FOTO Ungurii dintr-o comună din Timiş au pus la cale un concurs de preparat cârnaţi. 14 cârnăţari au preparat bunătăţile sub privirile juriului

Adevarul (Romania), 17 februarie 2018 22:30

A doua ediţie a concursului de preparat cârnaţi de la Tormac (comună aflată la 35 de kilometri de Timişoara) a fost câştigat de oaspeţii veniţi de la Bekescsaba.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
12:00
Asigurarea locuinţeloreste obligatorie, poliţele putând fi încheiate prinorice companie membra a Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale(PAID) sau cu care Pool-ul are protocol de colaborare, dar si prin brokerii deasigurare. Adevărul vă prezintă cât costă o astfel de poliţă şi cum pot fiobţinute despăgubirile.
12:00
Ceea ce n-au reuşit să facă Apple şi Samsung reuşesc chinezii. După ce Vivo a anunţat terminalul Nex, unul cu display pe aproape toată partea frondatlă a dispozitivului şi senzor de amprentă situat sub sticla ecranului, a venit rândul lui Oppo să atragă lumina reflectoarelor şi să îşi prezinte ideea de flagship a anului 2018.
12:00
Toţi proprietarii delocuinţe din România sunt obligaţi să îşi asigure casa pentru riscurile decatastrofă naturală (cutremur, inundaţie, alunecări de teren). Asigurările suntînsă şi extrem de necesare, având în vedere că ţara noastră se află pe lista celorcu risc seismic major, Bucureştiul fiind capitala europeană cea mai vulnerabilăla cutremure.
12:00
Pentru un miliardar chinez, Volvo a fost dintotdeauna o „frumoasă şi misterioasă femeie“. Care la ananghie trebuie salvată. Ceea ce Li Shufu a şi fă­cut pentru a-şi împlini visul: săconstruiască un grup auto chinez de talia celor mai mari branduri globale ale industriei.
12:00
Consiliului Superior al Magistraturii a amânat miercuri cu o săptămână pronunţarea unei decizii în cazul sesizării făcute de Inspecţia Judiciară împotriva procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi cu privire la refuzul acesteia de a se prezenta la comisia parlamentară de anchetă asupra alegerilor din 2009.
12:00
Pentru degrevarea activităţii instanţelor de judecată superioare, în special a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie („ICCJ”), noul Cod de procedură civilă prevede că nu sunt supuse recursului cererile cuantificabile în bani în valoare de până la 1.000.000 de lei, respectiv până la 500.000 lei inclusiv, pentru procesele pornite începând cu data de 1 ianuarie 2019.
Acum o oră
11:30
OMS apreciază că transsexualitatea - faptul de a avea sentimentul de apartenenţă la sexul opus - nu mai trebuie să fie considerat o boală mentală, o decizie care urmează să fie supusă validării ţărilor în 2019, relatează AFP.
11:30
Mădălin Călinoiu, farmacist şef la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, pentru că s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului.
11:30
Parlamentul din Canada a adoptat legalizarea consumului de marijuana în scop recreţional. Astfel, a devenit prima ţară din G7 care ar putea legaliza canabisul, relatează site-ul agenţiei Reuters
11:30
sistemele informaticeale unor operatori de sateliţi, contractori din domeniul apărării şi ale unorcompanii de telecomunicaţii din Statele Unite şi sud-estul Asiei, a anunţatmarţi compania de securitate cibernetică Symantec, transmite Reuters.
11:30
Liliana Passima, manager al Muzeului Ţăranului Român (MŢR), a răspuns, într-un document transmis „Adevărul”, scrisorii deschise transmise de regizorul Tudor Giurgiu cu privire la refuzul proiecţiei filmului lui Bogdan Theodor Olteanu „Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă”.
11:30
Michael Kors versus Valentino. O regină versus o primă-doamnă. O fashionistă contra alteia. A fost, fără doar şi poate, cea mai aşteptată întâlnire de către pasionatele de modă. Iar Melania Trump şi Regina Letizia n-au dezamăgit.
11:30
Nu de puţine ori se întâmplă ca pe timpul sezonului estival viaţa se cuplu să fie una mai intensă. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt motivele pentru care apetitul sexual este mai mare pe timpul verii.
