Dezvăluiri în PREMIERĂ din INTIMITATE. Cornel Galeș a RĂBUFNIT: Am înșelat-o pe Ileana Ciuculete

Evenimentul Zilei, 17 februarie 2018 23:45

Cornel Galeș a dezvăluit că a înșelat-o pe Ileana Ciuculete în perioada în care cei doi au fost împreună. Însă fostul soț al artistei a povestit că întâmplarea s-a petrecut cu mult timp în urmă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Evenimentul Zilei

Acum 15 minute
10:45
Statul Islamic a fost distrus în Siria și Irak, dar ideologia care a dat naștere crimelor abominabile ale jihadiștilor va continua să se răspândească atât în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, cât și în Europa. Supraviețuitorii celor 6500 de islamiști cu pașapoarte occidentale, care au luptat pentru ISIS, se întorc spre casă și nu e deloc sigur că au renunțat la dorința de a lupta. Tocmai de aceea, arfi bine să înțelegem că toate actele de violență extremă, de la omorârea a copiilor și decapitări, până la transformarea femeilor dealtă religie în sclave sexuale, nu sunt faptele unor demenți scăpați de sub control, ci o strategie bine elaborată.
10:45
Paul Cernat, critic literar și scriitor, rememorează, la 25 de ani de la moartea poetului Geo Bogza, un moment savuros din viața acestuia: o întrevedere cu Nicoale Ceaușescu, fostul șef al statului comunist român
10:45
Ministrul Tranporturilor, Lucian Șova, a făcut un anunț despre planul incredibil al CFR Călători, care se va finaliza la sfârșitul anului.
10:45
Poliţia britanică a anunţat că două persoane au fost transportate la spital după ce o maşină a lovit pietoni marţi în faţa unei moschei din nord-vestul Londrei.
Acum 30 minute
10:30
Adrian Dobre a declarat că PSD nu putea să ignore iniţiativa civică privind organizarea referendumului pentru familie. El consideră că nu ai cum să nu fii de acord cu un demers care izvorăşte din tradiţiile noastre culturale şi din ADN-ul poporului român.
10:30
Nicolae Ceaușescu a surprins de multe ori prin natura sa schimbătoare. De asemenea, acesta era un mare amator de bancuri și îi plăcea să râdă cu gura până la urechi atunci când auzea o glumă bună.
Acum o oră
10:15
Ministrul de Interne, Carmen Dan, are lucruri grave de ascuns despre protestele din 10 august din Piața Victoriei și nu a oferit răspunsuri concrete la audierea din Parlament, susține deputatul Victor Ponta.
10:15
O explozie s-a produs, miercuri dimineață, la școala din Voiniceni, județul Mureș, doi copii fiind răniți. 70 de elevi și 7 profesori au fost evacuați în urma exploziei.
10:15
Echipa de IT din spatele aplicației WhatsApp au pus la cale un update revoluționar care este menit să îmbunătățească experiența utilizatorului.
10:15
Într-un nou text publicat pe blogul personal Marian Nazat, celebrul avocat-scriitor, încondeiază în termeni duri societatea noastră și resorturile ei intime
10:00
Marți seară, actorul Jean Piat, o adevărată legend a teatrului francez, care a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie interpretării sale din serialul „Les Rois Maudits”, a murit la Paris la vârsta de 93 de ani. Informația a fost transmisă prsei de cădtre fiicele acestuia.
10:00
Augustin Lazăr a spus miercuri că declaraţiile politicienilor sunt libere întotdeauna şi e vizibil că sunt exagerate, referitor la afirmaţia senatorului Claudiu Manda cum că persoane din conducerea Jandarmeriei vor fi puse sub acuzare în dosarul privind protestul din 10 august.
Acum 2 ore
09:45
Echipa de IT din spatele aplicației WhatsApp au pus la cale un update revoluționar care este menit să îmbunătățească experiența utilizatorului.
09:45
O britanică a câștigat 1.000 de lire sterline după ce a povestit întâlnirea pe care a avut-o cu niște fermieri din Maramureș.
09:45
Starea deplorabilă în care se află o grădiniță din Alexandria pune în pericol grav sănătatea celor mici. Igrasia şi instalaţiile ruginite din bucătăria intituției au îmbolnăvit 18 copii.
