PMP: Obiectivul coaliţiei de la guvernare este ca legislaţia penală din România să ducă subordonarea justiţiei in curtea de la Kiseleff

Adevarul (Romania), 19 iunie 2018 00:30

Obiectivul coaliţiei de la guvernare este ca legislaţia penală a României să ducă subordonarea justiţiei in curtea de la Kiseleff, iar viteza cu care s-a desfăşurat toată această procedură şi inclusiv votul final demonstrează caracterul discreţionar şi aservit politic al unor persoane cu grave probleme penale urgente, afirmă reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 4 ore
01:15
Un conducător auto a filmat momentul în care este claxonat şi apostrofat de o şoferiţă, pentru că s-a comportat civilizat şi le-a permis unor colegi de trafic aflaţi într-o intersecţie să treacă, deşi nu aveau prioritate.
01:15
Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, nu susţine ideea lui Igor Dodon că federalizarea ar fi o soluţie pentru rezolvarea conflictului transnistrean. Ex-preşedintele ţării consideră că federalizarea Republicii Moldova este un lucru foarte periculos pentru ţară.
Acum 6 ore
23:30
Inedita expoziţie mobilă porneşte într-un periplu prin judeţ, pentru a face cunoscută istoria naţională şi pe oamenii care au contribuit la Marea Unire.
22:15
Chuando Tan este un fotograf din Singapore care a atras atenţia înregii lumi nu doar cu fotografiile pe care le face altora, ci şi cu cele în care apare el. Ce este atât de interesant la el? Deşi pare incredibil, bărbatul s-a născut în 1967, adică are 51 de ani, dar arată de 20. Care este secretul său?
22:15
Cum te asiguri că „scânteia” de la începutul relaţiei va continua să ardă pe măsură ce relaţia evoluează? Depune efort, arată afecţiune şi comunică.
22:15
Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade. Altfel spus,  fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine. Tu ai descoperit-o pe a ta?
22:15
PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Chelsea, din prima etapă a Europa League.
Acum 8 ore
21:45
Cuplurile care încearcă să aibă un copil ar trebui să facă sex de două ori într-o singură noapte şi nu din motivul care este deja evident.
21:45
Fertilizarea in vitro este o procedură destul de complicată ce presupune mai multe etape care trebuie urmate. Spre exemplu chiar şi o femeie de 50 de ani poate apela la acest serviciu, însă sarcina nu va evolua atât de uşor ca la o femeie de 30.
21:45
Mai multe persoane au fost împuşcate mortal joiîn Perryman, statul Maryland. Autorul atacului, produs într-un depozit al lanţului farmaceutic Rite Aid, este o femeie, relatează NBC, potrivit Reuters.
21:15
Meghan Markle (37 de ani) a fost pentru prima dată gazda unei petreceri la Palatul Kensington, în calitate de ducesă de Sussex.
21:15
Magistraţii au au dat sentinţa definitivă în procesul în care reprezentanţii Episcopiei Devei şi Hunedoarei şi a Mănăstirii Prislop au dat în judecată deţinătorii mărcilor „Boca Părintele” şi „Arsenie”, solicitând anularea pretenţiilor acestora asupra numelui şi imaginii monahului.
21:15
Zeci de pasageri ai unui zbor dintreMumbai către Jaipur (India) au simţit dureri de cap şi au avut sângerări din nas şi dinurechi la scurt timp de la decolare dincauza unei greşeli a piloţilor, scrie Time.
21:15
În cazul în care Liviu Dragnea va rămâne la şefiapartidului şi după Comitetul Executiv de vineri, tabăra revoltaţilor din PSD arputea migra către partidul lui Victor Ponta. Şi chiar dacă PSD nu se va rupeformal, majoritatea parlamentară va deveni extrem de şubredă, în condiţiile în care zeci de senatori şi deputaţi PSD susţin schimbarea. Cine a rămas de partea lui Dragnea şi cine sunt baronii care joacă la  două capete.
21:00
Dăruieşte Viaţa, care construieşte un spital pentru copii, a anunţat că nu doreşte să accepte donaţia anunţată de Holograf, reprezentând onorariul primit pentru spectacolul din sectorul 5 care a iscat un scandal de amploare. Reprezentanţii asociaţiei au precizat că nu vor ca proiectul lor să fie folosit drept un instrument de aplanare a unor crize de imagine, însă au subliniat că în viitor vor primi cu bucurie ajutorul trupei.
