LOVITURA lui HALEP. Legenda tenisului nu-și mai poate STĂPÂNI LACRIMILE. Ce a pățit LOCUL 1 WTA?

Evenimentul Zilei, 10 decembrie 2018 10:45

Simona Halep, locul I WTA, este nominalizată cu două reuşite în ancheta pentru lovitura anului, efectuată de asociaţia jucătoarelor profesioniste.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Evenimentul Zilei

Acum 15 minute
23:45
O amenințare letală pune stăpânire pe o regiune, deja marcată de tensiuni militare. Poluarea atmosferică riscă să pună în pericol viața a cinci milioane de oameni.
23:45
Un sundaj efectuat de Centrul de Cercetare a Opiniei Publice din Federaţia Rusă a a stabilit că încrederea în Putin a scăzut la 33,4%, cel mai scăzut nivel din 2006. Din anul 2018 de când a câştigat ultimul mandat de preşedinte, încrederea electoratului rus este în continuă scădere.
Acum 30 minute
23:30
Cu două zile înaitne de manifestația anunțată de opoziție pentru cererea unui guvern de tranziție, peste 20 de militari au fost arestați după ce s-au revoltat împotriva președintelui Nicolas Maduro în Venezuela.
Acum o oră
23:15
Sezonul 9 al uneia dintre cele mai iubite emisiuni TV este gata să înceapă. Smiley și Pavel Bartoș vor continua să facă echipă la „Românii au talent”, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. De asemenea, ei anunță mari surprize și schimbări al reality-show-ului.
23:00
Înainte de 1989, elevii din România erau obligați să poare uniforme, pe care era obligatorie ”matricola”. Era vorba despre un număr de identificare, alocat fiecărui elev.
23:00
Gripa face ravagii în farmacii și în spitale. Camerele de gardă ale spitalelor de urgență au fost pline în weekend-ul care tocmai a trecut şi de oameni speriați de gripă. E criză de vaccin antigripal în farmacii.
23:00
Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni seară, la B1 TV, că liderul PSD Liviu Dragnea nu dă doi bani pe problemele altora, căutând să scape de condamnare pentru a candida la alegerile prezidențiale.
23:00
Potrivit legilor britanice toţi cetăţenii membri ai statelor UE care vor să locuiască în Marea Britanie trebuie să aplice pentru a obține „statutul de stabilit” în această ţară. Dar pentru a aplica pentru obținerea „statutului de stabilit” trebuie să fi locuit în Regat timp de cinci ani și să plătească o taxă de 65 de lire sterline. Prin plata acestei taxe solicitantul are acces la sistemul de sănătate și de educație, după ce Marea Britanie iese din Uniunea Europeană.
23:00
Un caz șocant s-a înregistrat la Urechești, județul Bacău, acolo unde două persoane, mamă și fiu, au fost descoperite moarte în propria locuință, ambele cadavre având fețele mâncate de animale.
Acum 2 ore
22:45
Sute de persoane s-au adunat, luni seară, în Piața Victoriei din capitală, pentru a protesta față de proiectul de ordonanță a Guvernului privind contestaţiile în anulare în cazul completurilor de cinci judecători nelegal constituite.
22:45
Despre părintele Arsenie Boca puține sunt lucrurile neștiute de dreptcredincioși. Rugăciunile părintelui Arsenie Boca sunt spuse zi de zi de mii și mii de credincioși.
22:30
Autoritățile medicale sunt în alertă: o nouă epidemie. Transmiterea virusului de la o persoană la alta se face prin contactul direct cu bolnavii, în primele 48 – 72 de ore de la declanşarea bolii.
22:30
Autoritățile franceze au început constrcţia un zid de trei metri înălțime pentru a împiedica imigranții să plece în Marea Britanie. Zidul este ridicat într-o stație de benzină din regiunea Marcel-Doret, unde camioanele se opresc să realimenteze înainte de a merge în port și apoi în Regatul Unit. Zidul poreclit „Trump” ar trebui terminat la jumătatea lunii februarie.
22:30
26 de persoane dispun acum o avere colosala, ei având tot atâția bani ca cei 3,8 miliarde cei mai săraci oameni ai planetei. Aceasta este concluzia la care a ajuns ONG-ul Oxfam, care cere taxarea suplimentară a celor mai bogați oameni.
22:15
Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a precizat luni seară că activitatea DNA se defășoară acum „în condiții mai puțin prietenoase”.
22:00
Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, luni seară, că o OUG de repunere în termen a celor condamnați de complete de 5 judecători, are nevoie de o atentă analiză. El a adăugat că există un joc politic pentru adoptarea măsurilor politice, nu juridice.
22:00
Copiii şi profesorii de la şcoala generală din comuna Lehliu-Sat, judeţul Călăraşi stau la ore îmbrăcaţi ca afară, adică, cu paltoanele pe ei și căciulile pe cap. Centrala şcolii nu poate faţă la numărul mare de calorifere. Este veche şi de multe ori se defectează. Autorităţile, ca în multe alte instituţii din ţară au fost luate pe nepregătite şi nu sperau să fie frig iarna. Suntem in toiul iernii, iar autorităţile abia acum au întocmit documentele pentru obținerea de fonduri europene pentru reabilitarea școlii. Nu se știe însă când și dacă vor veni cei 1,8 milioane de euro solicitați.
22:00
Sezonul 9 al uneia dintre cele mai iubite emisiuni TV este gata să înceapă. Smiley și Pavel Bartoș vor continua să facă echipă la „Românii au talent”, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă. De asemenea, ei anunță mari surprize și schimbări al reality-show-ului.
Acum 4 ore
21:45
Polițiștii constănțeni cercetează împrejurările în care, dintr-un raion de bijuterii din aur, din incinta unui centru comercial, au dispărut peste 4 kilograme de aur. Nimeni nu a văzut hoții deși furtul a avut loc cu o jumătate de oră înaintea orei de închidere
21:45
Un bărbat din localitatea Râca, judeţul Argeş a incendiat două case pentu a se răzbuna pe fosta lui soţie. În prezent, bărbatul este reţinut de poliţie pentru 30 de zile şi acuzat de distrugere prin incendiere.
21:45
Rusia a trecut la amenințări și avertizează că va riposta împotriva Uniunii Europene după ce aceasta a luat decizia de a impune sancțiuni în urma atacului chimic din Marea Britanie.
21:45
Președintele s-a răzgândit. A anunțat că nu mai candidează. Este un anunț oficial. În schimb, susține că știe care este singurul partid care este capabil să guverneze competent și responsabil.
21:30
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg anunță o modificare a algoritmului platformei. Rețeaua socială va avea parte de modificări majore care îi vizează pe toți utilizatorii.
21:30
Polițiștii constănțeni cercetează împrejurările în care dintr-un raion de bijuterii din aur, din incinta unui centru comercial, au dispărut peste 4 kilograme de aur. Nimeni nu a văzut hoții deși furtul a avut loc cu o jumătate de oră înaintea orei de închidere
21:30
Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, luni seară, că protocolul cu SRI din 2006, se referă la securitatea națională și că se vor elimina alineatele declarate neconstituționale de către CCR. El a adăugat că cel care a furat și publicat protocolul va trebui să răspundă pentru faptele sale.
21:15
Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, secretarul de stat Andrei Ignat şi şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă au fost luni la o ședință prezentată de generalul Uifăleanu.
21:00
Cercetătorii din cadrul Kew Gardens, Marea Britanie au ajuns la concluzia că 124 de specii de cafea ar putea să dispară, adică aproximativ 60% din numărul speciilor existente în întreaga lume. Potrivit oamenilor de ştiinţă acest lucru se datorează, în primul rînd schimbărilor climatice dar şi a bolilor acestor plante pentru care nu s-au descoperit posibilele tratamente. Desigur un alt factor foarte important care contribuie la dispariţia speciilor de cafea îl constituie defrişarile masive.
21:00
Deși până în prezent europenii au refuzat o renegociere a acordului Brexit, premierul britanic Theresa May a declarat luni, în fața Camerei Comunelor, că își dorește depășirea impasului din dosarul Brexitului printr-un demers care să urmărească obţinerea unor concesii din partea Uniunii Europene în ceea ce priveşte clauza de „backstop” pentru frontiera nord-irlandeză.
21:00
Chiar dacă există mereu pericolul de producere a accidentelor de circulație, mulți șoferi își parchează autoturismele pe banda întâi de circulație din zonele cu trafic rutier intens.
21:00
Cozmin Gușă a intervenit, luni seară la România Tv, în subiectul OUG pentru rejudecarea proceselor de la Înalta Curte.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.