Codrin Ștefănescu, REACȚIE DURĂ în cazul sentinței lui Dragnea: „În condiţiile de faţă...”

Evenimentul Zilei, 21 iunie 2018 20:00

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacționat după ce s-a aflat că șeful partidului, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Evenimentul Zilei

Acum 5 minute
01:30
Surse declară pentru publicațiile de știri că ministrul Sănătății, Sorina Pintea e pusă pe făraș de conducerea PSD.
01:30
„El Pibe d`Oro” a ajuns, ieri, în Belarus, pentru a se ocupa vreme de trei ani de supervizarea „dezvoltării strategice” a clubului Dinamo Brest.
01:30
Horoscop În noaptea de 18 iulie 64 o cocioabă insalubră din mahala a luat foc, accidental. Bătea un vânt pervers, în rafale puternice. Focul s-a întins cu repeziciune, la alte case nenorocite, toate construite mizerabil din lemn uscat, putred, uneori. Apoi a început să bată și mai tare vântul şi incendiul a cuprins două treimi din măreaţa Romă.
Acum 30 minute
01:15
Patriarhia Română se îngrijește de românii din Diaspora și a încheiat cu Ministerul pentru Românii de Pretutindeni un nou protocol de colaborare, ce vizează sprijinirea comunităţilor româneşti din afara graniţelor ţării pentru păstrarea identităţii etnice, culturale şi religioase.
01:15
Edictul de la Milano din 313, dat de Constantin cel Mare, a acordat creștinilor din Imperiul Roman libertatea de a-și practica credința.
01:15
O lecție de viață a fost dată oamenilor de un maidanez. Un biciclist care s-a accidentat în zona Platoului Semenic a fost salvat, în genul Colț Alb, de un cățel necunoscut.
Acum o oră
01:00
Femeile poartă colanți și fustițe de voal, iar majoritatea au depășit de mult subțirimea Maiei Pliseţkaia. Dar stau impecabil pe vârfuri, fac piruete și sfoara, și alte exerciții cu nume franțuzești. O psiholoagă predă, la Timișoara, cursuri de balet pentru doamne.
01:00
Procesul pe latură civilă privind frauda cu terenurile Universităţii de Agronomie, în care este vizat Puiu Popoviciu (foto) şi fostul rector, se va judeca pe fond în data de 18 septembrie, a anunţat, ieri, judecătorul Ion Tudoran de la Curtea de Apel Bucureşti.
Acum 2 ore
00:30
Patronul Astrei mai vrea un titlu, apoi va putea renunța la fotbal. E supărat pe foștii antrenori, Marius Șumudică și Edi Iordănescu.
00:15
Garnizoana germanilor stabilită în capul satului, păzind podul peste pârâul Cernica, tot întreabă de „eier”. Au încercat soldaţii să ceară pe la câteva gospodării, dar nu s-au pus de acord cu oamenii.
00:15
Regula spune că atunci când încerci să îndrepți o gafă, faci una și mai mare. Când asta se întâmplă la nivel diplomatic, este jenant. Ambasada Suediei a intrat într-o polemică inutilă din cauza unui videoclip de preamărire, prin „vocea poporului”, a Laurei Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA. Pe care l-a retras de pe pagina de Facebook după ce Kovesi a fost înlăturată de la conducerea DNA.
00:15
Depozitul de deșeuri de la Chiajna, administrat de Iridex respectă cele mai stricte norme de funcționare impuse de legislația europeană și cea românească în domeniu și nu este sursa de poluare cu H2S sau cu mirosuri neplăcute, așa cum fals susțin anumiți politicieni care, fără minime cunoștințe în domeniul gestionării deșeurilor, se folosesc de funcțiile publice și de partidele din care fac parte pentru a-și urmări propriile scopuri meschine și politicianiste, arată reprezentanții companiei.
00:15
Cum legea vaccinării este blocată în Parlament de mai bine de un an, iar situația la nivel național arată cel puțin dezatruos - peste 14.700 de cazuri de rujeolă confi rmate, Ministerul Sănătății, împreună cu OMS si UNICEF, s-au înarmat cu seringi și medicamente și au pornit într-o campanie Pro-vaccinare „din ușă în ușă”, în zonele problemă ale României.
00:15
Un proiect dezvoltat de Hidroelectrica a fost blocat de instanță la cererea a două organizații care luptă pentru protecția mediului și a raftingului pe Jiu. Investițiile erau aproape finalizate la decizia instanței. În același timp, în Defileul Jiului continuă defrișările, lucru care, se pare, scapă autorităților și organismelor de protecție a mediului. Unul dintre ONG-urile mamă care au atacat în instanță lucrările de pe Jiu este finanțat de guvernul olandez și guvernul german și este în strânsă colaborare cu fundația Stefan Batory a filantropului George Soros.
