Tăriceanu: La DNAnu s-a schimbat nimic. Se fac presiuni pentru condamnarea unei persoane în opinia publică înainte de a fijudecată

Adevarul (Romania), 9 noiembrie 2018 00:15

Călin PopescuTăriceanu a declarat, într-un interviu pentru Mediafax, că cererea DirecţieiNaţionale Anticorupţie (DNA) din cazul său are ca scop ruperea coaliţiei de guvernare.Preşedintele Senatului mai precizează că este ţinta unei campanii de fake news,promovată de DNA.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
14:00
Ridicat în memoriaeroilor căzuţi în Primul Război Mondial, Mausoleul de la Mateiaş,unde se află osemintele a peste 2.300 militari români, ca şiterenul pe care se află acesta, au devenit motiv de dispută întreun oraş şi o comună din Argeş.
14:00
Poliţiştii au intervenit, ieri, la peste 2.600 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate au aplicat peste 10.000 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.
14:00
În celebrul jaf de la Muzeul Regiunii Porţilor de Fier din Drobeta Turnu Severin încă nu s-au identificat hoţii. Şase angajaţi ai muzeului au fost cercetaţi timp de patru ani şi în final procurorul de caz a dispus clasarea cauzei penale faţă de aceştia.
14:00
Consiliul Concurenţei propune acordarea unor garanţii de stat pentru a facilita refinanţarea creditelor populaţiei, în cazurile în care valoarea proprietăţilor a scăzut, a declarat, joi, preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu, într-o conferinţă de profil.
14:00
După ce Curtea de Apel Braşov a dat o decizie definitivă cu privire la trecerea în proprietatea statului a Cetăţuiei de pe Dealul Straja, care este executorie, iar Primăria a avut o serie de comunicări cu Ministerul Finanţelor pentru a prelua obiectivul, în şedinţa Consiliului Local de astăzi, primarul George Scripcaru a propus un proiect de hotărâre privind trecerea Cetăţuiei în domeniul public al Municipiului.
14:00
Toţi românii care obţin venituri extrasalariale ar putea fi nevoiţi să depună din nou Declaraţia Unică, ca urmare a majorării salariului minim pe economie de la 1 decembrie, specialiştii estimând că ar fi vorba de circa 1 milion de persoane.
14:00
Mâine este Black Friday, cel mai aşteptat eveniment de shopping al anului, iar la eMAG sunt disponibile 3 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale în valoare de 220 de milioane de lei.
14:00
Cu peste trei decenii de carieră în spate, regina reinventărilor din muzica românească a ştiut să câştige bătălia cu timpul pe scenă, dar şi în viaţa personală. Acum, se pregăteşte pentru un show memorabil în care se va duela cu Grasu XXL la Sala Polivalentă.
14:00
Vrăji, zâne, călătorii magice printre nori şi un copil mic,mic de tot, vor îmbogăţi imaginaţia spectatorilor care vor veni duminicaaceasta, începând cu ora 10,30, să îl vadă pe „Tom Degeţel”.
14:00
Preţul energiei electrice şi al gazelor din România va avea o tendinţă de creştere, în contextul alinierii cu ţările europene, iar Guvernul trebuie să spună ce consumatori poate subvenţiona în continuare, a declarat, joi, preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu, într-o conferinţă de profil.
14:00
O selecţie din colecţia academicianului Alexandru Balaci va fi scoasă la vânzare în  cadrul licitaţiei de grafică de la Artmark, care va avea loc marţi, de la ora 19.30, la Palatul Cesianu-Racoviţă. Italienist şi istoric literar, Balaci a strâns opere din perioada renascentistă franceză şi italiană.
14:00
F64 anunţă o ofertă consistentă de produse pentru campania Black Friday 2018, punând la bătaie peste 1.500 de produse, cu reduceri de până la 80%.
14:00
O tânără care s-a dus miercuri seara la sediul Poliţiei Suceava a cerut poliţiştilor să îl sune pe iubitul ei şi să îl pună s-o ceară de soţie, arată Mediafax.
13:45
Primăria şi Consiliul local al comunei Fărău din Alba încearcă să recupereze de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba banii acordaţi în urmă cu şapte ai pentru acoperirea unor cheltuieli cu carburantul autoturismului postului de poliţie.
13:45
O femeie rămasă fără casă în urma escrocherii imobiliare, care a determinat îmbolnăvirea ei, este în Unitatea de Primiri Urgenţe „Sf. Spiridon“ Iaşi de două zile.
