Comuniştii greci, de partea lui Assad: au încercat să dărâme o statuie a lui Truman în semn de protest faţă de intervenţia în Siria

Adevarul (Romania), 16 aprilie 2018 18:15

Simpatizanţi ai partidului comunist grec KKE auîncercat luni să dărâme o statuie a fostului preşedinte american Harry Truman.Ei au acţionat astfel în semn de protest faţă de atacurile Statelor Unite,Marii Britanii şi Franţei în Siria.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
09:45
Simona Halep se află în China, unde va participa săptămâna viitoare la turneul de la Wuhan, prima competiţie din circuitul asiatic.
09:45
Sâmbătă seara, un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a căzut, în cap, de pe motocicleta pe care o testa de unul singur, pe dealurile din localitatea Dumitriţa. Culmea, acesta se căsătorise chiar în iulie, iar de curând finalizase casa în care s-a mutat cu proaspăta soţie.
Acum 30 minute
09:30
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 950 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor.  Sunt solicitate 550 femei apte pentru munca la câmp precum şi 200 cupluri. Nu se solicită experienţă.
Acum o oră
09:00
A treia şi ultima zi de distracţie dedicată oraşului de pe malul Borcei se încheie incendiar. Loredana şi Lidia Buble fac spectacol pe scena din centrul oraşului, iar Radu Valahu este invitatul de onoare la concursul de skandenberg
09:00
Mesajul „Jos PSD” a fost proiectat, sâmbătă seara, pe Palatul Parlamentului, între proiecţiile ce rulau pe clădire în cadrul festivalului internaţional iMapp. Deşi publicul a primit mesajul cu ovaţii, Primăria Capitalei, organizatorul evenimentului, anunţase încă de dinaintea începerii evenimentului, că orice perturbare a concursului va avea drept consecinţă plângere penală.
Acum 4 ore
07:45
Sâmbătă a fost lansată o legătură feroviară de mare viteză în Hong Kong, care conectează oraşul de China continentală. Aceasta a atras aproape imediat controverse, deoarece ar putea marca prima oară când legea penală chineză va fi pusă în aplicare pe teritoriul Hong Kong-ului, relatează CNBC.
06:45
Deşi au origini turceşi, sărmăluţele au devenit un preparat tradiţional pe masa românilor, iar pentru pregătirea acestora sunt cunoscute o sumedenie de reţete, care diferă de la o regiune la alta.
06:45
Pătrunjelul conţine mult fier şi fluor. În plus, dintr-o singură legătură de pătrunjel ne putem lua mai multe proteine decât dacă am consuma două ouă, de exemplu. Este părerea nutriţioniştilor, care consideră că o cură cu salată de pătrunjel ne poate ajuta inclusiv să scăpăm de câteva kilograme.
06:45
În satul Brădiceni, din comuna lui Brâncuşi, judeţul Gorj, există un stejar care a dăinuie de aproximativ 150 de ani. Autorităţile intenţionează să promoveze imaginea stejarului secular, pentru ca localitatea să aibă un nou punct de atracţie turistică, pe lângă Casa memorială „Constantin Brâncuşi“, din satul Hobiţa.
06:45
Dieta ideală pentru fiecare dintre noi este cea recomandată individual de către nutriţionist. Sunt însă şi scheme generale privind orele şi ceea ce mâncăm, după care, dacă le respectăm, cu siguranţă ne vom simţi mai bine. Sfaturi în acest sens ne sunt oferite de medicul Ecaterina Zoican, specialist în boli de nutriţie din Buzău.
06:45
Antreprenoarea Jane Chen prezenta, acum câţiva ani, la un eveniment TED din India, o soluţie care îi ajută pe bebeluşii născuţi prematur, din familii modeste ce nu au acces la spitale şi incubatoare, să se dezvolte.
06:45
Reţetele cu ouă transformă acest ingredient banal într-o masă gustoasă, plină de arome, potrivită pentru orice moment al zilei.
Acum 6 ore
05:00
Mulţi dintre noi sunt destul de confuzi când trebuie săaleagă o nouă maşină. Există câteva întrebări care ne ajută să ne clarificăm asupramaşinii pe care vrem să o achiziţionăm. De cât spaţiu aveţi nevoie? O veţifolosi în multe călătorii? Ce dotări de siguranţă vă doriţi la maşinadumneavoastră?
04:45
Nelipsită în bucătărie, pasta de roşii dă savoare preparatelor. Când este făcută în casă, fără conservanţi, după reţeta bunicii, este deosebit de gustoasă.