00:15
00:15
O situaţie care frizează absurdul se petrece în aceste zile în satul Cucuieţi, din comuna teleormăneană Scrioaştea. Vaca unui sătean, moartă în urmă cu șapte zile, a fost abandonată şi lăsată să putrezească chiar în mijlocul satului. Reprezentanţii Primăriei, însoţiţi de o echipă de ecarisare, au ridicat animalul pentru a-l duce la incinerare, dar, după nici două ore s-au răzgândit şi l-au adus înapoi. Pentru că nimeni, nici Primăria, nici Consiliul Judeţean sau Direcţia Sanitar Veterinară, nu vrea să plătească costul ecarisării, sarcina i-a fost pasatăţăranului care a fost ameninţat că va fi amendat dacă nu-şi incendiază animalul mort.
00:15
În sesiunea parlamentară care s-a încheiat, aleșii poporului s-au întrecut în proiecte de lege care mai de care. Depuse în Parlament, inițiativele legislative s-au împotmolit și nu au mai devenit legi, fie pentru că aleșii poporului l-au luat în brate pe Gică Contra, fie pentru că inițiatorii s-au pierdut printre ițele procesului legislative.
00:15
Toate curentele ideologice care macină civilizația occidentală urmăresc distrugerea fi zică sau psihică a oamenilor: anticreștinismul, accesul discreționar la avort, mișcarea LGBT, destructurarea familiei, incluziunea, multiculturalismul, eutanasia (inclusiv la copii). Însă apogeul acestei ofensive concertate împotriva umanității este atins de antinatalism. Niciodată, propovăduirea iubirii de oameni nu a fost mai criminală.
17 iulie 2018
23:45
O încăierare ca în filme a avut loc, marți, în Galați, pe fondul unui motiv stupid. Opt bărbați s-au luat la bătaie din cauza unei programări la frizerie.
23:45
Mersul cu trenul, o adevărată plăcere…sau nu. De fiecare data când mergem cu trenul sau stăm la coadă pentru a cumpăra bilete, sigur auzim pe cineva care se plânge de condițiile din tren sau de infrastructura CFR.
Acum 4 ore
23:15
Ingrid Mocanu trage un semnal de alarmă adresându-se doamnei procuror șef DNA, Anca Jurma: „există date și probe certe că se pregătește comiterea unei infracțiuni de corupție, iar cetăţenii români trebuie întrebaţi dacă sunt sau nu de acord să li se fure gazele”.
23:00
În această seară, Dumitru Dragomir a răbufnit la B1 TV, pe tema Ordonanței pe amnistie și grațiere.
23:00
Un site de divertisment din Rusia relatează cu mare amuzament cum arată „viața la țară” la ei, nuanțând faptul că oamenii care trăiesc în acest mediu sunt foarte diferiți de cei din mediul urban.
22:45
Fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, și-a luat bunica la dans, iar imaginile au devenit virale. Obama şi-a vizitat familia kenyană, ţara natală a tatălui său unde a inaugurat un centru pentru tineret.
22:45
Guvernul României a adoptat un act normativ istoric. La inițiativa Ministerului Economiei, pentru prima oară, după 1990, a fost corectată o lacuna legislativă care privește situația companiilor statului român care își recuperează obiective economice strategice și devine, din acționar minoritar, acționar majoritar. Efortul specialiștilor din acest minister a pus pe un făgaș normal privatizarea unor societăți strategice, precum Șantierul Naval 2 Mai Mangalia la care managementul a fost acordat Grupului olandez Damen, dar sub supravegherea Statului Român, devenit acționarul majoritar.
22:45
Cum a falimentat compania românească care a ajutat la dezvoltarea Dubaiului. Produsele sale erau secrete de stat
22:30
Vlad Chiricheș, care evoluează pe postul de fundaș central la Napoli, a primit săptămâna aceasta două oferte. Șefii clubului sportiv au luat însă o decizie neașteptată.
22:30
Numeroase meme-uri au apărut pe rețelele sociale după întâlnirea lui Donald Trump cu Vladimir Putin.
22:30
După incidentul tragic petrecut lângă casa lor, proprietarii au făcut marţi o descoperire şocantă. Piciorul femeii spulberate de maşină care era „dat dispărut” de la momentul accidentului a fost găsit înţepenit în copertina de la intrarea casei.
22:15
Noi informații incendiare apar în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”. Traficanții din dosarul instrumentat de DIICOT Ploiești vindeau clienților cocaină amestecată cu paracetamol.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.