Cum protejăm parbrizul maşinii de zgârieturi. Factorii care măresc orice crăpătură, făcând reparaţiile inutile

Adevarul (Romania), 15 iunie 2018 04:30

Deşi această problemă pare oarecum banală, deciziaproprietarilor de a ignora zgârâieturile şi crăpăturile de pe geamurile maşiniise dovedeşte ulterior extrem de costisitoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
10:45
Horia-Roman Patapievici, Mihai Şora şi cel mai important scriitor columbian al momentului, Juan Gabriel Vásquez, la cea de a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara.
10:45
Trupul acestuia a fost găsit marţi seara, în zona podului din localitatea vrânceană Adjudu Vechi. Nu se ştie cum s-a înecat bărbatul.
10:45
Decizia a fost luată în şedinţa extraordinară a Consiliului Locala Galaţi din data de 18 septembrie 2018. Din întreaga sumă, 6,78 milioane de lei vor proveni din fonduri europene, iar diferenţa (2,58 milioane lei) este acoperită din bugetul local. Acest proiect vine în completarea unei investiţii de peste 14 milioane de lei, aflată în derulare.
10:45
Există câteva zodii pe care le vei auzi foarte rar că se plâng de ceva, deşi problemele îi copleşesc. Şi asta pentru că s-au născut sub semnele unor zodii puternice. Cel puţin asta lasă să se vadă, pentru că la interior sunt cei mai sensibili şi au o inimă mare.
10:45
O tânără dintr-un mic sat din Filipine a uimit întreaga lume cu vocea, dar şi cu povestea ei. Nu vede, nu a mers niciodată la şcoală şi nu ştie o boabă de engleză, dar interpretează melodia "I will always love you" a celebrei Whitney Huston într-un mod excepţional. Ţi se face pielea de găină atunci când o asculţi.
10:45
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a adoptat miercuri regulamentele secţiei speciale de investigare a infracţiunilor din justiţie, la şedinţă participând şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi procurorul general Augustin Lazăr.
10:45
Antreprenorul general al lucrărilor este Hidroconstrucţia S.A Bucureşti, iar termenul de execuţie al lucrărilor din cadrul acestui contract este de 20 luni plus 36 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.
10:45
Rafturile magazinelor sunt pline şi, de cele mai multe ori, cumpărăm alimentele care arată cel mai bine sau sunt frumos ambalate. Multe dintre alimentele pe care le vedem nu sunt chiar cele mai proaspete şi mai sănătoase. Tu ştiai aceste lucruri?
10:45
Zilele trecute au fost furaţi doi ponei folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi. Animalele au fost furate chiar din curtea proprietarului, noaptea, în timp ce acesta dormea. Zilele trecute au fost furaţi doi ponei folosiţi pentru terapia copiilor cu dizabilităţi. Animalele au fost furate chiar din curtea proprietarului, noaptea, în timp ce acesta dormea.
10:45
Un botoşănean  a ajuns la Urgenţe reclamând că a fost victima unui viol. Explicaţiile oferite însă medicilor au fost de-a dreptul halucinante. Bărbatul le-a povestit că atacatorul l-a agresat sexual online.
10:45
Este o reţetă foooooarte delicioasă, mousse-ul este pufos şi se topeşte în gură. Gustul acestei tarte este dulce acrişor şi foarte fin.
10:45
Asociaţia Promo-LEX anunţă că CEDO a obligat Rusia să plătească 53.000 de euro pentru mama lui Alexandru Stomatii, un tânăr care a fost încorporat forţat şi omorât într-o unitate paramilitară ilegală din regiunea transnistreană.
10:45
Profesorul de ţară aflat pentru a opta zi în faţa Ministerului Educaţiei, care cere să se renunţe la măsura comasării a două clase, a primit amendă pentru tulburarea liniştii publice în penultima zi de protest.
10:45
Curtea Supremă a stabilit pe data de 8 octombrie primul termen al procesului în dosarul „Angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman“, în care şeful PSD, Liviu Dragnea, contestă condamnarea la trei ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu.
Acum 15 minute
10:30
Miodrag Belodedici şi componenţii echipei Steaua Roşie Belgrad, câştigătoare a Cupei Campionilor în 1991, au fost ovaţionaţi înaintea jocului cu Napoli.