04:45
Femeile din familia Brătianu au marcatsfârşitul secolului al XIX-lea şi prima parte a secolului al XX-lea prin exemplele oferite, prin educaţia primită şi mai ales prinpersonalităţile puternice pe care le-au avut. În materialul de maijos puteţi citi povestea celor mai importante femei din familiaBrătienilor.
04:30
Sultanul Baiazid I a fost unul dintre cei mai importanţi lideri ai turcilor otomani. A semănat teroare în Balcani şi a zdrobit forţele Europei creştine într-o luptă epică în apropiere de cetatea Nicopole. Cu toate acestea, marele sultan a sfârşit în mod misterios într-o cuşcă, la picioarele unui războinic din stepele Asiei Centrale.
04:30
Căsătoria este una dintre temele cele mai discutate în rândul duhovnicilor, de cele mai multe ori ei fiind solicitaţi să ofere sfaturi tinerilor care urmează să facă pasul. Recomandările preoţilor privesc anumite reguli ce trebuie respectate înainte de cununie, dar şi în viaţa de cuplu.
Acum 8 ore
03:30
Deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, l-a atacat vineri seara pe liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că victoria de care se bucură acesta din urmă este de scurtă durată şi că până de sărbători acesta va intra după gratii.
Acum 12 ore
23:45
Tânăra, care a fost adoptată în urmă cu mai bine de două decenii de o familie din Suedia, vrea să-şi cunoască mama şi fraţii din România.
22:00
În şase luni se vor crea premisele pentru autorizarea unor noi medicamente pe piaţa românească, a afirmat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.
21:15
O tornadă care s-a abătut vineri seară în regiunea Ottawa din Canada a semănat panică după ce vântul cu o viteză de aproximat 200 de kilometri pe oră a avariat zeci de imobile şi a răsturnat maşini, zeci de persoane fiind rănite.
Acum 24 ore
20:45
Comuna Şişeşti reuşeşte să surprindă din nou în mod pozitiv. A organizat sâmbătă o nouă ediţie a Festivalului Oale şi Sarmale, sărbătoare cu tradiţie în acest colţ al judeţului Mehedinţi.
20:45
Raluca Ţîrcomnicu, o tânără dinPiteşti, face artă din cofetărie, realizând torturi sculptate.Deserturile create de ea au primit premii la nivel naţional şiinternaţional. Printre altele, Raluca a „construit“ barajulVidraru şi l-a conturat pe Mărgelatu. Cel mai mare tort pe care l-afăcut până acum este unul în forma unei maşini Range Rover, cu ogreutate de 60 kilograme şi lung de 80 de centimetri.
20:45
Federaţia Europeană de Judo, Primăria Capitalei şi Federaţia Română de Judo au semnat astăzi protocolul tripartit, care aduce la Bucureşti, în decembrie, două dintre cele mai importante competiţii ale acestui sport. Astfel, ţara noastră va găzdui atât Champions League, cât şi Europa League, la final de an, sub auspiciile centenarului. Este pentru prima dată când ambele competiţii de judo sunt organizate în aceeaşi capitală.
20:15
Fondatorul Mişcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloş, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă după-amiază, la Sibiu, că nu vede utilitatea organizării unui referendum pentru redefinirea familiei şi că banii folosiţi pentru acest referendum sunt cheltuiţi inutil.
20:15
Oraşul Constanţa, văzut din largul Mării Negre, se destăinuie turiştilor sau locuitorilor într-un mod cu totul aparte. De aici se observă principalele obiective turistice, dar şi principalele proiecte ratate ale anticului Tomis.
20:15
Alături de meritele Mariei Tănase (1913 -1963), care au ridicat-o la rangul de simbol cultural al ţării, fiind descrisăca neaoşa, cosmopolita şi „pasărea măiastră“ a cântecului românesc, în trecutulsău tumultuos, rolul cântăreţei ar fi fost şi acela de spioană aprigă,cochetând cu serviciile secrete de informaţii din Franţa, Marea Britanie şi SUA
19:45
Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o drumeţie pe munte în acest weekend, el întâlnindu-se cu turişti care s-au fotografiat cu şeful statului. Klaus Iohannis a fost pe Vărful Moldoveanu.
19:45
Accidentul rutier s-a produs la kilometrul 158 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti. Din primele cercetări, se pare că şoferul a pierdut controlul maşinii.
19:45
Un apartament din cartierul Kiseleff al municipiului Drobeta Turnu a fost facut scrum sâmbătă după-amiază. Din fericire nimeni nu a avut de suferit întrucât proprietarii nu erau acasă. Pompierii au fost alertaţi de către vecini.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.