11:30
Trei eleve din judeţul Gorj au reuşit să obţină media 10 la Evaluarea Naţională. Toate au absolvit şcoli din municipiul Târgu Jiu.
11:30
Fostul candidat la funcţia de primar de Chişinău din partea socialiştilor, Ion Ceban, afirmă că formaţiunea sa nu a solicitat să nu fie validate alegerile. Potrivit lui, decizia instanţei în acest sens este incorectă „şi vom lupta pentru anularea ei”.
Acum 2 ore
11:00
Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională au aflat  marţi, rezultatele evaluării. Cinci elevi din Neamţ au obţinut media 10, faţă de 9 la sesiunea din 2017.
11:00
Alexandru Mireuţă(83 de ani), fost primar în oraşul sucevean Solca între 1996 şi 2000, a fost  condamnat la trei ani şi patru luni deînchisoare după ce a violat o adolescentă de 15 ani de la un centru deplasament.
11:00
Curtea Supremă a amânat, miercuri, pentru data de 27 iunie, pronunţarea sentinţelor în dosarul în care fostul preşedinte al CJ Argeş Constantin Nicolescu şi deputatulul PSD Mircea Drăghici sunt acuzaţi de abuz în serviciu. DNA a cerut pedepse de câte şapte ani de închisoare cu executare pentru cei doi. În dosar mai sunt inculpaţi 38 de primari a unor comune din judeţul Argeş, cu toţii membrii ai PSD
11:00
Robu Ştefania este singura decară la Evaluarea Naţională din Iaşi care provine de la o şcoală gimnazială din mediul rural, cea din Mogoşeşti-Siret.
11:00
Momentele tensionate sunt prezente în fiecare zi, însă nu toată lumea reuşeşte să le trateze cu calm. A rămâne calm este o trăsătură pe care foarte puţini oameni o au, dar pe care şi-o doresc foarte mulţi. Pentru că este deja ştiut faptul că o persoană calmă trece cu bine peste orice problemă, iată câteva secrete pe care poţi să le aplici în viaţa de zi cu zi.
10:30
Curtea Supremă este aşteptată miercuri să pronunţe sentinţa definitivă în dosarul CET Govora, dosar în care fostul ministru Dan Şova a fost condamnat, în prima instanţă, la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Procurorii au cerut o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru Şova.
10:30
De luni, 18 iunie, s-a deschis Ştrandul Letea Bacău. Programul este zilnic, de la ora 10.00 la ora 19.00, iar tariful de intrare este neschimbat faţă de anul trecut.
10:30
Iubirea ţine de destin şi, uneori, astrele intră în joc. Există zodii care au şanse să calce neaşteptat pe treptele bisericii şi zodii care vor rupe legături care păreau indestructibile. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie:
10:30
Autoturismele care vor traversa astăzi podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse nu vor achita tariful de trecere, potrivit Companiei Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
10:30
Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă spune că liderul PDM, Vlad Plahotniuc „a aprins fitilul”, dar şi a confirmat că el controlează justiţia în totalitate. „După ce a furat tot ce a putut, până şi sufletul deputaţilor, procurorilor, judecătorilor etc., vrea să fure votul nostru, al fiecăruia dintre noi”, menţionează fostul edil, citat de IPN.
10:30
Potrivit AJOFM Mehedinţi, în primele cinci luni ale anului 2018 au fost încadraţi în muncă 2.502 şomeri, din care 960 femei.
10:30
Unsprezece percheziţii au loc miercuri dimineaţă în judeţele Giurgiu şi Dâmboviţa într-un dosar evaziune fiscală în domeniul deşeurilor reciclabile, cu un prejudiciu de 1,2 milioane de euro.
Acum 4 ore
10:00
Poliţiştii din Vrancea desfăşoară o acţiune pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi efectuează 9 percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni pe regimul silvic şi de furt de energie electrică.
10:00
Sindicatul Liber „Navalistul” anunţă pentru miercuri, 20 iunie, proteste în Piaţa Republicii din Mangalia. Oamenii spun că Şantierul Naval Mangalia este „în moarte clinică”.
10:00
„Luptăm pentru o justiţie liberă” este evenimentul organizat online care cheamă sătmărenii în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modificările Codului de Procerură Penală.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.