Salvamontiştii au fost chemaţi în ajutorul unui turist rănit grav, în Masivul Vâlcan. Victima s-ar fi accidentat la coloană

Adevarul (Romania), 17 februarie 2018 21:00

Şapte salvamontişti au urcat, sâmbătă, pe un traseu din Masivul Vâlcan pentru a acorda ajutor unui turist rănit grav pe Vârful Oslea.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
18:45
Transportatorul naţional de gaze Transgaz Mediaş a anunţat miercuri că a obţinut dreptul de începere a lucrărilor la prima fază a proiectului BRUA.
18:45
Mulţi conaţionali s-au trezit în postura de a plăti sute sauchiar mii de euro pentru oportunitatea de a munci în Occident, pentru aconstata ulterior că au fost înşelaţi sau, mai rău,  că sunt exploataţi în condiţii asemănătoaresclaviei.
18:45
Peste 300 de antreprenori şi executivi de topdin România au cerut la finalul săptămânii trecute să fie lăsaţi să facăbusiness în condiţii de stabilitate fiscală, de deschidere faţă de capitalulstrăin şi de continuare a luptei împotriva corupţiei.
18:45
Executivul a aprobat, miercuri, cifrele de şcolarizare propuse pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat, în anul şcolar/universitar 2018 - 2019, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Educaţiei. Hotărârea vine, însă, cu două luni întârziere.
18:45
Tentativade răpire a unui om de afaceri turco-elveţian de către un comando al ServiciuluiNaţional de Informaţii (MIT) al Turciei, cu sprijinul Ambasadei Turciei de laBerna, stârneşte nemulţumiri faţă de autorităţi şi critici în Elveţia. Uncotidian se întreabă dacă Berna a închis ochii pentru a evita o criză diplomatică.
Acum 30 minute
18:15
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit miercuri la Prefectura Călăraşi a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ pe 23 martie. Din cauza con diţiilor meteo nefavorabile, cursurile sunt suspendate vineri.
18:15
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova se întruneşte, joi dimineaţă, la ora 8.30 în şedinţă de urgenţă din cauza avertizării de cod portocaliu care intră în vigoare începând de joi, ora 23.00. În timpul şedinţei se va decide dacă şcolile din judeţ se vor închide vineri.
18:15
Aproximativ 130 de poliţişti buzoieni se vor deplasa la Bucureşti, pe 24 martie, pentru a participa la mitingul naţional organizat de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Demonstratia vine înainte de 25 martie, când se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române, acţiunea fiind organizată în mod simbolic în preajma acestei date.
18:15
Bogdan Dumitrescu, ofiţer în cadrul SCCO Olt, a fost împuşcat în cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018 şi a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova. Medicii l-au operat de trei ori, iar starea lui în momentul de faţă este stabilă.
18:15
Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 109, după ce medicii au confirmat virus gripal la doi bărbaţi care au murit în ultimele zile. Unul dintre ei avea gripă de tip A, celalalt de tip B.
18:15
Meteorologii spun că trebuie să ne aşteptăm la ninsori abundente, la intensificări ale vântului (chiar viscol pe alocuri) şi la o vreme deosebit de rece în comparaţie cu media multianuală a temperaturilor.
18:15
În cadrul unei şedinţe extraordinare, consilierii locali din Iaşi au aprobat miercuri, 21 martie, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru Spitalul Regional de Urgenţă (SRU).
18:15
Deputaţi dincadrul opoziţiei din Kosovo au dispersat miercuri gaze lacrimogene înParlamentul de la Priştina pentru a împiedica ratificarea acordului dedemarcare a graniţei cu Muntenegru, o condiţie-cheie pentru ca cetăţeniikosovari să obţină dreptul de a călători fără viză în Uniunea Europeană.
18:15
Româniaeste una din primele ţări cu o pondere mare a femeilor care lucrează îndomeniul tech, reprezentând peste un sfert din totalul angajaţilor din acestsector, însă ele suferă la capitolul salariu, primind cu aproape 20% mai puţini banidecât colegii lor bărbaţi.
18:15
Guvernul a dat publicităţii scrisoarea adresată de prim-ministrul Viorica Dăncilă preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, referitoare la posibile „ingerinţe“ ale instituţiei de la Bruxelles, „în funcţionarea Justiţiei şi statului de drept din România“.
Acum o oră
17:45
Televiziunea Română anunţă premiera filmului „Circul Matteo“, producţie ce marchează revenirea în viaţa artistică a Torei Vasilescu. Din distribuţia de excepţie mai fac parte, printre alţii, actorii Constantin Cotimanis, Florin Zamfirescu, dar şi George Ivaşcu, actualul ministru al Culturii.
