Cum protejăm parbrizul maşinii de zgârieturi. Factorii care măresc orice crăpătură, făcând reparaţiile inutile

Adevarul (Romania), 15 iunie 2018 04:30

Deşi această problemă pare oarecum banală, deciziaproprietarilor de a ignora zgârâieturile şi crăpăturile de pe geamurile maşiniise dovedeşte ulterior extrem de costisitoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
17:30
Debitul fluviului Dunărea, la intrare în România, se va situa la valoarea de 4.500 mc/s, în perioada următoare, sub mediile multianuale estimate pentru lunile iunie şi iulie, reiese din prognoza Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), publicată duminică.
17:30
Un accident rutier în care au fost implicaţii jurnaliştii Laurenţiu Ciocăzanu şi Grigore Cartianu şi senatorul PSD Florin Cârciumaru a avut loc duminică, 24 iunie, în zona localităţii gorjene Bălceşti.
17:30
Medicul Vasi Rădulescu a întocmit o listă a lucrurilor pe care ar trebui să le facem zilnic pentru sănătatea trupului, a minţii, dar şi a sufletului.
17:30
Fostul premier Victor Ponta spune că el şi colegii săi din partidul pro România vor vota moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă cu o condiţie: tot PSD să rămână la guvernare, dar cu un alt premier.
Acum o oră
17:00
Croatul Borna Coric, 21 de ani, locul 34 ATP, a reuşit să îl învingă pe Roger Federer în finala turneului de la Halle, Germania.
17:00
Salvamontiştii din Buşteni participă, duminică după-amiază, la o amplă operaţiune de salvare a unei turiste care a căzut într-o prăpastie din munţii Bucegi. Tânăra este rănită, iar salvatorii montani au solicitat şi ajutorul unui elicopter SMURD
17:00
Sătui de aşteptări şi promisiuni, zeci de şoferi din Valea Almăjului au ieşit în stradă, cerând să le fie reparate drumurile. Unul dintre drumurile pentru care cetăţenii cer asfalt duce pe Cheile Nerei, una dintre cele mai frumoase zone din Banat.
17:00
Un accident rutier a avut loc duminică pe Autostrada Sebeş-Sibiu în zona viaductului de la Aciliu. O maşină cu numere de Alba a fost distrusă total după ce şoferul a intrat în spatele unui TIR.
17:00
Muzicianul britanic Sting (66 de ani) i-a numit „oameni de nimic şi laşi“ pe liderii mondiali, pentru incompetenţa de a rezolva criza refugiaţilor.
17:00
Anglia a trecut de Panama cu 6-1, în Grupa G de de la Cupa Mondială, şi a obţinut calificarea în optimile de finală alături de Belgia.
17:00
Fondurile sunt în mare parte nerambursabile şi sunt asigurate de la Uniunea Europeană, prim Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Contribuţia oraşului Galaţi la proiect este de doar 10% din valoarea totală de 2,77 milioane de lei.
Acum 2 ore
16:30
O vilă cu etaj şi mansardă, construită integral din lemn, a ars în totalitate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pompierii au ajuns cu dificultate la incendiu din cauza drumului greu accesibil.
16:30
Cele două echipe rănite din grupa H încearcă azi să spele ruşinea primului joc şi să se apropie de optimi. Cine pierde şi în această după amiază, la Kazan, poate să-şi ia adio de la turneul final şi din acest motiv ne aşteptăm la un meci foarte deschis şi cu multe goluri pe care pariorii le pot transforma în bani lichizi.
16:30
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că ”România, stat membru NATO şi UE, se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere” şi îşi exprima convingerea că, în intimitatea lui, Liviu Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon. Băsescu adaugă că acesta ”nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP”
16:00
Principalul partid turc de opoziţie a denunţat tentative de fraudă la alegerile parlamentare şi prezidenţiale anticipate care au loc, duminică, în Turcia, relatează Le Nouvel Observateur.
