Motivul pentru care actorul Kevin Hart nu va mai prezenta Gala Premiilor Oscar

StirileProtv.ro, 7 decembrie 2018 13:40

Oscarurile au avut amfitrion doar două zile. Actorul de comedie Kevin Hart a anunţat că renunţă la această onoare din cauza unor acuzaţii din trecut.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 6 ore
00:30
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că a fost redactat un proiect de ordonanţă a Guvernului pentru a crea baza juridică legală pentru a selecta, în prima etapă, cei trei candidaţi dintre care va fi ales procurorul european din partea României.
Acum 8 ore
00:00
Bonurile fiscale emise în data 19 ianuarie 2019, cu o valoare de 289 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.
17 februarie 2019
23:40
Ester Peony a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, duminică seară, cu piesa „On a Sunday”, şi va reprezenta România la competiţia cântecului european care va avea loc laTel Aviv în luna mai.
Acum 12 ore
22:10
Nicolae Popa spune că se aşteaptă şi la "alte bucurii" referitoare la personaje din dosarul deschis în legătură cu extrădarea sa.
21:40
Un fost șef din MI6, serviciul secret britanic, și un apropiat al Liberal Democraților au folosit ofițeri de informații în rezervă pentru a obține informații ”sensibile” din surse din Guvernul României pentru a ajuta un român bogat acuzat de corupție.
21:20
Ministerul Educaţiei precizează că nu intenţionează organizarea unor clase separate, numai cu elevi cu cerinţe educaţionale speciale, ci urmăreşte integrarea copiilor cu dificultăţi de învăţare în şcolile de masă şi creşterea numărului profesorilor de sprijin şi al consilierilor şcolari.
21:00
ANM a anunțat prognoza pentru perioada 18 februarie - 18 martie.
21:00
Traian Băsescu a declarat că aducerea în țară a lui Nicolae Popa a fost o operațiune complicată, iar procedurile au fost încurcate de faptul că SRI a fost informat de prezența lui Popa în Indonezia de către un serviciu partener, nu de Interpol.
20:40
La mare, jumătatea lunii februarie a adus temperaturi de primăvară. Duminică, pe litoral maximele au urcat până la 13 grade Celsius, iar soarele a fost generos ca într-o zi de mai.
20:30
Agenţia Europeană a Medicamentului retrage din toate farmaciile şi din spitale nouă medicamente folosite în tratamentul tusei de către zeci de milioane de pacienţi.
20:30
Peste 1.000 de poliţişti şi specialişti ai Registrului Auto Roman au desfăşurat în ultimele două zile o amplă acţiune de control în trafic.
20:30
Ţinutul Buzăului ar putea rivaliza cu orice destinaţie turistică de sfârşit de săptămână. Vulcanii Noroioşi sunt unici în Europa şi ar putea atrage vizitatori de peste tot.
20:30
Despre generaţia Millennials şi generaţia X se tot vorbeşte de ceva timp încoace. Însă e timpul, spun sociologii, să dăm curs unui nou curent, cel al generaţiei Z.
20:30
Zi perfectă la munte pentru schi sau alte sporturi de iarnă, dar şi pentru cei care au vrut doar să respire aer curat sau să facă fotografii la peste 2000 de metri altitudine.
20:20
Crimă înfiorătoare, sâmbătă noapte, în comuna Fărcaşa, din judeţul Neamţ. O femeie de 35 de ani a fost împuşcată mortal de soţul ei, cu o armă artizanală. Apoi, bărbatul a fugit.
19:50
Șoc în industria europeană a filmelor pentru adulți. Un actor catalan, unul dintre cei mai importanți din acest sector, ar fi infectat cu HIV, relatează La Repubblica.
19:50
Alin, cel care şi-a pierdut viaţa în accidentul de duminică dimineață din Capitală era pasionat de muzică şi lucra într-un cazino.
19:40
Un tânăr din Capitală care s-a urcat băut şi drogat la volan a condus nebuneşte şi într-o intersecţie a dat cu maşina peste un un pieton care mergea liniştit la serviciu.
19:20
Actriţa Maria Teslaru a murit la vârsta de 63 de ani, anunţă Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti.
18:40
A fost o iarnă grea din lungul iernilor grele ce vor să vină pentru bucureşteni. Falimentul Radet şi Elcen se apropie cu paşi rapizi, cu consecinţe greu cuantificat pentru viaţa bucureştenilor, dar şi pentru economia naţională.
18:30
560 de mii de apartamente şi 9700 de instituţii sociale: şcoli, creşe, grădiniţe, spitale sau clădiri din Bucureşti primesc apă caldă şi căldură prin reţeaua centralizată a Radetului, iar spectrul falimentului da frisoane reci locuitorilor.
18:10
Un steag uriaș al Rusiei a apărut pe catedrala din Salisbury, Marea Britanie, unde rușii suspectați ca l-au otrăvit pe fostul spion rus Serghei Skripal susțin că s-au dus ca turiști, relatează BBC.
18:10
O locuinţă din comuna Floreşti, judeţul Cluj, a fost distrusă duminică în totalitate de un incendiu, două persoane fiind transportate la spital.
18:00
Aproape 1.800 de persoane au fost evacuate şi transporturile au fost puternic perturbate duminică într-un cartier al Parisului, în timpul unei operaţiuni de deminare a unei bombe de aviaţie din al Doilea Război Mondial, descoperită pe un şantier.
17:50
Jucătoarea Simona Halep a anunţat că nu va continua colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, relatază wtatennis.com.
17:40
Un timișorean a descoperit o nouă specie de rac, care a primit numele de Racul Bihorean sau Austropotamobius bihariensis. Crustaceul nu se mai găsește nicăieri în lume, fiind prezent doar în Vestul Munților Apuseni.
17:30
Publicația britanică The Independent a publicat un reportaj amplu despre chinurile și suferințele copiilor orfani din România în perioada comunistă.
Acum 24 ore
17:10
Continuă defrișările în pădurea Hoia-Baciu, din Cluj, considerată a fi unul dintre cele stranii locuri de pe pământ, un soi de Triunghi al Bermudelor din România, care atrage numeroşi turişti.
16:50
Caz șocant în Marea Britanie unde un polițist este acuzat că a urmărit pe Snapchat o adolescentă de 14 ani, apoi a violat-o, relatează The Independent.
16:30
MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Macedonia de Nord că, potrivit Ministerului Afacerilor Interne local, au fost derulate acţiuni pentru prevenirea unui atac terorist în această țară.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.