21:00
Vicepremierul Paul Stănescu, cel care conduce revolta din PSD, susţine că a vorbit cu premierul Viorica Dăncilă despre scrisoarea anti-Dragnea. „Decizia e a doamnei premier. Eu cred că doamna prim-ministru e un om de partid, e un om de echipă. Cred că îşi va asuma“, a spus Paul Stănescu, care şi-a stabilit ca obiectiv să-i aducă înapoi pe toţi parlamentarii PSD care au plecat din cauza lui Dragnea.
20:30
Premierul israelianBenjamin Netanyahu a inaugurat joi o linie de tren de mare viteză întreIerusalim şi Tel Aviv, care va deveni parţial funcţională de marţi şi ar urma săschimbe viaţa multor israelieni, transmite AFP. Proiectul a fost lansatacum 14 ani.
20:00
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat Antenei 1pentru şase ediţii ale emisiunii „iUmor“, difuzate în primăvară, din cauza limbajului vulgar folosit în show.
Acum 12 ore
19:30
În timpul unei dezbateri privind referendumul familiei tradiţionale, în cadrul emisiunii „România în Direct“, de la Europa FM, jurnalistul Moise Guran l-a întrebat pe un ascultător dacă este heterosexual, iar răspunsul acestuia a fost unul neaşteptat.
19:30
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut ca deputatul-mitralieră, l-a atacat dur pe vicepremierul Paul Stănescu, pe care l-a numit tractorist. Cătălin Rădulescu este alături de Liviu Dragnea în războiul pe care aceasta îl poartă cu Paul Stănescu, fostul său tovarăş.
19:30
Liderii UE au decis să nufacă niciun compromis în privinţa pieţei unice în negocierile cu Marea Britanie,care va părăsi blocul comunitar la sfârşitul lui martie anul viitor. Un anunţ înacest sens a fost făcut astăzi, la Salzburg, Austria, de către cancelarul germanAngela Merkel.
19:15
Doi elevi de la un liceu din Capitală au fost bătuţi de alţi trei tineri chiar în spatele instituţiei de învăţământ, deşi liceul avea un paznic. „Comportamente violente în interiorul şcolii sau în proximitatea unităţilor de învăţământ sunt numeroase”, avertizează specialiştii.
19:00
OperaNaţională Bucureşti deschide stagiunea 2018-2019 cu premiera spectacolului„Otello” de Giuseppe Verdi. Regia artistică, decorul şi luminile poartăsemnătura maestrului Giancarlo del Monaco, costumele sunt realizate de Stelladel Monaco.
18:45
Un bărbat de 64 de ani se zbate între viaţă şi moarte laSpitalul de Urgenţă din Brăila, după ce a încercat să îşi pună capăt zilelorprin înecare în fântâna din curtea casei unde locuia.
18:45
Nouăsprezece noi cazuri de meningită şi meningo-encefalită cu virus West Nile, transmis prin înţepătura de ţânţar, au fost confirmate în ultima săptămână, cele mai multe cazuri fiind înregistrate în Capitală. De asemenea, din cauza infecţiei cu virusul West Nile patru oameni au murit în ultima săptămână.
18:45
Şefii PNL Olt au anunţat că vor contesta în intanţă hotărea CJ prin care s-au stabilit două zile de referendum şi pentru cel local, prin care cetăţenii sunt întrebaţi dacă vor ca judeţul să se cheme Olt-Romanaţi.
18:45
Şefii Jandarmeriei, în frunte cu Ionuţ Sindile şi Cătălin Paraschiv, şeful brigăzii speciale a Jandarmeriei au fost chemaţi vineri la Parchetul General. Prezenţa acestora are legătură cu violenţele jandarmeriei împotriva protestatarilor la mitingul din 10 august.
18:45
Vintilă Mihăilescu a fost internat la Spitalul Clinic Fundeni şi are nevoie urgentă de sânge, după cum a scris pe Facebook, fiul său, Mihai Mihăilescu, care îi roagă pe oameni să doneze.
18:45
O tânără de 21 de ani din Timişoara a fost amendată de jandarmii din Giurgiu întrucât făcea plajă, complet dezbrăcată, pe spaţiul verde din faţa Direcţiei de Finanţe din oraş. Ea a fost sancţionată cu 200 de lei şi a fost dusă la spital, întrucât părea "dezorientată", spun jandarmii.
18:30
Profesorulşi scriitorul româno-american Norman Manea, fost deportat în lagărele deexterminare din Transnistria, a încredinţat spre publicare ziarului „Adevărul”un text privind dificultăţile pe care le întâmpină în obţinerea drepturilorconferite prin lege celor care au supravieţuit Holocaustului.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.