Anchetă în Franţa, după ce au fost răspândite pe reţelele sociale imagini cu un bărbat în agonie

Adevarul (Romania), 11 octombrie 2018 19:30

Parchetul din oraşul francez Nanterre a anunţat joi că a deschis o anchetă cu privire la difuzarea unor imagini violente, după difuzarea pe reţele sociale a unei înregistrări video în care un bărbat se înfige într-un stâlp de pe trotuar, iar apoi este arătat agonizând într-un spital în Hauts-de-Seine, relatează AFP.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
17:30
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat că va ataca decizia Curţii de Apel Bucureşti, care i-a dat câştig de cauză fostei şefei NN Raluca Ţintoiu, în procesul în care aceasta a cerut anularea sancţiunii primite după scandalul posibilei naţionalizări a Pilonului II de pensii.
17:30
Un incendiu de fond forestier a izbucnit în această după-amiază, în Masivul Făgăraş, în zona Valea Viştea Mare. Pentru stingerea incendiului pompierii acţionează cu vermorele (pompă de stropit cu acumulator de aproximativ 20 litri).
17:30
Deşi ar putea părea complicat, temele pot fi motiv dedistracţie pentru părinţi şi copii. Experţii explică metodele prin care învăţatuldevine distractiv.
17:30
Implementat, la nivel naţional, pentru prima oară în anul şcolar anterior şi înregistrând un real succes în rândul copiilor de grădiniţă şi al şcolarilor din clasele pregătitoare, proiectul ,,Cum să creştem sănătoşi” continuă şi în anul şcolar 2018 – 2019.
17:30
Dealurile din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, s-au transformat în violet la începutul toamnei. Este culoarea şofranului, o plantă care produce cel mai scump condiment din lume. Şofranul este cultivat la Bustuchin de un spaniol, pe o suprafaţă de aproximativ 2.500 de metri pătraţi.
17:30
Comisiile pentru apărare şi pentru administraţie publică din Senat au dat, marţi, raport comun de admitere pentru proiectul de lege iniţiat de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu de declasificare a hotărârii CSAT 17/2005 privind combaterea corupţiei. Admis a fost şi amendamentul fostului preşedinte Traian Băsescu, care prevede desecretizarea tuturor planurilor de cooperare între SRI şi DNA.
17:30
Ordonanţa de Urgenţă privind Legile Justiţiei a fost publicată în Monitorul Oficial la 30 de ore după ce a fost adoptată în Guvern.
Acum o oră
17:00
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Iaşi au revenit marţi, 16 octombrie, cu mai multe precizări după ce primarul Mihai Chirica a acuzat „imixtiuni politice“ în decizia de anulare a focului de artificii.
17:00
Valoarea de piaţă a mărfurilor confiscate se ridică la circa 120.000 de lei. Acestea urmau să fie vândute ca fiind originale prin intermediul unor site-uri specializate. Un brăilean de 32 de ani s-a ales cu dosar penal în cauză.
17:00
Huawei a căutat în ultimii ani să-şi găsească oidentitate de brand, să se stabilizeze asupra unei scheme de lansări anuale şiasupra unui design care să fie recunoscut cu uşurinţă.
17:00
Poliţiştii de prevenire şi cei de proximitate au desfăşurat marţi activităţi în cartierul Satul Catolic din municipiul Oneşti.
17:00
Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” Focşani găzduieşte în perioada 16-28 octombrie 2018, un eveniment inedit, Muzeul Iluziilor Optice.
17:00
Curtea Constituţională a României (CCR) a admis marţi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind modificările aduse la legea Curţii de Conturi, hotârând că a fost depăşit termenul constituţional de adoptare.
17:00
Autorităţile sanitar veterinare vor să afle dacă virusulpestei porcine a fost eradicat sau e nevoie de extinderea perioadei decarantină.
17:00
Croaţia se aşteaptă să îndeplinească criteriile pentru a faceparte din spaţiul Schengen al Uniunii Europene până la sfârşitul lui 2018 şisperă să intre în Schengen până în 2020, a afirmat Terezija Gras, secretar înMinisterul de Interne al Croaţiei, scrie Reuters.
