Metorologii au EMIS o NOUĂ AVERTIZARE DEVASTATOARE. Ce zone SUNT VIZATE

Evenimentul Zilei, 10 decembrie 2018 10:00

Luni dimineață, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări cod galben de ceață pentru aproape jumătate din țară, fenomenul fiind prezent în 20 de județe, inclusive în Municipiul București.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Evenimentul Zilei

Acum 10 minute
00:45
17 jucători au plecat de la echipa din Ștefan cel Mare din momentul în care „Puriul” a preluat banca tehnică. „Dacă nu sunt rezultate, este normal”, explica tehnicianul. Ultimul pe listă este Mircea Axente, căruia i-a fost reziliat contractul. Ieri, antrenorul a recunoscut că n-a avut încă timp să-i cunoască pe fotbaliștii nou-veniți la gruparea „roș-albă”.
Acum 30 minute
00:30
Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri, unele confidențiale, via UE, astrologie popularizată, pilde cu Nastratin Hogea, pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, cinci ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la două televiziuni diferite: Servus, zodiilor!
00:30
Tribunalul Bucureşti a decis, luni, începerea judecării pe fond în dosarul Belina, în care Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, este acuzată de abuz în serviciu.
00:30
Soarele îngheţat ne însoţeşte spre măruntaiele lăsate de izbelişte, de zeci de ani, ale cartierului bucureştean Militari. Mă refer la tunelul care trece pe sub intersecţia de la Lujerului, cu cei 800 de metri ai săi, unde numai stafi a nepăsării autorităţilor şi-a făcut nemuritor culcuş.
Acum o oră
00:15
Joi, 17 ianuarie, Președintele rus Vladimir Putin a făcut o vizită de stat cu toate onorurile la Belgrad, înainte de Boboteaza pe stil vechi, celebrată odată de Rusia și Serbia deopotrivă.
00:15
Fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, se lansează în politică. Consultantul politic Cozmin Gușă a prezentat scenariul potrivit căruia două formațiuni, PLUS și USR, fac jocul lui Coldea în încercarea de a-i crea probleme lui Klaus Iohannis și liberalilor, care susțin candidatura președintelui pentru un nou mandat.
00:15
Multă lume știe deja că PULS, partidul cu care Dacian Cioloș ne-a anunțat că merge în alegeri, a fost înființat cu ajutorul din umbră al fostului colonel de Securitate, Alexandru Iordache, torționarul istoricului Marius Oprea. Faptele sunt, însă, mult mai grave decât se știe până acum. Nu am scris până azi despre dezvăluirea făcută vineri de Marius Oprea din două motive:
00:15
Evenimentul zilei vă prezintă, astăzi, un document istoric care devoalează dedesubturile uneia dintre cele mai interesante poveşti din istoria României, fapte care au influenţat decisiv evoluţia ulterioară a statului nostru. Deşi contextul politic de la mijlocul secolului al XIX-lea nu părea să ne avantajeze deloc, până la urmă, cu ajutorul tactului şi al diplomaţiei, Moldova şi Muntenia au reuşit să realizeze ceea ce îşi propuseseră: Unirea. În tot acest joc complicat, o importanţă hotărâtoare a avut-o poetul Vasile Alecsandri. Fără implicarea acestuia probabil că alta ar fi fost, astăzi, soarta poporului român.
00:15
Corupție la cel mai înalt nivel, trafic de influență, conflict de interese, devalizare! Astfel identificam ieri, în prima partă a dezvăuirilor despre constituirea Grupului pentru Dialog Social (GDS), semnele sub care a apărut și a funcționat organizația. Continuăm astăzi să arătăm cine sunt fondatorii Grupului, legăturile lor cu Securitatea sau cu servicii de informații străine și cum au intrat ei în posesia unor bunuri de mare valoare, aflate în patrimoniul statului.
00:15
Nr. 8411, 24 de pagini 2,8 lei
00:15
Partidul fostului premier tehnocrat a fost înfiinţat de fiul şi nora securistului Alexandru Iordache
Acum 2 ore
23:45
O amenințare letală pune stăpânire pe o regiune, deja marcată de tensiuni militare. Poluarea atmosferică riscă să pună în pericol viața a cinci milioane de oameni.
23:45
Un sundaj efectuat de Centrul de Cercetare a Opiniei Publice din Federaţia Rusă a a stabilit că încrederea în Putin a scăzut la 33,4%, cel mai scăzut nivel din 2006. Din anul 2018 de când a câştigat ultimul mandat de preşedinte, încrederea electoratului rus este în continuă scădere.
23:30
Cu două zile înaitne de manifestația anunțată de opoziție pentru cererea unui guvern de tranziție, peste 20 de militari au fost arestați după ce s-au revoltat împotriva președintelui Nicolas Maduro în Venezuela.
23:15
