Comuniştii greci, de partea lui Assad: au încercat să dărâme o statuie a lui Truman în semn de protest faţă de intervenţia în Siria

Adevarul (Romania), 16 aprilie 2018 18:15

Simpatizanţi ai partidului comunist grec KKE auîncercat luni să dărâme o statuie a fostului preşedinte american Harry Truman.Ei au acţionat astfel în semn de protest faţă de atacurile Statelor Unite,Marii Britanii şi Franţei în Siria.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
13:30
Facebook are un set de Standarde de Comunitate, active de mai mulţi ani, care arată ce tip de conţinut este acceptat şi ce tip de conţinut este eliminat de platforma socială.
13:30
125 de persoane au murit până acum din cauza gripei. Aşa arată ultimele statistici publicate de Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
13:30
Doi adolescenţi au stricat un praznic, după ce au furat toate pomenile. Aceştia au profitat de neatenţia şoferului şi au furat maşina cu tot cu mâncarea şi băutura destinată pomenirii. Au fost prinşi abia după aproape 100 de kilometri.
13:30
Emanuel Ungureanu, denunţătorul medicului clujean Mihai Lucan într-un dosar de corupţie, a fost audiat astăzi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Avocaţii medicului au făcut o plângere penală împotriva deputatului USR pentru „compromiterea intereselor justiţiei”. Ce a replicat Ungureanu şi care sunt explicaţiile avocatului lui Lucan.
13:30
Adrian Mlădinoiu, actual secretar de stat al Secretariatului Guvernului şi fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, conduce o delegaţie a Executivului în Israel în perioada 22-25 aprilie, după cum arată stenograma unei şedinţe a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.
13:30
„Ultimele zile ale Occidentului” de Matei Vişniec abordează problema declinului Occidentului., prin prisma unor fabule filosofice, povestiri şi confesiuni. „Adevărul” prezintă, în premieră, fragmente din volumul lui Vişniec, apărut la Editura Polirom.
13:30
Irina Begu (37 WTA) a ajutat România în Fed Cup, iar acum a avut o prestaţie destul de reuşită şi în al doilea turneu de zgură la care participă în 2018.
13:30
Un jurnal de front din Al Doilea Război Mondial a ajuns în posesia unui ziarist, care l-a recuperat după ce cineva s-a debarasat de el. Pare incredibil, dar jurnalul de front fusese aruncat la gunoi.
13:30
Magistraţii au trimis în închisoare patru tineri acuzaţi că au comis cel puţin nouă tâlhării. Victimele erau alese din rândul elevilor din Hunedoara, pe care agresorii îi urmăreau de la ieşirea de la cursuri.
13:30
Costumaţia pe care lunetiştii vrânceni o poartă în misiuni a fost realizat după ideile lor şi a fost prezentat la Ziua Forţelor Terestre.
13:30
Secţiunea Spotlight a ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de film Crossing Europe, ce se desfăşoară la Linz între 25 şi 30 aprilie, este dedicată producătorului român Ada Solomon.
13:30
Preşedintele Sindicatului Sanitas Dâmboviţa, Claudiu Barbu, crede că disensiunile din spitalele de stat din România se vor rezolva doar prin greva generală, anunţată în faţa Guvernului, pe 11 mai. În timp ce medicii au fost privilegiaţii noilor prevederi salariale, spun liderii de sindicat, există mii de asistenţi în toată ţara cărora nu doar că nu le-au crescut salariile, ba le-au fost micşorate.
13:30
Agenţia rusă pentru diaspora, „Rossotrudnichestvo”, a demarat o campanie pentru aducerea a acasă a tinerilor ruşi plecaţi peste hotare. „Este aproape sigur că veţi fi bineveniţi acasă” este titlul uşor ironic pentru o campanie serioasă, lansată săptămâna trecută.
Acum o oră
13:00
Printre lucrările ce se vor face la Şcoala Gimnazială nr. 3 se numără anveloparea clădirii, înlocuirea instalaţiilor sanitare şi termice, schimbarea tâmplăriei şi refacerea trotuarelor.
