Îşi schimbă forma feţei folosind cel mai bizar produs de beauty VIDEO

Adevarul (Romania), 7 decembrie 2018 17:45

După apariţia bizarului trend prin care femeile din Asia îşischimbă trăsăturile feţei prin aplicarea unor benzi de silicon şi ceară, obloggeriţă americană a realizat un tutuorial prin care încearcă să-şi„îmbunătăţească“ trăsăturile faciale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
11:15
UE urmează să supună unor controale şi mai stricte accesul publicului larg la precursorii de explozivi, care, printre altele, sunt şi materia primă pentru bombele artizanale utilizate de terorişti.
Acum o oră
11:00
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă acordă angajatorilor care încheie contracte de ucenicie, în condiţiile Legii nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă, sprijin financiar în cuantum de 2.250 lei/lună pentru fiecare contract de ucenicie încheiat.
11:00
Nu este Crăciun adevărat dacă nu ne gândim şi la binele celor mai nevoiaşi. Apropierea praznicului Naşterii Domnului este pentru oameni prilejul de a ajuta şi mai mult decât o fac în mod obişnuit.
11:00
Gărzile suplimentare ale medicilor trebuie plătite cu acelaşi tarif cu care sunt plătite gărzile normale, incluse în contractul individual de muncă. Aşa arată o decizie recentă a Curţii de Apel Craiova care menţine astfel o decizie dată de Tribunalul Dolj.
11:00
Adrian Năstase, fost premier al României şi preşedinte al PSD, vorbeşte, de la ora 12.00, la Adevărul Live, despre prăbuşirea PSD în ultimele sondaje, acaparerea partidului de foşti PD-işti şi PRM-işti, schimbările dese de premieri, dar şi preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către ţara noastră.
10:45
Cea mai cunoscută staţiune montană de pe Valea Prahovei, singura din ţară care are domeniu schiabil de mare altitudine, este pregătită să primească turiştii care vor petrece vacanţa de iarnă la munte.
10:45
În urmă cu şapte ani, pe 12 decembrie 2011, România opierdea pe una dintre cele mai talentate cântăreţe din istorie: Mălina Olinescunu a mai făcut faţă durerii, stresului şi depresiei şi a decis să se sinucidă.
10:45
O nouă tragedie s-a petrecut zilele trecute într-o altă comună din judeţul Vâlcea. Din motive necunoscute încă un bărbat şi-a omorât mama. A bătut-o şi apoi a sugrumat-o. Acum aşteaptă să primească mandat de arestare preventivă.
10:45
O vizită la Sarmizegetusa Regia este o adevărată aventură, după ninsorile abundente din ultimele zile. Drumul spre vechea cetate din Munţii Orăştiei oferă privelişti feerice.
10:45
Acordul comercial a fost perfectat după ceAustralia a oprit exportul de ovine vii în timpul verii din Orientul Mijlociu,din cauza că milioane de oi au suferit  dincauza căldurii excesive de pe vapoare.
10:45
Locuitorii din delta Dunării se plâng de atacurile şacalilor asupra gospodăriilor. Animalul s-a înmulţit necontrolat în zonă, iar legea interzicea vânarea acestuia.
10:45
Un bărbat a fost lovit cu piciorul de un individ, în urma unui conflict, într-un troleibuz din municipiul Târgu Jiu. Scena a fost filmată cu telefonul mobil de către un alt călător, iar imaginile au fost postate pe Facebook.
10:45
Accidentarea suferită de Cristina Neagu este gravă, rezultatul investigaţiilor fiind crunt pentru cea mai bună handbalistă a României.
Acum 2 ore
10:15
Pe numele tânărului de 25 de ani a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat în continuare în stare de libertate.
10:15
Bugetul alocat sărbătoririi a 160 de ani de la Mica Unire din 24 ianuarie 1859 a fost suplimentat de la 200.000 de lei la 250.000 de lei.
10:15
Un avion de mici dimensiuni Yak 17 UTI poate fi văzut printre obiectele expuse la Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii din cadrul Palatului Culturii din Iaşi.
10:15
Tânărul de 20 de ani din Cantemir, care pe 2 septembrie curent a omorât două persoane într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor intenţionat şi atac tâlhăresc.
10:15
Spitalul Clinic de Recuperare a fost dotat în această lună cu echipamente în valoare de aproape 2,5 milioane de lei, fiind vorba despre fonduri de la bugetul local al municipiului Iaşi.
10:15
Fostul ministru de Interne Gabriel Berca condamnat definitiv, în 14 decembrie 2017, la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, a fost pus în libertate ca urmare a deciziei Tribunalului Vaslui.
10:15
Autorul tâlhăriei din scara unui bloc din Alba Iulia, Drăgoi Nicolae, a fost trimis în judecată de procurori pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în 12 decembrie 2018.
10:15
Ungaria a adoptat miercuri o lege pentru a înfiinţa instanţe de judecată aflate sub directa supraveghere a ministrului justiţiei. Acesta va numi şi va promova judecătorii care se vor ocupa de cazurile ce privesc administraţia publică, inclusiv chestiuni sensibile din punct de vedere politic, cum ar fi legea electorală, corupţia şi dreptul la protest, scrie York Times.
10:15
România s-a calificat în semifinalele campionatului European de handbal, dar va trebui să se descurce fără Cristina Neagu, accidentată în meciul cu Ungaria.
10:00
Bărăganul a oferit lumii muzicii o baghetă fermecată. Vorbim despre cea a marelui dirijor şi compozitor ialomiţean, născut în colbul satului Ograda, Ionel Perlea. Geniul său muzical a depăşit graniţele Europeni, ajungând până la Opera Metropolitană din New York.
10:00
Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Finanţelor pentru servicii poştale şi de curierat rapid pentru o perioadă de 4 ani, astfel încât notificările şi deciziile de impunere emise de Fisc vor continua să fie aduse de poştaş, deşi în primăvară Teodorovici anunţa că va renunţa la acest serviciu din cauza costurilor uriaşe.
09:45
Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de poliţie şi va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.
09:45
De obicei, producătorii auto îşi îndeamnă clienţii să cumpere maşinile, sugerându-le cât sunt de grozave. Nu este însă şi cazul unuia dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi de maşini, care le cere clar posibililor clienţi să nu intre în showroom şi să nu cumpere autovehiculele.
Acum 4 ore
09:30
Evenimentul a avut loc pe DN2, între Goleşti şi Coteşti. Autoutilitara s-a răsturnat la marginea părţii carosabile.
09:30
Patronatele bancare şi sindicatele au încheiat primul contract colectiv de muncă în cadrul sectorului, în urma negocierilor de aproape 12 luni privind nivelul salariului minim din domeniu.
09:30
Poliţia franceză a făcut public un portret al suspectului care a atacat marţi seară mai multe persoane în centrul oraşului Strasbourg, ucigând doi oameni şi rănind alţi 12, şi a făcut un apel către cei care au fost martori la incident să ofere informaţii pentru a-l localiza pe individ.
09:30
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii a suferit o accidentare gravă miercuri, iar şansele ca ea să revină curând pe teren sunt foarte mici.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.