Apple face cea mai mare achiziţie din toate timpurile: Gigantul american scoate 600 de milioane de dolari din buzunar, în cadrul unei înţelegeri cu Dialog, pentru o tehnologie critică

Business Magazin, 11 octombrie 2018 19:20

Apple prea controlul asupra tehnologiei de power-management al iPhone, în cadrul unui deal de 600 de milioane de dolari cu Dialog Semiconductor, tranzacţie care va securiza locul companiei nemţeşti ca furnizor pentru gigantul Apple, scrie Reuters.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Business Magazin

Acum 10 minute
09:00
O serie de angajati din Romania se pot considera extrem de norocosi: vor primi o prima uriasa de Craciun.
09:00
IRUM Reghin a lansat în această toamnă primul tractor agricol 100% românesc din ultimii 10 ani, conceput şi construit de inginerii societăţii.
Acum 2 ore
08:10
Prin colectarea datelor de pe dispozitive amplasate pe maşini, compania poate determina cu mai mare precizie costul unei poliŢe CASCO.
Acum 24 ore
18:50
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că Municipalitatea va lansa, împreună cu Consiliul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, un program de acordare de finanţări pentru demararea de afaceri, prin care bucureştenii care vor să înceapă un business pot primi suma de 50.000 de euro.
18:40
Giuseppe Conte, premierul Italiei, a declarat marţi că Uniunea Europeană ar trebui să se pregătească pentru ce este mai rău în cazul Brexit, dar şi-a exprimat speranţa că Marea Britanie va părăsi Blocul comunitar în cadrul unui acord agreat de ambele părţi, informează agenţia Reuters.
18:10
Barclays a devenit prima bancă importantă care permite clienţilor săi să se oprească din cheltuit, limitând anumite tipuri de cheltuieli pe cardurile lor de debit, informează BBC.
18:10
Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat, marţi, că Legea pensiilor are elemente bune pentru actualii pensionari, însă legea aduce efecte negative pentru generaţiile viitoare.
18:10
Barclays a devenit prima bancă importantă care permite clienţilor săi să se oprească din cheltuit, limitând anumite tipuri de cheltuieli pe cardurile lor de debit, informează BBC.
18:00
Vodafone România şi Mega Image au integrat soluţii de IoT pentru a putea analiza comportamentul clienţilor, creând astfel primul magazin „deştept" din România.
18:00
Şedinţa CSAT, care a avut loc marţi a fost suspendată de către preşedintele Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite.
17:50
Un concept unic în Europa, Club Aventura Praid din Harghita, singurul parc de aventură deschis într-o salină, este rezultatul unei investiţii de circa 250.000 de euro realizată de antreprenorul Marian Petrescu, proprietarul parcului.
17:10
"Ţările au îndeplinit deja condiţiile, Comisia a spus acest lucru, experţii au spus acest lucru", a declarat raportorul Parlamentului European, socialistul bulgar Serghei Stanişev, în cursul unei dezbateri care a avut loc luni noapte la Strasbourg.
16:20
Un oficial militar chinez de rang înalt a propus utilizarea forţei pentru oprirea trecerii navelor militare americane prin zonele disputate din Marea Chinei de Sud, informează site-ul Taiwan News şi cotidianul Global Times.
16:00
Potrivit sondajului, 59% dintre cetăţenii francezi nu au fost convinşi de preşedintele Emmanuel Macron, iar 40% s-au declarat favorabili abordării liderului de la Élysée.
16:00
Un înalt oficial al Fondului Monetar Internaţional a avertizat, marţi, că nori de furtună s-au adunat peste economia globală şi că guvernele şi băncile centrale ar putea să nu fie prea bine pregătite pentru a face faţă unei noi crize, inforrmează Reuters.
15:30
O postare care înfăţişa un avion al companiei aeriene Emirates încrustat cu diamante a devenit virală, după ce utilizatorii reţelei Instagram au distribuit-o de mii de ori.
14:20
Noul director general al Automobile Dacia va fi, de la 1 ianuarie 2019, Christophe Dridi, care preia funcţia de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.
14:20
Un apartament din Rio de Janeiro care conţine bani, lucrări de artă şi obiecte personale ale lui Carlos Ghosn este cel mai recent câmp de luptă dintre Carlos Ghosn, fostul preşedinte Nissan Motor şi producătorul de automobile.