13:00
Guo Shengkun, responsabil în domeniul securităţii în China, va efectua o vizită în Rusia, România şi Polonia între 23-30 aprilie, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al ministrului Afacerilor al Chinei, Lu Kang, citat de agenţia Xinhua.
13:00
Chirurgul DanGrigorescu vorveşte despre lacunele legii, dar şi despre cum crede că s-a ajunsla plafonarea sporurilor. Totul se reduce la bani, sau mai exact la lipsa lor.
13:00
Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat marţi la Parchetul General, el fiind citat în legătură cu o plângere penală depusă pe numele său de medicul Mihai Lucan.
13:00
O grupare de escroci şi şantajişti a fost trimisă în judecată de DNA Constanţa pentru constrângerea şi păgubirea unor oameni de afaceri care s-au împrumutat de bani de la ei.
13:00
Auraş Braşoveanu este reprezentantul cluburilor din Liga a 2-a în Comitetul Executiv al FRF. El este preşedinte executiv al Dacia Unirea Brăila, dar în trecut a fost preşedinte la Farul Constanţa şi la FCM Dunărea Galaţi. Pe aceasta din urmă a dus-o la faliment şi desfiinţare, după un scandal penal, în urma căruia a fost condamnat definitiv la un an şi patru luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi.
13:00
Ministerul Educaţiei a investit 2,5milioane de lei într-o clădire construită pe un deal unde nu există apă,canalizare sau curent. Proiectul a fost realizat în proporţie de 30%, însă nuva fi finalizat prea curând.
13:00
Moştenitorii lui Prince au dat în judecată un spital din Illinois şi lanţul de farmacii Walgreens pentru moartea artistului.
13:00
Fabrica de Pulberi de Făgăraşeste în colaps. Muncitorii nu şi-au primit salariile din decembrie. Guvernul apromis investiţii de milioane de euro şi repornirea producţiei, dar nu a datniciun leu.
13:00
După modelul celor din Armată, Ministerul Afacerilor Interne vrea să se doteze cu noi elicoptere.  Conform unui proiect de Hotărâre de Guvern, Internele vor să cumpere  elicoptere uşoare, medii şi grele, precum şi de simulatoare de zbor, pentru Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv) al Ministerului Afacerilor Interne, aparatele de zbor fiind considerate necesare “pregătirii şi executării misiunilor operative în situaţii de urgenţă”.
13:00
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că deja s-a ajuns la discuţii „tehnice“ în cadrul Comisiei pentru trecerea la moneda euro.
12:45
Trei săptămâni au aşteptat pacienţii cu imunodeficienţe primare pentru ca imunoglobulina să fie adusă în spitale, asta pentru că Ministerul Sănătăţii a avut nevoie de trei săptămâni pentru a emite ambele ordine necesare pentru ca medicamentele să fie distribuite în spitale, relatează hotnews.ro.
12:45
O echipă dechirurgi americani de la Spitalul Universitar Johns Hopkins, SUA,  au anunţat prima operaţie reuşită detransplant de penis şi de scrot. Beneficiaruleste un veteran rănit de explozia unei bombe în Afganistan.
12:45
Mişcareacivică „Iniţiativa România” a solicitat Departamentului de Stat al SUA suspendarea vizei şi interdicţia de a intra pe teritoriul american pe numele lui Liviu Dragnea. La baza motivaţiei stă un Decret american, potrivit căruia persoanele careaduc „consecinţe negative activităţii economice internaţionale ale companiiloramericane, securităţii sau stabilităţii naţiunilor democratice” pot primi interdicţia de a intra în SUA.
Acum 2 ore
12:30
Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost observat de localnici plutind în albia râului, pe raza comunei Cosâmbeşti, luni, în jurul prânzului.
12:30
Pompierii de la Staţia Feteşti au intervenit în ultimele 24 de ore pentru stingerea a două incendii, izbucnite la un autoturism (pe DJ212 Movila – Feteşti), dar şi la o gospodărie de pe raza municipiului.
12:30
Pompierii se pregătesc pentru un exerciţiu care ia în calcul un accident chimic la Staţia de Apă Parc Găeşti. Testul va avea loc miercuri, 25 aprilie, începând cu ora 11:00.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.