17:00
Un bărbat de 36 de ani din comunadâmboviţeană Morteni a fost reţinut de poliţiştii din Argeşpentru 24 de ore pentru că în urmă cu două luni a asistat lamoartea unei femei de 44 de ani fără să facă vreun gest pentru ao salva sau să sune la 112.
Acum 2 ore
16:30
Numărul fermierilor care au înaintat cereri de plată către APIA a scăzut în acest an cu aproximativ 1.000, însă suprafaţa este mai mare. Cât urmează să primească.
16:30
Guvernul italian a aprobat luni proiectul debuget pe anul 2019, care prevede sporirea cheltuielilor de protecţie socială,scăderea vârstei legale de pensionare şi creşterea deficitului cu riscul apariţieiunui conflict cu Comisia Europeană (CE), relatează Reuters.
16:30
Ajunsă la 43 deani, Charlize Theron este în continuare o femeie atractivă, care reuşeşte lafiecare apariţie publică să îi facă pe bărbaţi să întoarcă instant capul când ovăd.
16:30
Adrian Oprescu, Elvis Bădescu şi Alin Daniel Marin, principalii suspecţi ai jafului care a avut loc la sediul din Ploieşti al unui important serviciu de curierat privat au fost trimişi în judecată. Cei trei sunt acuzaţi că au jefuit sume importante şi electronice din sediul Fan Courier, dar şi bijuterii şi alte bunuri din magazine din Franţa.
16:30
Daria Hărăbor, de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”Galaţi, şi Maria Iordache, de la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu"Brăila, au dominat Olimpiada Internaţională de Astronomie, care s-a desfăşuratîn Sri Lanka, în perioada 6 –14 octombrie 2018.
16:30
Peisajul politic se schimbă tot mai mult în contextul în care formaţiunile consacrate nu mai reuşesc să-şi convingă alegătorii, care vor soluţii concrete.
16:15
Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu va cere Biroului Executiv al PNL să ia în calcul propunerea unei iniţiative legislative ce asigură dreptul cetăţenilor de a protesta spontan, „oriunde şi oricând”.
16:15
Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat într-un interviu pentru RFI România că protestele spontane „nu pot fi agreate decât în limitele în care sunt reglementate în lege”, iar libertatea de expresie nu e mai importantă decât o procedură birocratică.
16:00
Corpul bărbatului a fost zărit plutind în valuri de o persoană aflată pe digul din zona plajei Modern. Pentru aducerea la mal a fost nevoie de intervenţia unei nave ARSVOM.
16:00
Un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru portul fărădrept de obiecte periculoase, după ce poliţiştii au descoperit un spraylacrimogen şi un box metalic cu trei monturi metalice în taxiul pe care îlconducea.
16:00
Două oraşe din judeţul Botoşani se pregătesc să devină independente energetic. Toate instituţiile publice vor fi alimentate de un parc fotovoltaic pentru a reduce cheltuielile. Primarii din Săveni şi Darabani vor să folosească economiile realizate pentru a dezvolta comunităţile.
16:00
Ovidiu Drîngă, tânărul care a ucis în bătaie două femei bolnave şi le-a jefuit casa pentru a-i cumpăra iubitei un inel de logodnă a fost chemat, miercuri, în faţa instanţei, aşteptată să pronunţe o sentinţă definitivă în dosarul de omor calificat.
16:00
În urma unei acţiuni de control la magazinele de tip băcănie atât mici comercianţi cât şi mari retaileri, inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a decis închiderea magazinului Profi din Eforie Nord.
16:00
Companiile de stat au datorii uriaşe la buget, acestea dublându-se în acest an de la 10,6 miliarde de lei în 2017, la 20 miliarde de lei în 2018, declin accentuat de numirea, pe criterii politice, a unor persoane la conduceria companiilor de stat, consideră senatorul Florin Cîţu.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.