10:30
CFR Călători negociază achiziţia a 100 de trenuri rulate de tip ”Săgeata albastră”, urmând să finalizeze negocierile cu firme europene până la sfârşitul anului, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Şova, într-un interviu pentru News.ro. În ceea ce priveşte CFR SA, ministrul spune că anul viitor va cere Guvernului bani mai mulţi pe care societatea să-i folosească la reparaţii şi întreţinere.
10:30
Poliţiştii din Buzău i-au identificat pe autorii unei spargeri la un magazin de produse fitosanitare, infracţiune care datează din luna aprilie. Este vorba despre doi ialomiţeni, care au creat atunci un prejudiciu de aproximativ 400.000 de lei.
10:30
Vagoanele unui tren de marfă care transporta zgură s-au desprins în mers la ieşirea din Ploieşti. Accidentul a fost provocat de o defecţiune la sistemul de prindere.
Acum 30 minute
10:15
În evidenţa Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord-Est apare un contract important de „reabilitare termică a sediului UM 0807 Iaşi“.
10:15
Distribuitorii de energie electrică membri ai Federaţiei Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE) susţin că reglementări noi adoptate recent de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) vor descuraja investiţiile în modernizarea reţelelor de distribuţie a energiei, vor pune în pericol 4.500 de locuri de muncă şi vor fi aproape nule pentru factura finală a consumatorilor casnici.
10:15
Poliţia locală Sebeş s-a dotat recent cu un autoturism nou, Dacia Duster, care a fost inscripţionat greşit, prin scrierea incorectă a unui cuvânt din denumirea instituţiei.
10:15
Apar informaţii noi în legătură inginerul român dispărut în Istanbul. Din contul său bancar au fost extrase mai multe sume după data dispariţiei. Salvatore Popescu este dat în urmărire internaţională de la începutul lunii septembrie.
Acum o oră
10:00
Şeful serviciilor secrete din Germania, Hans-Georg Maassen, a fost destituit şi va primi un nou post în Ministerul de Interne, o decizie luată după o întâlnire dintre cancelarul Angela Merkel şi liderii coaliţiei care conduce guvernul german.
Acum 2 ore
09:45
Un incendiu a a avut loc, marţi după-amiaza, în localitatea Poşaga de Sus din Munţii Apuseni. Flăcările au mistuit două adăposturi de animale şi o bucătărie de vară, toate construite din lemn, după ce proprietarul a vrut să ardă un cuib de viespi.
09:45
Preşedintele sud-coreean, Moon Jae-in, şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au anunţat printr-o declaraţie comună că au făcut un pas mai aproape de pace prin semnarea unui acord militar comun care elimină ameninţarea unui conflict în Peninsula Coreeană, transmite CNN.
09:45
Mai mulţi bărbaţi au fost duşi la Poliţia Municipiului Focşani, fiind audiaţi după o încăierare care a avut loc pe strada Duiliu Zamfirescu.
09:45
Trupele Şuie Paparude şi Trooper au anunţat că se retrag de la un spectacol sponsorizat de Primăria Capitalei, iar solistul celei din urmă afirmă că organizatorii i-au convins să accepte minţindu-i că nicio primărie nu este implicată în proiect.
09:45
O explozie a avut loc miercuri dimineaţa, într-o şcoală din localitatea Voiniceni, judeţul Mureş, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze. Două persoane au fost rănite, dintre care şi un elev.
09:30
Economia românească şi-a temperat avansul în acest an, spre 4% din PIB, iar primele efecte încep să se resimtă în mediul de business. Numărul companiilor dizolvate a crescut cu 35% în primele şapte luni, iar cel al firmelor noi a scăzut cu 13%, semn că apetitul pentru afaceri este în scădere.
09:00
Dragoş Pătraru şi echipa „Starea Naţiei“ s-au poziţionat contra referendumului pentru familia tradiţională „cu riscul de a-şi diminua considerabil numărul telespectatorilor“. Realizatorul emisiunii de la Prima TV a prezentat şi o serie de argumente pentru care consideră acest demers este „o prostie“.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.