32de echipe au participat anul acestaîn programul Fotbal pentru Prietenie

Adevarul (Romania), 15 iunie 2018 01:00

StadionulSapsan Arena din Moscova a găzduit Campionatul Fotbalpentru Prietenie, o competiţie cu particpianţi din 211 ţări.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
09:45
Un incendiu a a avut loc, marţi după-amiaza, în localitatea Poşaga de Sus din Munţii Apuseni. Flăcările au mistuit două adăposturi de animale şi o bucătărie de vară, toate construite din lemn, după ce proprietarul a vrut să ardă un cuib de viespi.
09:45
Preşedintele sud-coreean, Moon Jae-in, şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au anunţat printr-o declaraţie comună că au făcut un pas mai aproape de pace prin semnarea unui acord militar comun care elimină ameninţarea unui conflict în Peninsula Coreeană, transmite CNN.
09:45
Mai mulţi bărbaţi au fost duşi la Poliţia Municipiului Focşani, fiind audiaţi după o încăierare care a avut loc pe strada Duiliu Zamfirescu.
09:45
Trupele Şuie Paparude şi Trooper au anunţat că se retrag de la un spectacol sponsorizat de Primăria Capitalei, iar solistul celei din urmă afirmă că organizatorii i-au convins să accepte minţindu-i că nicio primărie nu este implicată în proiect.
09:45
O explozie a avut loc miercuri dimineaţa, într-o şcoală din localitatea Voiniceni, judeţul Mureş, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze. Două persoane au fost rănite, dintre care şi un elev.
Acum 30 minute
09:30
Economia românească şi-a temperat avansul în acest an, spre 4% din PIB, iar primele efecte încep să se resimtă în mediul de business. Numărul companiilor dizolvate a crescut cu 35% în primele şapte luni, iar cel al firmelor noi a scăzut cu 13%, semn că apetitul pentru afaceri este în scădere.
Acum o oră
09:00
Dragoş Pătraru şi echipa „Starea Naţiei“ s-au poziţionat contra referendumului pentru familia tradiţională „cu riscul de a-şi diminua considerabil numărul telespectatorilor“. Realizatorul emisiunii de la Prima TV a prezentat şi o serie de argumente pentru care consideră acest demers este „o prostie“.
Acum 2 ore
08:45
A douajucătoare de tenis a României, Mihaela Buzărnescu, numărul 23 în clasamentulWTA, a avut un an excelent, marcat însă de o accidentare neaşteptată la turneulde la Montreal, desfăşurat în luna august.
08:45
Imaginile cu o jucătoare de handbal din România, care şi-a alăptat copilul în pauza unui meci au făcut repede înconjurul lumii.
08:45
De ani de zile municipalitatea din Râmnicu Vâlcea îşi doreşte să amenajeze Dealul Capela, la poalele căruia a apărut oraşul. Ideea administraţiei locale a întâmpinat însă o puternică opoziţie. Contestatarii ideii sunt ferm convişi că în spatele acestui demers se ascund interese imobiliare pentru cea mai ofertantă şi pitorească zonă a oraşului.
08:45
Curtea de Apel Alba Iulia a repus pe rol procesul civil prin care primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, a contestat raportul Agenţiei Naţionale de Integritate potrivit căruia edilul ar fi fost în situaţia unui conflict de interese administrativ.
08:45
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM)arată într-un răspuns remis cotidianului „Adevărul” că funcţionarii CaseiJudeţene de Pensii Iaşi au cerut un „punct de vedere“ despre pensia specială aprocurorului la doi ani după ce legea ce interzicea magistraţilor condamnaţisă mai primească pensie de serviciu intrase în vigoare.
08:45
După mai bine de doia ani în care funcţia de comandant al IPJ Alba a fost deţinută în regim de interimat, IGPR a organizat un concursla care s-au înscris trei candidaţi. Niciunul nu a reuşit, însă, să obţină postul.
08:45
Liviu Dragnea a avut şansa să se legitimeze, la Summitul „Iniţiativa Celor Trei Mări”, drept singurul factor de decizie din politica internă care vămuieşte proiectele strategice cu potenţial de a transforma România într-un jucător-cheie în regiune.