14:20
Lucrările la ultimii 3 km de autostradă din A3 Bucureşti-Ploieşti se apropie de final, potrivit celor de la Construim România, astfel încât, în acest weekend se va putea circula pe tronsonul de 6 km dintre Centura Capitalei şi str. Petricani. În intersecţia în „T” a fost amenajat un sens giratoriu şi un semafor pentru virajul la stânga. De asemenea, tot în weekend va fi deschis circulaţiei şi nodul rutier de la Moara Vlăsiei, la 6 ani de la deschiderea circulaţiei între Centură şi Ploieşti.
14:20
Acţiunile combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) se tranzacţionează marţi după-amiază în scădere cu 15% faţă de preţul de închidere de ieri, cel mai probabil fiind vorba de o reacţie negativă a pieţei la anunţul de luni potrivit căruia compania a finalizat contractul de vânzare încheiat cu Chimcomplex.
13:30
Poliţiştii britanici caută un bărbat român, în vârstă de 64 de ani, după ce a folosit un dispozitiv suspect pentru a jefui o bancă din Luton săptămâna trecută.
13:20
Un concept unic în Europa, Club Aventura Praid din Harghita, singurul parc de aventură deschis într-o salină, este rezultatul unei investiţii de circa 250.000 de euro realizată de antreprenorul Marian Petrescu, proprietarul parcului.
13:00
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a modificat, marţi, Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, astfel încât dacă unul dintre inculpaţii acuzaţi pentru aceeaşi evaziune fiscală achită prejudiciul - majorat cu 20% din baza de calcul, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile - atunci toţi acuzaţii scapă o singură dată de urmărirea penală. Proiectul va fi votat decizional, miercuri, de către deputaţi, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.
13:00
Un sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale (BCS), la comanda PMP, arată că 28,7% dintre românii decişi să vină la vot ar pune ştampila pe candidatul PNL, în timp ce 21,5% ar vota PSD, 9,2% PMP, 8,5% ALDE şi 8,0% USR.
13:00
Rusia a devenit în 2017 al doilea cel mai mare producător de armament din lume, depăşind Marea Britanie, iar Statele Unite domină în continuare topul, se arată într-un studiu al Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI), o organizaţie care se ocupă cu cercetările privitoare la conflicte, controlul armelor şi dezarmare.
12:10
"Şi atunci singurul element valabil este «câţi bani te fac pe tine fericit, câţi bani vrei tu pe firmă». Iar închiderea deal-ului se face la primul compromis acceptabil. Trebuie să ştii clar cu cât eşti fericit, cu cât eşti ok şi cu cât te ridici de la masă."
11:50
Reducere record a costului creditului pentru un bucureştean: aproape 39.000 euro şterşi din efortul de plată prin negocieri cu banca Autor: Roxana Rosu Postat la 11 decembrie 2018 0 afişări   Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) a soluţionat cel mai important caz din punct de vedere valoric, un client din Bucureşti obţinând o reducere  de aproape 39.000 euro a costului creditului în urma negocierii cu banca. Astfel, prin procedura desfăşurată în cadrul CSALB...
11:00
Un tânăr din Caracal a transformat pasiunea părinţilor într-o afacere, iar acum produsele lui ajung în toate colţurile ţării Autor: Florentina Niţu Postat la 11 decembrie 2018 0 afişări   Daniel Baciu, un tânăr din judeţul Olt, a dezvoltat pasiunea familiei pentru apicultură într-o afacere cu miere de al­bine. „Afa­ce­rea Beemag Mie­re de Ro­ma­naţi a apărut ca o soluţie la nevoile oamenilor de a consuma produse apicole de calitate, iar eu aveam în spate experienţa de familie acumulată în cei pe...
10:30
România este o ţară poluată. Explozia de maşini disesel, second hand, a transformat marile oraşe în pepiniere de cancer. Nici localităţile mici nu sunt oclite dacă sunt traniztate de drumuri naţionale sau au rafinării în jur.
10:30
Programul „Hai Acasă”, lansat de primăria din Sfântul Gheorghe, prin care tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani pot primi gratuit terenuri pentru construirea de locuinţe, continuă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.