Accident cu trei victime la Siliştea. Un autotren a intrat într-o camionetă

Adevarul (Romania), 19 iulie 2018 10:30

Un accident rutier cu trei victime a avut loc joi dimineaţa, 19 iulie, în jurul orei 8.30, în zona localităţii Siliştea din judeţul Teleorman. Traficul rutier a fost blocat circa jumătate de oră.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
16:15
Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, în dreptul localităţii Fundulea, din cauza lucrărilor de asfaltare. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă. Tronsonul de drum este unul cu probleme, plin de gropi, care pune la grea încercare nervii şoferilor.
16:15
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia că se menţine ridicat riscul de producere a incendiilor, în insulele deja afectate de foc. Avertizarea vizează insulele Evia şi Skyros, peninsula Attica, regiunea Viotia, insulele Lesvos, Chios, Insulele Ionice (Kythira) şi regiunea Peloponez.
16:15
Este agitaţie mare printre poliţiştii locali din municipiul Buzău, pe care autorităţile locale îi obligă zilele acestea la probe sportive menite să-i elimine pe cei mai leneşi dintre ei. Agenţii chemaţi luni, 20 august, la terenul de atletism au refuzat să dea testul, invocând argumente organizatorice dar şi legislative.
Acum 30 minute
16:00
20 august 1968. Este data de naştere a primului autoturism Dacia, care a ieşit pe poarta uzinei de la Colibaşi, judeţul Argeş. Evenimentul era prezentat ca o mare realizare a ingineriei româneşti şi este vorba de Dacia 1100, care în realitate era modelul francez Renault 8 asamblat la uzina de lână Piteşti.
16:00
Un copil în vârstă de 12 ani din judeţul Constanţa a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la un spital din Bucureşti, după ce a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe mâini şi picioare şi pe faţă în urma exploziei unui tub de spray.
16:00
În Banat au mai rămas în picioare doar câteva zeci de biserici de lemn din cele câteva sute existente în urmă cu un secol. Dacă în alte zone ale ţării,bisericele de lemn sunt adevărate nestemate turistice, în Banat sunt aproape dedispariţie.
16:00
O încercare a oficialilor de la Parisde a rezolva problema urinării în spaţiile publice prin instalarea de pisoareîn aer liber a indignat unii locuitori ai capitalei franceze.
16:00
Instanţele de judecată din Alba au respins solicitarea unui cetăţean turc de a primi dreptul de şedere în România, după ce s-a căsătorit cu o româncă care locuieşte în comuna Berghin. Atât Tribunalul cât şi Curtea de Apel au stabilit că între cei doi s-a încheiat o căsătorie ”de convenienţă”.
Acum o oră
15:30
Scandalul sexual în care a fost implicat Kevin Spacey (59 de ani) a lăsat o amprentă puternică. „Billionaire Boys Club“ – primul film în care actorul american a apărut după ce a fost acuzat de mai multe persoane de hărţuire sexuală – a fost un eşec de proporţii în ceea ce priveşte încasările, marcând cel mai slab debut din cariera starului căzut în dizgraţie.
15:30
Incidentul s-a produs vineri la prânz, în zona unei benzinării de pe strada Traian. Şoferul vinovat de carambol a încercat să intre la staţia de carburanţi, însă nu s-a asigurat, aşa că s-a izbit frontal cu o altă maşini şi a acroşat un al treilea autoturism.
15:30
Începând cu data de 1 septembrie 2018, talciocul buzoian va funcţiona două zile pe săptămână, conform unui anunţ făcut de către reprezentanţii societăţii care administrează pieţele din Buzău.
15:30
La faţa locului se deplasează un echipaj de la descarcerare, după ce o persoană a rămas blocată între fiarele maşinii.
15:30
Senatorul Ecaterina Andronescu, membru PSD care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, a povestit la Adevărul Live momentul primei întâlniri cu actualul şef al social-democraţilor, la începutul anilor 2000, când Dragnea d-abia intrase în partid.
Acum 2 ore
15:00
Un incendiu a izbucnti luni la magazinul Pepco din Alba Iulia, aflat în  Pompierii au fost chemaţi să intervină. Nu au existat victime în urma incendiului.
