Fiscul a scos la licitaţie un adevărat parc auto, format din maşini confiscate de la datornicii din toată ţara.Preţurile de pornire pot fi şi de câteva sute de euro

Business Magazin, 11 ianuarie 2019 16:20

Dacă vă bate gândul să cumpăraţi o maşină la mâna a doua, căutaţi şi pe site-ul ANAF. Fiscul a scos la licitaţie un adevărat parc auto, format din maşini confiscate de la datornicii din toată ţara.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Business Magazin

Acum 2 ore
18:20
Aproximativ 1,5 milioane de persoane din Anglia sunt expuse riscului de a-şi pierde locul de muncă în urma automatizării, potrivit Oficiului Naţional pentru Statistică (ONS).
Acum 4 ore
17:50
Povestea unui tânăr din România care a ajuns de la a muncii pentru o felie de pâine, la o afacere de peste 1 milion de euro: ”Dacă aş fi suferit de foame înseamnă că nu îmi plăcea să muncesc” Povestea lui Cornel Manaz, un tânăr om de afaceri sucevean, este una despre voinţă, determinare, vise împlinite şi refuz de a se lăsa învins de un sistem care nu-i lăsa multe şanse. A fost abandonat de mamă la naştere, despre tatăl său nu ştie nimic, dar în orfelinate a avut şansa de a cunoaşte oameni care...
17:50
O campanie de încurajare a lecturii este anunţată pentru miercuri dimineaţă, între orele 9.00 şi 11.00, pe magistrala 2 a metroului bucureştean (Pipera - Berceni - Pipera), arată un comunicat remis MEDIAFAX.
17:40
Circa 1.500 de liceeni grupaţi în 150 de echipe din 70 de oraşe au participat la concursul naţional de robotică, dintre aceştia companiile de tehnologie din România având posibilitatea de a-şi recruta viitorii ingineri.
17:40
În oraşele de provincie, licenţele de farmacie pot ajunge şi la 150.000 de euro, bătălia pe piaţă fiind una strânsă pentru că extinderea este limitată de numărul de locuitori
17:10
Povestea unui tânăr din România care a ajuns de la a face chirpici pentru o felie de pâine, la o afacere de peste 1 milion de euro: ”Dacă aş fi suferit de foame înseamnă că nu îmi plăcea să muncesc” Povestea lui Cornel Manaz, un tânăr om de afaceri sucevean, este una despre voinţă, determinare, vise împlinite şi refuz de a se lăsa învins de un sistem care nu-i lăsa multe şanse. A fost abandonat de mamă la naştere, despre tatăl său nu ştie nimic, dar în orfelinate a avut şansa de a cunoaşte oamen...
16:50
În România, în primele două luni, au fost înmatriculate 4.756 vehicule comerciale noi, reprezentând o creştere cu 6,2% faţă de primele două luni din 2018, informează Asociaţia Constructorilor de Automobile din România ACAROM.
16:50
50 de potenţiali antreprenori vor fi selectaţi în următoarea perioadă pentru a fi printre primii ocupanţi ai incubatorului de afaceri Ilfov Business Hub, inaugurat luni, în vederea sprijinirii mediului antreprenorial inovator din judeţ şi pentru atragerea de investitori şi capital.
16:40
Apple trebuie să se diversifice şi să găsească noi modalităţi de a a-şi impulsiona vânzările de iPhone care au încetinit, spun analiştii.
16:40
Confruntându-se cu întârzieri repetate în realizarea unei rachete Boeing, pentru o viitoare misiune pe Lună, reprezentanţii NASA menţionează noi opţiuni pe care agenţia spaţială le ia în considerare, relatează CNN.
16:40
Peste 1.500 de militari ruşi efectuează exerciţii în regiunea Crimeea, anunţă Ministerul Apărării de la Moscova, precizând că au fost mobilizate sute de avioane şi elicoptere militare, precum şi vehicule de asalt ale Flotei ruse a Mării Negre.
16:40
Criminalitatea este în scădere, siguranţa rutieră a crescut, iar cazurile de omor soluţionate au fost de peste 99,5%, a spus şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, luni, la evaluarea activităţii pe 2018 a instituţiei. Anul trecut, poliţiştii au intervenit la peste 950.000 de intervenţii.
16:30
