 ani, s-a înregistrat o creștere alarmantă a obiceiurilor nocive, a dependențelor patologice. Vorbim de țigări, alcool, droguri sau chiar internet, îndeletniciri care subjugă tot mai mulți tineri români.
00:15
Vremea va fi caldă în următoarele două săptămâni, cu valori ridicate în majoritatea regiunilor, însă îşi vor face apariţia şi intervalele în care şansele de ploaie vor fi destul de mari, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie valabilă până pe 1 iulie.
00:15
EVZ vă dezvăluie, în exclusivitate, o serie de episoade fascinante și total necunoscute din viața controversatei Gabriela Drâmbă, a doisprezecea soție a despotului genocidar Jean-Bedel Bokassa, autoproclamat „împărat” al așa-zisului Imperiu Centrafrican, în 1976, și prieten al dictatorului Nicolae Ceaușescu.
00:15
La 27 de ani de la dobândirea independenței și după 25 de ani de negocieri cu Grecia, astrele s-au așezat și Macedonia – FYROM- Fosta Republică Yugoslavă a Macedonia, cum era recunoscută ca nume pe arena internațională – a reușit să încheie un acord cu Grecia pentru a-și valida numele.
00:15
Serviciul Român de Informaţii (SRI) a publicat ieri protocolul de cooperare cu Parchetul General şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei semnat în septembrie 2009. Documentul transformă practic judecătorii de la Curtea Supremă în colaboratori ai principalului serviciu de informaţii al ţării, deşi acest lucru este interzis prin lege. O altă prevedere a protocolului spune că mandatele de supraveghere pe siguranţă naţională sunt analizate de „judecători anume desemnaţi de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.
00:15
Scene groaznice într-un imobil de pe strada Ciurchi din cartierul ieșean Tătărași. Un bărbat de 30 de ani după ce s-a certat cu soția din cauza copilului, ca să-și înece amarul s-a apucat de băut.
00:15
Hei, fetelor, Drăgăicilor, unde sunteţi? Prea multă linişte în Buzău. Îmi răspund doar mititetii şi cârnaţii de pe grătare. Ei joacă de mama focului în faptul zilei, parcă să dea cu tifl a unui obicei rămas doar pe reclama de festival. Prezentat în termeni laudativi. Şi dincolo de asta?!...
00:15
După ce latinii au învins, duminică, deținătoarea trofeului mondial, în Ciudad de Mexico a avut loc un seism, generat chiar de fi esta suporterilor.
00:15
Anglia s-a impus la limită, scor 2-1, în confruntarea cu reprezentativa Tunisiei, disputată, luni, la Volgograd, în Grupa G a turneului final din Rusia
Acum 4 ore
00:00
Deputatul ALDE Varujan Vosganian a cerut luni în plen sesizarea conducerii Camerei Deputaţilor, după ce un deputat de la USR a făcut un gest care l-a jignit, subliniind că el nu mai vine în Cameră dacă se tolerează astfel de lucruri.
18 iunie 2018
23:45
„ Nemernicii ăstia au distrus o ţară iar în urma acţiunii lor milioane de români au luat calea pribegiei şi cine ştie câţi au murit ori câte familii au fost dezbinate şi distruse”, este una din cele mai crunte dar şi triste totodată concluzii pe care le-a tras preşedintele Coaliţiei Românilor din SUA.
23:45
Ion Cristoiu a declarat, luni seară, la Antena 3 că protocolul dintre SRI, Parchetul General şi ÎCCJ, constituie o încălcare a Constituției și, în acest sens, este nevoie de constituirea unei Comisii care să analizeze de unde s-a început.
23:45
Vlad Cosma a afirmat, luni, că în procesul în care sunt judecaţi Sebastian Ghiţă şi fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, procurorul Mircea Negulescu l-a constrâns să depună mărturie mincinoasă în această cauză, de aceea renunţă la identitatea protejată, la fel şi Răzvan Alexe, unul dintre martorii protejați.
23:15
Cel puțin patru persoane au fost rănite, luni seara, în urma unor focuri de armă trase în orașul Malmo, din sudul Suediei.
22:45
Care este motivația reală a ONG-urilor care „salvează” imigranți și îi aduc în porturile din Europa, deși alte țări sigure sunt mai aproape.
22:30
Ministrul de Interne Matteo Salvini a anunțat un recensământ al romilor din Italia, pentru a-i expulza pe cei de origine străină.
22:30
Unul dintre patronii clubului Colectiv a declarat luni că a aflat cu uimire de la un barman că incendiul din seara zilei de 30 octombrie 2015 a izbucnit în urma unui foc de artificii, susținând că nu avea cunoștință de un joc pirotehnic în club.
22:30
Potrivit fostul preşedinte, Traian Băsescu, amânarea desemnării lui Vlase în funcţia de director SIE are un scop: Întâi sentinţa în procesul lui Dragnea şi pe urmă omul sistemului în fruntea SIE. Mai mult, fostul preşedinte spune că va fi un torc, dacă SIE îl va accepta pe Vlase atunci Dragnea trebuie scos achitat, apoi, la rându-i, trebuie să uite de revocarea şefei DNA.
22:15
Procurorii reuniţi în Adunarea Generală a DIICOT au decis luni să-i trimită o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care solicită respingerea numirii lui Felix Bănilă în funcţia de procuror şef al DIICOT,
Acum 6 ore
22:00
Dan Diaconescu, care a dispărut din lumea televiziunii de ani buni, ar putea face o mișcare neașteptată. Fostul om de televiziune are interdicție de a vorbi în public, după ce a fost condamnat pentru șantaj.
21:45
Belgia a câștigat cu scorul de 3-0 partida disputată, luni, împotriva reprezentativei din Panama, în Grupa G a Campionatului Mondial.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.