13:45
O femeie de 85 de ani a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa din municipiul Craiova, de pompierii chemaţi să stingă un incendiu izbucnit chiar în camera unde aceasta se afla.
13:45
În căminele Campusului „Tudor Vladimirescu” va fi deschis joi, 15 noiembrie, un spaţiu dedicat în prinicipal studenţilor politehnişti de anul I.
13:45
Un pandantiv cu perlă naturală şidiamante din colecţia de bijuterii a Mariei Antoaneta, renumita Regină a Franţeidin secolul al XVIII-lea, a fost vândut pentru suma de 36 de milioane dedolari de către casa de licitaţii Sotheby’s din Elveţia, care subliniază că este un record absolut.
13:45
În contextul Zilei Naţionale fără Tutun, Agenţia Naţională Antidrog (ANA) derulează la nivel naţional activităţi de informare, sensibilizare şi conştientizare în mediul şcolar, familial şi în comunitate, cu privire la riscurile consumului de tutun şi de formare de abilităţi de viaţă sănătoasă.
13:45
Victimele triplului asasinat din Călăraşi vor fi conduse pe ultimul drum vineri, 16 noiembrie. Trupurile neînsufleţite ale celor doi bătrâni şi ale fiicei acestora au fost depuse, miercuri, la capela din cimitirul Sf. Lazăr. Înhumarea a fost amânată pentru ca fiul familiei Popescu să poate ajunge din străinătate acasă pentru a-şi lua rămas bun de la cei dragi.
13:45
După aproape două luni de carantină, autorităţile sanitar-veterinare au anunţat că miercuri, 14 noiembrie, a fost închis focarul de Pestă Porcină Africană (PPA) diagnosticat în luna septembrie a acestui an, în localitatea Lucieni, judeţul Dâmboviţa.
13:45
Începute la 22 octombrie, lucrările de conservare a Cazinoului sunt în plină desfăşurare, deşi ar fi trebuit să fie gata de ziua Dobrogei, la 14 noiembrie.
13:45
Ancheta unor jurnalişti din Suedia arată că asistentele medicale românce, deşi au absolvit şcoli postliceale în domeniu, sunt total nepregătite. Mai mult, două dintre cele intervievate de o televiziune suedeză recunosc că nu s-au prezentat niciodată la ore, ci doar la examenul final, potrivit edupedu.ro
13:45
Zececăruţe trase de cai pornesc din Sighetu Marmaţiei spre Alba Iulia pentru areface ”Drumul Unirii”.  Distanţa depeste 300 de kilometri va fi străbătută cu căruţele, pentru refacerea simbolicăa traseului străbătut de maramureşenii care au participat la Marea Unire din1918.
13:45
Consiliera adjunctă pentru securitate naţională a Statelor Unite, Mira Ricardel, a fost transferată într-un alt post în cadrul administraţiei de la Washington, după ce, marţi, prima doamnă a SUA, Melania Trump, a solicitat demiterea acesteia, relatează CNBC.
13:45
Grupul parlamentar USR a depus, miercuri, o sesizare disciplinară la preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cerând „cea mai gravă sancţiune” pentru comportamentul fostului ministru al Justiţiei. Cu toate acestea, în luna iunie a acestui an, deputatul USR Cristian Ghinea a reacţionat în acelaşi mod în momentul în care i s-a tăiat microfonul de la tribuna Parlamentului, nefiind sancţionat ulterior în niciun fel.
13:45
Oana Ioja, fiica omului de afaceri arădean Liviu Ioja (fostul director Arbema), a fost găsită spânzurată în propria locuinţă.
Acum 2 ore
13:30
MAE salută acordul privind Brexitul, afirmând că acesta va garanta drepturile cetăţenilor români stabiliţi în Marea Britanie înainte de 31 decembrie 2020, aceştia putând continua să lucreze, să locuiască şi să studieze în Marea Britanie în baza obţinerii unui nou statut special.
13:30
Premierul Viorica Dăncilă a făcut confuzie între "predilecţii" şi "predicţii", în declaraţia de dinaintea şedinţei de Guvern de joi.
13:30
Un grup de cercetători arheologi au dat peste oraşul pierdut Tenea, din Grecia. Aceştia sunt de părere că au descoperit cel mai important aşezământ fondat de troienii capturaţi de greci în urma războiului povestit de Homer în Iliada şi Odiseea.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.