08:30
Marţi, 25 septembrie 2018, de la ora 11:00, la Teatrul Tony Bulandra, în Sala Oglinzilor, va avea loc o sesiune de  informare despre programul de finanţare Europa Creativă, program al Uniunii Europene ce vine în sprijinul domeniilor creative, culturii şi audiovizualului.
08:30
Un contabil britanic, tată a doi copii, a reuşit să se pensioneze la vârsta de 34 de ani şi susţine că oricine poate obţine independenţa financiară pentru a se pensiona până în vârsta de 40 de ani dacă este dispus să-şi schimbe stilul de viaţă.
08:30
IPJ Dâmboviţa precizează că drumurile care duc spre inima Bucegilor nu îndeplinesc minimele condiţii de siguranţă. Reacţia oamenilor legii a venit după ce în mediul online au apărut informaţii cu privire la blocarea accesului turiştilor pe drumul din dreapta lacului Bolboci.
08:30
Un cutremur cu magnitudine 3,9 s-a produs miercuri dimineaţă în judeţul Vrancea, după ce cu o zi în urmă s-a înregistrat un seism cu magnitudine 3,6.
Acum 4 ore
07:30
Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autorităţile din judeţul Arad, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ialomiţa.
07:30
Pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj piscicol, poliţiştii ialomiţeni desfăşoară periodic razii pentru asigurarea respectării legalităţii în acest sector de activitate.
06:45
Oboseala, tusea, balonarea sau modificărileintervenite la nivelul pielii sunt doar câteva simptome care ar putea anunţaboli grave. Specialiştii ne îndeamnă să ne cunoaştem corpul şi să fim atenţi laschimbările mari sau mici.
06:45
Manualul de Istorie de clasa a VI-a, tipărit de editura Ministerului Educaţiei, conţine erori factuale, abateri de la programă, deficienţe de calibrare şi selecţie a informaţiei, cât şi multiple greşeli lingvistice şi de scriere. Cel puţin acestea sunt concluziile Societăţii de Ştiinţe Istorice din România, în urma analizării cărţii şcolare.
06:45
Serena Williams a mai găsit un aliat în războiul pe care îl duce împotriva evidenţei, după finala pierdută de la US Open.
06:45
Roger Federer a văzut tot ce era de văzut în tenis şi are o părere clară despre cele întâmplate la Flushing Meadows.
06:45
Prestigioasa publicaţie „The New York Times“ a analizat toate avertismentele de la turneele de Grand Slam din 1998 încoace, iar rezultatul e clar: jucătorii ATP au fost penalizaţi de trei ori mai mult decât sportivele din circuitul WTA.
06:30
Pernele fac parte din categoria obiectelor care acumulează foarte mult praf şi microbi, din cauza umezelii şi a căldurii.
06:30
Ni se întâmplă uneori să avem unele stări emoţionale,trăiri pe care nu ni le putem explica şi, drept urmare, nu ştim ce să facempentru a remedia situaţia. Psihologii ne ajută să identificăm unele nevoi carene pot crea anumite stări.
06:30
Relaţia dintre Lenin şi Stalin nu a fost amiabilă. Conducătorul statului rus chiar a propus ca Stalin să fie demis din funcţia de secretar general al Partidului Comunist, pentru că nu avea calităţile necesare.
06:15
Carnea la garniţă este una dintre cele mai vechi şi maifolosite metode de păstrare a cărnii, ce datează de pe vremea romanilor. Vorbimde bucăţele de carne cu sau fără os (de porc, pasăre, vită, oaie), de regulă crudă,înăbuşite în untură şi apoi păstrate în untură limpede.
06:15
Românii au simţul umorului dezvoltat, dovadă în acest sens fiind nenumăratele bancuri şi glume care circulă pe Internet. O categorie aparte a bancurilor o reprezintă farsele, care au, de cele mai multe ori, drept sursă de inspiraţie  întâmplări din viaţa reală.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.