15:00
Prima seară a Festivalului Cerbul deAur, dedicată foştilor laureaţi ai ediţiilor precendente, va fi prezentată de Ilinca Avram şi Aurelian Temişan.
15:00
În oraşul Galaţi s-au investit circa 2 milioane de euro în ultimii 18 ani pentru amenjarea a 16 kilometri de piste pentru biciclişti. Pistele sunt însă de nefolosit, deoarece fie au fost făcute prost, fie au fost distruse de şoferii inconştienţi.
15:00
Vânzarea afacerii este un pas important atât în viaţa companiei care o desfăşoară, cât şi a antreprenorului din spatele acesteia. Fie că este avută în vedere de la început, fie că ideea se conturează sau oportunitatea apare după mulţi ani de la începutul afacerii, vânzarea este întotdeauna o posibilitate de luat în calcul, aşa că pregătirea din timp a procesului se poate dovedi utilă.
15:00
Profitând de noul regulament european pentru protecţia datelor, mai mulţi funcţionari din Consiliul Judeţean Vrancea au trecut la „anonimizare“ atunci când îşi completează declaraţiile de avere.
15:00
Accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a neatenţiei la volan, pe raza localităţii Munteni, judeţul Galaţi. Maşina scăpată de sub control a intrat în gardul unei gospodării. Cele trei victime au fost duse la spital.
15:00
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile deputatului PSD Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei, în perioada în care se află în concediu, a declarat, luni, deputatul PNL Dan Vîlceanu. El l-a acuzat pe Dragnea că nu a vrut să dea curs solicitării opoziţiei de convocare în sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor. Ulterior, acest mesaj a fost transmis şi de Ludovic Orban, liderul PNL.
15:00
Câteva sute de persoane au semnat petiţia online, susţinând că prin mesajul său, rezidenta pătează imaginea medicilor în România şi încalcă jurământul lui Hippocrate.
Acum 4 ore
14:30
Începând cu data de 15 august, salvatorii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină la 105 cazuri SMURD (acordarea primului ajutor calificat), 8 misiuni de stingere a incendiilor, 2 solicitări pentru asistenţă persoane, 2 alte intervenţii şi o deblocare de uşă.
14:30
Autorităţile locale continuă dezinsecţia, tratamentele fiind aplicate în perioada 20-24 august în zona parcurilor, a zonelor cu vegetaţie, lucii de apă şi mlaştini.
14:30
Executivul italian rezultat în urma unei coaliţii între formaţiunea de extremă-dreapta Liga şi Mişcarea antisistem Cinci Stele a avut până acum un parcurs relativ lin, însă următoarele luni vor fi decisive.
14:30
Dumitru Morhan este un român dat înurmărire naţională pentru evaziune fiscală, având de executat trei ani deînchisoare. Morhan a fugit în Ucraina, unde şi-a deschis o fabrică de apă mineralăşi în prezent îşi face reclamă în statul vecin pe panouri publicitare.
14:30
Noul şef al Jandarmeriei Române, Ionuţ Sindile, a fost astăzi „în vizită” la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii militari care anchetează violenţele de la mitingul diasporei din 10 august.
14:30
În încercarea de a simplifica modul de raportare a veniturilor şi, implicit, de a plăti taxele aferente, ANAF şi Ministerul Finanţelor n-au făcut decât să complice şi mai mult lucrurile. Spaţiul Privat Virtual s-a dovedit a fi extrem de greoi de folosit din cauza birocraţiei excesive şi a incapacităţii celor care introduc datele de a respecta întocmai raportările.
14:15
Poliţiştii au intervenit, în ultimelen 24 de ore, la peste 3.700 de evenimente, iar pentru faptele antisociale constatate au aplicat peste 13.000 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 457 de permise de conducere.
14:15
Un număr de 26 de piloţi de multirotoare vor lua startul la „Liberty Multirotor Racing 2018”,  competiţie organizată la Cluj pe 25 şi 26 august
14:15
În urma verificărilor preliminarii dispuse în cazul poliţistei din judeţul Vaslui care a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa contribuabililor, conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Vaslui a dispus declanşarea procedurii prelabile.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.