Regizorul Lucian Pintilie a murit la vârsta de 84 de ani

Adevarul (Romania), 16 mai 2018 22:15

Lucian Pintilie a murit miercuri seară, la vârsta de 84 de ani, transmite postul de televiziune Antena 3. Regizorul fusese internat în stare gravă, în ultimele zile, la Spitalul Elias din Capitală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
10:30
Parcarea estemenită şi îi convingă pe cei care vin în centru din zonele limitrofe să îşi lase aici maşinile personale şi să meargă încentru cu autobuzul.
10:30
Unul dintre militarii răniţi grav în teribilul accident de săptămâna trecută din apropierea Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene de La Boboc are nevoie urgent de sânge pentru o intervenţie chirurgicală la coloană care este programată pentru săptămâna viitoare.
10:30
57,2% dintre angajaţii români au avut, în ultimul an, cel mult 10 zile de concediu, arată datele celui mai recent studiu derulat de eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România. 20% nu au avut parte de nicio zi liberă şi doar 17% şi-au luat toate zilele de concediu disponibile într-un an. De altfel, 36,1% dintre respondenţi au declarat că, faţă de anii trecuţi, în ultimul an au avut mai puţine zile de concediu.
10:30
Lidl Braşov a primit o a treia amendă în doar câteva zile zile după ce ascos la vânzare fructe şi legume din import pe care le-a etichetat drepromâneşti. În total, sancţiunile s-au ridicat la 125.000 de lei.
10:30
Poliţia Rutieră anunţă restricţionarea traficului rutier, vineri, în mai multe zone din Capitală, cu ocazia desfăşurării unor evenimente prilejuite de Ziua Aviaţiei.
10:30
Potrivit estimărilor aceasta va avea minim 10.000 delocuri şi va costa 20 de milioane de euro. Guvernul nu dă niciun leu, iarPrimăria vrea să facă un parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şiDezvoltare (BERD).
10:30
Un accident rutier cu trei victime a avut loc joi dimineaţa, 19 iulie, în jurul orei 8.30, în zona localităţii Siliştea din judeţul Teleorman. Traficul rutier a fost blocat circa jumătate de oră.
10:30
În 2012 Spitalul Judeţean din Satu Mare era al doilea din România care avea o pompă extracorporală, respectiv o inimă şi plămâni artificiali, dar nu a fost fololosită, după ce înfiinţarea unei secţii de chirurgie cardiovasculară a dat greş.
10:30
Copilul a fost ajutat de doi tineri abia trecuţi de majorat şi alţi 3 minori. Maşina a fost achiziţionată de pe internet, iar părinţii au aflat  de la poliţişti că s-au ales cu un autoturism.
10:30
Radio Europa Liberă a anunţat că-şi va relansa programele de ştiri în Bulgaria şi România în încercarea de a consolida peisajul mediatic în ambele ţări. Radio Europa Liberă a funcţionat în cele două ţări înainte de aderarea la Uniunea Europeană şi NATO. Serviciul pentru Bulgaria s-a încheiat în 2004, iar în România în 2008.
10:30
Restructurarea ELCEN,cel mai mare producător de energie electrică şi termică din România, ar trebuisă însemne o garanţie fermă pentru bucureşteni că nu vor mai ajunge vreodată însituaţia în care, înainte să înceapă iarna, să se întrebe dacă vor mai fi saunu pobleme cu vestitul agent termic.
Acum 2 ore
10:00
Peste 9.500 de şomeri sunt înregistraţi în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa. Dintre aceştia, doar puţin peste 1.000 de persoane primesc indemnizaţie.
10:00
Rezultatele sunt bune la concursul naţional pentru ocuparea posturilor didactice vacante şi rezervate din învăţământul dâmboviţean, sesiunea iulie 2018, potrivit Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa.
10:00
Procurorii Parchetului General şi poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR efectuează joi 23 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la o instituţie de interes public, la birourile şi domiciliile mai multor angajaţi, cercetaţi pentru infracţiuni de corupţie.
09:45
Incidentul s-a petrecut miercuri, 18 iulie, la Sala Polivalentă din Tulcea, unde se antrenează lotul naţional de volei „Speranţe”.
09:45
Fostul ambasador al Republicii Moldova la Bucureşti, Iurie Reniţă, consideră că ar putea exista trei scenarii de numire a reprezentantului special al preşedintelui Rusiei pentru dezvoltarea relaţiilor comerciale şi economice cu Moldova, vicepremierul Guvernului rus, Dmitri Kozak. Diplomatul le-a făcut publice în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.
09:45
Un minor de 15 ani s-a electrocutat de la liniile de înaltă tensiune de pe calea ferată. Băiatul a fost dus la un spital din Bucureşti în stare gravă.
09:45
Centrele de Relaţii cu Clienţii ale Grupului CEZ în România nu vor avea program de lucru cu publicul vineri, 20 iulie 2018, reluându-şi activitatea în data de 23 iulie 2018, potrivit unui comunicat al Direcţiei de Comunicare şi Marketing al CEZ România.
09:45
Noua generaţie Ford Focus a primit punctajul maxim, 5 stele, la testele de siguranţă la care a fost supus de organizaţia independentă Euro NCAP. Focus devine astfel unul dintre primele vehicule care primesc punctajul maxim sub protocoalele noi şi mai riguroase de testare ale Euro NCAP.
09:45
Maternitatea din Târgovişte a fost dotată recent cu un incubator performant, în valoare de 75.000 de lei, o donaţie vitală pentru salvarea nou-născuţilor. Unitatea medicală deserveşte mai multe judeţe în ceea ce priveşte cazurile severe de prematuritate.
09:45
În acest anCrosul 15 Noiembrie va fi promovat şi susţinut de unul dintre cei maiimportanţi sportivi ai României din toate timpurile: Paula Ivan, dublămedaliată olimpică. Tot de anul acesta competiţia devine internaţională.
09:15
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineaţă, că atunci când a verificat, în urmă cu o zi, niciun procuror nu se înscrisese în cursa pentru şefia DNA, însă are convingerea că numărul candidaţilor va fi mai mare decât cel de la concursul pentru funcţia de manager al DIICOT.
Acum 4 ore
09:00
Campionatul Mondial de fotbal a fost un succes total din punct de vedere al organizării, ruşii fiind foarte mândri de asta.
09:00
Marian Drăgulescu face azi un gest extrem, urmând să protesteze în faţa Ministerului Sportului, unde îşi va aduce toate trofeele.
08:45
Turneul de la US Open este ultimul Grand Slam al anului 2018 şi vine cu nişte premii majorate semnificativ de organizatori
08:45
Simona Halep apare într-o reclamă realizată de Rexona pentru campania 5000 de paşi în fiecare zi pentru menţinerea sănătăţii.
08:30
Simona Halep a părăsit turneul de la Wimbledon în turul al treilea, după ce a fost eliminată de taiwaneza SU Wei Hsieh.
08:30
Simona Halep a dezvăluit numele jucătoarei din circuitul feminin în compania  căreia joacă cele mai istovitoare meciuri.
08:30
La mulţi ani, copiii!!! Această maşină este cadoul pe careun adult îl poate face copilului din el. Este adevărat, diferenţa dintre băieţişi bărbaţi este făcută doar de preţul jucăriilor.
08:30
Tariful de trecere (peajul) trebuie achitat ori de câte ori tranzitaţi podurile de la Feteşti şi Cernavodă, le reaminteşte şoferilor Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR).  Acest tarif poate fi plătit şi prin SMS la numărul 7577 (http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms).
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.