09:30
O explozie s-a produs, miercuri dimineață, la școala din Voiniceni, județul Mureș, doi copii fiind răniți. 70 de elevi și 7 profesori au fost evacuați în urma exploziei.
09:30
Actorul francez Gerard Depardieu, care a primit cetățenia rusă în 2013, a declarat că acum încearcă să obțină un pașaport turcesc, a anunțat un ziar turc în pe data de 17 septembrie.
09:30
Astăzi, înainte de ședința CSM ministrul Justiției, Tudorel Toader, a oferit câteva precizări succinte cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazăr.
09:30
Maria Grapini îi invită pe timișoreni la o nouă Cafeneaua culturală umanistă. Europarlamentarul continuă inițiative sociale, literare și artistice, decise împreună cu umaniștii pe care îi conduce, dar aduce și evenimente noi.
09:15
Jurnaliștii de la Lumea Justiției contină publicarea unor noi înregistrări uluitoare despre plicurile de bani de pe rutele liderilor #rezist, din toată țara. Conform informațiilor oferite de membrul grupării #rezist, se pare că Angi Șerban este actorul principal al acestui șir de evenimente. Cu toate că DIICOT a fost sesizată de către Jadarmeria Română, nu a fost luată nicio măsură.
09:15
Imigranţii sirieni care ajung în Europa au un nou adversar: Dorin Cioabă, autoproclamatul rege al rromilor. Acesta a vizitat Statele Unite ale Americii și vrea nici mai mult, nici mai puţin decât să se vadă cu Donald Trump.
09:15
Hans-Georg Maassen, șeful serviciilor secrete din Germania a fost destituit şi va primi un nou post în Ministerul de Interne. Decizia a fost luată după o întâlnire dintre cancelarul Angela Merkel şi liderii coaliţiei care conduce guvernul german.
09:15
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a pregătit un proiect care modifică radical regulamentul privind recepția construcțiilor. În noua variantă, românii sunt forțați și mai mult să încalce legea.
09:15
USR cere Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională Ordonanţa de Urgenţă emisă de Guvern, pentru stabilirea datei referendumului de redefinire a familiei în Constituţie.
09:15
Două intervenții publice – a lui Mihai Tudose și a lui Dan Tudorache – au schițat imaginea Complotului din PSD pentru răsturnarea lui Liviu Dragnea. Nu întîmplător cei doi au fost puși să vorbească despre Scrisoare:
09:00
În timp ce liberalii poartă negocieri cu USR și PMP în vederea declanșării moțiunii de cenzură pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, partidul condus de Ludovic Orban a pierdut conducerea a două comisii parlamentare esențiale.
09:00
Summit-ul celor Trei Mări, un eveniment organizat de președintele Klaus Iohannis, a fost un nou prilej de evidențiere a asperităților dintre șeful statului și Guvern. În fața invitaților, nouășefi de state, președinți ai Parlamentelor, miniștri și alți înalți demnitari, Iohannis, în discursul său, nu a ratat ocazia de a arăta acuzator cu degetul către Guvern.
09:00
Imigranţii sirieni care ajung în Europa au un nou adversar: Dorin Cioabă, autoproclamatul rege al rromilor. Acesta a vizitat Statele Unite ale Americii și vrea nici mai mult, nici mai puţin decât să se vadă cu Donald Trump.
Acum 4 ore
08:45
Părinții din București au scăpat de o cheltuială serioasă. Dacă de mai bine de zece ani băncile se bucurau de clienți ai creditelor pentru achiziționarea aparatului dentar pentru copii, începând de săptămâna aceasta, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale (ASSM), din cadrul Primăriei București le oferă gratuit, prin programul „Consultații stomatologice și aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul București”. Un astfel de aparat ortodontic costa, într-un cabinet privat, circa 7.000 de lei.
08:30
Teodor Meleşcanu a declarat că va avea o serie de consultări cu premierul Viorica Dăncilă în legătură cu rechemarea ambasadorului României în SUA, George Maior.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.