17:45
Mafia a realizat o cifră de afaceri de 21,8 miliarde de euro în sectorul agricol în 2017 în Italia, în creştere cu 30%, potrivit unei estimări anunţate miercuri de Coldiretti, unul dintre principalele sindicate agricole italiene.
17:45
Un bărbat fost oprit depoliţiştii de la Rutieră pe strada Carpaţilor din Braşov deoarece avea la maşină numele deînmatriculare din carton. Când i-au cerut să se identifice a prezentat undocument pe care scria Născut Viu şi a spus cănu recunoaşte alte documente oficiale. Bărbatul a fost dus direct la Spitalulde Psihiatrie.
17:45
Pentru autorizarea unui târg de produse tradiţionale la Cluj-Napoca, Călin Mătieş, preşedintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale, a făcut 5 drumuri între două sedii ale DSVSA Cluj, pierzând astfel 8 ore în condiţiile în care în alte judeţe din ţară totul se rezolva cu un mail. „Este bătaie de joc”, a susţinut el, precizând că producătorii au fost şi taxaţi ilegal.
17:45
Iulia Vântur, prezentatoarea primelor două sezoane ale reality show-ului „Ferma vedetelor“, revine în emisiunea de la Pro TV în calitate de invitată.
17:45
Guvernul a aprobat trecerea în domeniul public al Municipiului Bucureşti a terenului din Pipera necesar pentru realizarea Spitalului Metropolitan. Guvernul a aprobat, miercuri, trecerea în domeniul public al Municpiului Bucureşti a terenului de peste 47.000 de metri pătraţi din Şoseaua Pipera necesar construirii Spitaluluii metropolitan. Investiţşia trebuie realiztă în 20 de ani.
17:45
Judecătorii CCR au decis, marţi, că modificărileRegulamentului Camerei Deputaţilor prin care majoritatea PSD-ALDE putea forţaOpoziţia să pună la şefia comisiilor de specialitate persoanele agreate de ceiaflaţi la Putere e neconstituţională. Pe de altă parte, CCR a fost de acord cunoua procedură de dezbatere a amendamentelor, adică discutate toate doar încomisii, nu şi în şedinţele de plen.
17:45
Un bărbat suspectat a fiautorul seriei de explozii din Texas, în oraşul Austin, s-a detonat miercuri înmaşină în momentul în care urma să fie reţinut de o echipă SWAT, a anunţatPoliţia, scriu AFP şi The Associated Press.
Acum 2 ore
17:30
Guvernul a inclus 16 molecule noi în lista de medicamente compensate şi gratuite de care beneficiază asiguraţii cu sau fără contribuţie personală. Printre medicamentele nou introduse se numără cele pentru tuberculoză, afecţiuni oncologice, astm bronşic, poliartrită reumatoidă, HIV/SIDA, dermatită atopică gravă.
17:30
New York Times susţine, într-un articol publicat pe site miercuri, despre posibile legături între Cambridge Analytica şi PSD, în timpul campaniei electorale din 2016. Publicaţia citează un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care susţine că a primit din partea Cambridge Analytica o ofertă de a se alătura echipei PSD.
17:30
Liderulunui clan al organizaţiei mafiote 'Ndrangheta a fost arestat preventiv după cea dat foc unei case în care se aflau şase români, scrie presa italiană.
17:15
Grupul petrolier rus Rosneft şi celitalian Eni nu au găsit hidrocarburi la Marea Neagră, transmite Reuters, citând o sursă aproapiată situaţiei, după ce au existat zvonuri că cele două companii ar fi realizat o descoperire importantă.
17:15
În timpul summitului Uniunii Europene, de joi şi vineri, de la Bruxelles,  liderii ţărilor membre vor încerca să se pună de acord asupra reformei instituţiei, vor discuta despre stadiul negocierilor privind Brexit, relaţiile comerciale dintre UE şi SUA  şi scandalul otrăvirii fostului spion rus în Marea Britanie.
17:00
Profesorul este acuzat că a favorizat patru candidaţi la examenul de Bacalaureat. El a transmis celorlalţi examinatori semne şi parole pentru a recunoaşte lucrările elevilor care au dat şpagă.
17:00
Consiliul Judeţean Prahova a fost amendat de Poliţie cu peste 6.000 de lei pentru că nu a intervenit cu material antiderapant pe mai multe drumuri judeţene.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.