16:00
Sorana Cîrstea, locul 49 WTA, a fost învinsă, duminică, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA, în primul tur al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.
16:00
Trei oameni au fost răniţi, iar două maşini au fost distruse aproape complet într-un accident rutier petrecut, duminică, pe şoseaua Hunedoara – Deva.
16:00
Camerele video amplasate de Primăria Ighiu în satul Bucerdea Vinoasă, judeţul Alba, au susprins momentul în care viitura ajunge la locuinţele oamenilor şi ia pe sus maşinile întâlnite în cale. 150 de locuinţe au fost afectate în acest sat, în timp ce la Cricău numprul caselor indundate este de 200. 40 de maşini au fost distruse parţial sau total după inundaţiile devastatoare de vineri, 22 iunie.
Acum 4 ore
15:30
Angajaţii uneia dintre cele mai profitabile companii din industria Formulei 1, McLaren, ameninţă că vor intra în grevă, considerând că membrii conducerii companiei îşi bat joc de ei, având în vedere că le-a oferit „o primă” de 25 de pence (1,35 lei), în condiţiile în care bugetul anual al echipei este de peste 200 de milioane de euro.
15:30
Liceenii care învaţă la un colegiu din Piatra Neamţ au la dispoziţie un vehicul pe două roţi adaptat să producă energie prin pedalare.
15:30
În anul 1995 au fost începutelucrările la podul care ar trebui să lege localităţile Zamostea (Suceava) de Talpa (Botoşani). Lucrărileau fost sistate în mai multe rânduri, iar din 2004 nu s-a mai mişcat nimic. Deatunci şi până în prezent, autorităţile judeţene din Suceava şi Botoşani se învinuiesc reciproc pentru nefinalizarea podului.
15:30
Carlos Ghosn, preşedintele şi directorul executiv al alianţei dintre Renault SA, Mitsubishi Motors Corp şi Nissan Motor Co., a declarat vineri că există "zero şanse" ca producătorul francez să facă din celelalte două companii sucursale deţinute în întregime.
15:30
În contextul marcării Zilei Internaţionale împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri pe 26 iunie, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi organizează un eveniment în comunitate pentru promovarea modalităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber şi exemple pozitive de viaţă.
15:30
Parlamentul României a votat, în ambele camere cu majorităţi impresionante, iar la Camera Deputaţilor, cu largul concurs nu doar al PSD, ALDE şi UDMR, ci şi al PNL, PMP şi USR, o lege care „trimite la muncă“ „asistaţii social“. Mai exact, pe beneficiarii de venit minim garantat. Să vedem puţin ce se întâmplă în realitate.
15:30
Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Mircea Cărtărescu şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la felul în care ar putea să se desfăşoare protestele din Piaţa Victoriei, limbajul folosit de Liviu Dragnea şi cei din jurul său, sugerând, conform scriitorului, „o politică de forţă care vizează oamenii”.
15:30
A fost publicată varianta pentru promulgare a Legii 416/2001 privind venitul minim garantat (VMG). E ceva mai bine decât forma iniţială, dar pe fond rămâne la fel de problematică pentru persoanele beneficiare.
15:30
Cazul crimei din Baia Mare este mult mai complicat decât se aşteptau poliţiştii. Anchetatorii au reuşit să stabilească unele elemente cu privire latrăsăturile criminalului. Sute de probe ADN au fost prelevate şi se lucrează,încă, la analizarea lor. Mai multe piste false au fost eliminate până acum.
15:30
Într-o localitate din judeţul Olt sătenii sunt obligaţi, indiferent că vor să realizeze fundaţia unei case sau să construiască un gard, să cheme un specialist care supraveghează tot.
15:30
Un proces verbal al unei amenzi date recent la un protest antiguvernamental a devenit viral pe internet datorită conţinutului său.
15:00
CS Hunedoara a promovat în Liga a treia de fotbal, după ce a învins în deplasare echipa „croată” Voinţa Lupac. Victoria a fost obţinută cu mari emoţii.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.