Sezonul 9 al uneia dintre cele mai iubite emisiuni TV este gata să înceapă. Smiley și Pavel Bartoș vor continua să facă echipă la „Românii au talent”, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. De asemenea, ei anunță mari surprize și schimbări al reality-show-ului.
23:00
Înainte de 1989, elevii din România erau obligați să poare uniforme, pe care era obligatorie ”matricola”. Era vorba despre un număr de identificare, alocat fiecărui elev.
23:00
Gripa face ravagii în farmacii și în spitale. Camerele de gardă ale spitalelor de urgență au fost pline în weekend-ul care tocmai a trecut şi de oameni speriați de gripă. E criză de vaccin antigripal în farmacii.
23:00
Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni seară, la B1 TV, că liderul PSD Liviu Dragnea nu dă doi bani pe problemele altora, căutând să scape de condamnare pentru a candida la alegerile prezidențiale.
23:00
Potrivit legilor britanice toţi cetăţenii membri ai statelor UE care vor să locuiască în Marea Britanie trebuie să aplice pentru a obține „statutul de stabilit” în această ţară. Dar pentru a aplica pentru obținerea „statutului de stabilit” trebuie să fi locuit în Regat timp de cinci ani și să plătească o taxă de 65 de lire sterline. Prin plata acestei taxe solicitantul are acces la sistemul de sănătate și de educație, după ce Marea Britanie iese din Uniunea Europeană.
23:00
Un caz șocant s-a înregistrat la Urechești, județul Bacău, acolo unde două persoane, mamă și fiu, au fost descoperite moarte în propria locuință, ambele cadavre având fețele mâncate de animale.
Acum 4 ore
22:45
Sute de persoane s-au adunat, luni seară, în Piața Victoriei din capitală, pentru a protesta față de proiectul de ordonanță a Guvernului privind contestaţiile în anulare în cazul completurilor de cinci judecători nelegal constituite.
22:45
Despre părintele Arsenie Boca puține sunt lucrurile neștiute de dreptcredincioși. Rugăciunile părintelui Arsenie Boca sunt spuse zi de zi de mii și mii de credincioși.
22:30
Autoritățile medicale sunt în alertă: o nouă epidemie. Transmiterea virusului de la o persoană la alta se face prin contactul direct cu bolnavii, în primele 48 – 72 de ore de la declanşarea bolii.
22:30
Autoritățile franceze au început constrcţia un zid de trei metri înălțime pentru a împiedica imigranții să plece în Marea Britanie. Zidul este ridicat într-o stație de benzină din regiunea Marcel-Doret, unde camioanele se opresc să realimenteze înainte de a merge în port și apoi în Regatul Unit. Zidul poreclit „Trump” ar trebui terminat la jumătatea lunii februarie.
22:30
26 de persoane dispun acum o avere colosala, ei având tot atâția bani ca cei 3,8 miliarde cei mai săraci oameni ai planetei. Aceasta este concluzia la care a ajuns ONG-ul Oxfam, care cere taxarea suplimentară a celor mai bogați oameni.
22:15
Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a precizat luni seară că activitatea DNA se defășoară acum „în condiții mai puțin prietenoase”.
22:00
Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, luni seară, că o OUG de repunere în termen a celor condamnați de complete de 5 judecători, are nevoie de o atentă analiză. El a adăugat că există un joc politic pentru adoptarea măsurilor politice, nu juridice.
22:00
Copiii şi profesorii de la şcoala generală din comuna Lehliu-Sat, judeţul Călăraşi stau la ore îmbrăcaţi ca afară, adică, cu paltoanele pe ei și căciulile pe cap. Centrala şcolii nu poate faţă la numărul mare de calorifere. Este veche şi de multe ori se defectează. Autorităţile, ca în multe alte instituţii din ţară au fost luate pe nepregătite şi nu sperau să fie frig iarna. Suntem in toiul iernii, iar autorităţile abia acum au întocmit documentele pentru obținerea de fonduri europene pentru reabilitarea școlii. Nu se știe însă când și dacă vor veni cei 1,8 milioane de euro solicitați.
22:00
Sezonul 9 al uneia dintre cele mai iubite emisiuni TV este gata să înceapă. Smiley și Pavel Bartoș vor continua să facă echipă la „Românii au talent”, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. De asemenea, ei anunță mari surprize și schimbări al reality-show-ului.
21:45
Polițiștii constănțeni cercetează împrejurările în care, dintr-un raion de bijuterii din aur, din incinta unui centru comercial, au dispărut peste 4 kilograme de aur. Nimeni nu a văzut hoții deși furtul a avut loc cu o jumătate de oră înaintea orei de închidere
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.