Deoarece este din ce în ce mai probabil ca Regatul Unit să iasă din Uniunea Europeană fără niciun acord la 12 aprilie, Comisia Europeană şi-a încheiat astăzi, 25 martie, pregătirile în vederea scenariului fără niciun acord.
16:20
Liderii PSD au votat, luni, în şedinţa CExN, lista formaţiunii pentru alegerile europarlamentare. Astfel, pe primele trei locuri se află, potrivit unor surse social-democrate, Rovana Plumb, Carmen Avram şi Claudiu Manda..
Acum 6 ore
16:00
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că ”abia” aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să convoace referendum pe Justiţiei, afirmând că va fi un bun prilej pentru români de a răspunde şi la alte întrebări, precum ”câte case e nevoie să furi la stat ca să ajungi preşedintele României?”.
15:50
„Moştenitorii“ este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 25 martie 2019.
15:40
Luna aceasta se împlinesc 60 de ani de la lansarea celei mai cunoscute păpuşi din lume, Barbie.
15:40
Modul în care se conduce afacerea Marelvi, distribuitorul de electrocasnice înfiinţat în Rădăuţi şi devenit cel mai mare jucător de profil, este sintetizat în mottoul firmei: „Împreună, fiecare realizează mai mult”.
15:30
Modul în care se conduce afacerea Marelvi, distribuitorul de electrocasnice înfiinţat în Rădăuţi şi devenit cel mai mare jucător de profil, este sintetizat în mottoul firmei: „Împreună, fiecare realizează mai mult”.
15:30
Preşedintele Klaus Iohannis îl va întâmpina pe Papa Francisc vineri, 31 mai, ora 11:30, la Aeroportul „Henri Coandă”, urmând ca ceremonia oficială de primire la Palatul Cotroceni să aibă loc la ora 12:00. Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua o vizită în România între 31 mai – 2 iunie.
15:20
15:10
Comisia Europeană a reacţionat, în legătură cu mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, purtătorul de cuvânt Maja Kocijancic precizând că poziţia UE rămâne neschimbată, iar liderii europeni au luat act de afirmaţiile premierului Viorica Dăncilă şi ale preşedintelui Klaus Iohannis.
14:50
Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan avertizează că bancherii vor plăti scump pentru haosul din piaţa valutară şi pentru predicţiile legate de cursul de schimb, scrie Bloomberg.
14:50
Telekom Romania modifică tarifele pentru apelurile internaţionale în Spaţiul Economic European (statele membre ale Uniunii Europene plus Islanda, Lichstenstein şi Norvegia), începând cu data de 15 mai 2019, informează compania.
14:50
14:50
Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei îşi anulează vizita pe care o avea planificată în România după ce premierul Viorica Dancilă a anunţat că ambasada României în Israel va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit site-ului Arabnews.com.
14:40
Profesorul de religie acuzat că a tras de urechi şi a lovit cu capul de perete un elev în vârstă de 11 ani de la şcoala din localitatea Baranca, judeţul Botoşani, „nu va mai preda sigur”, spune purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, Constantin Sturzu.
14:40
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat, luni, percheziţii la DSP Bucureşti, fiind vizate patru persoane, între care 3 funcţionari ai instituţiei şi un consilier juridic, acuzaţi că ar fi acordat pentru doi italieni coduri de parafă în baza unor dosare incomplete.
Acum 8 ore
13:50
Premierul britanic Theresa May le-a spus mai multor parlamentari pro-Brexit, inclusiv foştilor miniştri Boris Johnson şi David Davis, că va demisiona dacă aceştia vor vota în favoarea acordului Brexit negociat de Guvernul de la Londra cu UE, potrivit jurnalistului Robert Peston de la postul ITV.
13:50
Prin atitudinea sa plină de stoicism şi empatia pentru victime, prim-ministrul din Noua Zeelandă Jacinda Ardern a devenit, fără voia sa, chipul atacului terrorist, în urma căruia au murit 50 de persoane, relatează CNN.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.