Anunțul lui Eugen Teodorovici privind proiectul bugetului pe 2019

StirileProtv.ro, 12 ianuarie 2019 13:40

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat sâmbătă că atunci când parlamentarii se vor întoarce din vacanță, vor găsi proiectul de buget pentru 2019 pe masă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
23:40
O femeie a fost reținută, în Moscova, fiind acuzată că a bătut un taximetrist, după care i-a furat mașina, după ce s-a certat cu șoferul din cauza tarifului de călătorie.
Acum 15 minute
23:30
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este necesară adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru contestarea în anulare a sentinţelor definitive date de completurile de 5 judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în perioada 2014-2018.
Acum 30 minute
23:20
Un muncitor a distrus lobby-ul unui hotel din Liverpool abia inaugurat, furios că nu și-a primit banii.
23:20
Olesya Lisina, o rusoaică în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă de partenerul ei, care a acuzat-o că l-a înșelat.
Acum o oră
23:00
Un vânzător ambulant ar fi fost surprins de un cititor Știrile ProTV în timp ce vinde cămăși de noapte și cărți, în saloanele Spitalului Floreasca, chiar și în cel postoperator, în care stau pacienții operați în ziua respectivă.
22:50
Un băiat de 13 ani, care suferă de leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă, are nevoie de 124.000 de euro pentru tratamentul care îi poate salva viața.
Acum 2 ore
22:30
Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a declarat marţi că ia în calcul schimbarea structurii anului şcolar, astfel încât semestrul I să nu mai fie divizat.
22:10
Un bărbat de 53 de ani a murit, după ce a fost sugrumat de un adolescent în timpul unui joc sexual. Tânărul spune că totul a fost un simplu accident.
21:50
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seara, că atacurile din ultimul an au făcut-o mai puternică şi să aibă mai multă încredere în ea şi a subliniat că „în niciun caz“ nu îşi va da demisia.
Acum 4 ore
21:40
Secretarul general al PSD a mai bifat, marți, o repriză de huiduieli, de această dată în Brașov.
21:20
Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba -  fotograful care a decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv -, a încetat din viață marți.
20:40
Trupul unei femei de 80 de ani a fost descoperit, marți seară, de pomperii chemați la un apartament din Focșani.
20:30
Statul le pune din nou beţe în roate organizaţiilor non-profit care ajută copiii bolnavi, bătrânii sau animalele fără stăpân.
20:30
Două fetițe de cinci ani care au plecat singure de la grădiniță într-un ger cumplit au fost găsite. În ziua respectivă, termometrul indica - 50 de grade.
20:30
Trupul unui bebeluș este ținut de două luni la morga Spitalului Județean de Urgență din Vaslui, din cauză că autoritățile n-au găsit o soluție pentru eliberarea certificatului de deces.
20:20
Un protest spontan al taximetriştilor din Bucureşti, care au blocat luni seara un bulevard, lângă sediul Guvernului, s-a încheiat cu un dosar penal.
20:20
A început numărătoarea delfinilor din Marea Neagră, o specie în mare pericol din cauza pescuitul industrial.
20:20
Distracţia cu ATV-ul la munte este de multe ori ilegală. Îndemnaţi de cei care închiriază vehiculele, turiştii conduc fără permis, străbat păduri în care nu ar trebui să intre, fac fum şi gălăgie, sperie animalele sălbatice şi distrug drumurile.
20:20
Economia mondială încetinește mai mult și mai devreme decât se estima, pe fondul tensiunilor comerciale și al riscurilor politice, precum Brexit-ul și revoltele sociale din Franța.
20:20
Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a negat marți că ar fi vorbit despre introducerea repetenției în ciclul primar.
20:10
Este o iarnă de coşmar pentru foarte multe familii din Capitală.
20:10
28 de oameni au murit până acum răpuşi de gripă, iar ultimele trei victime, cu vârste peste 70 de ani, sufereau şi de alte afecţiuni.
20:10
Mii de oameni din Ilfov reclamă că au primit facturi la gaze cu tarife mai mari cu 60 la sută față de luna trecută.
20:10
O bancă din cartierul de lux Champs Elysees a fost jefuită, marți, un grup de persoane. Hoții au sechestrat timp de câteva ore persoanele prezente în clădire, după care au dispărut cu 30 de seifuri.
20:00
În timp ce România se apropie de o epidemie de gripă, Bulgaria vecină, dar şi Spania, au zone unde a fost deja declarată epidemia.
20:00
Partidul Social-Democrat îl acuză pe președintele Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook, că „își critică țara în fața presei internaționale.”
Acum 6 ore
18:40
Gestul emoționant al unei femei din orașul turc Zonguldak a devenit viral pe rețelele de socializare. Elma Duygu ieșea dintr-o cafenea, într-o zi ploiasă, când a observat un cățel fără adăpost care dormea.
18:20
Guvernul polonez a aprobat, marți, un proiect legislativ care prevede acordarea de pensii mamelor casnice cu patru sau mai mulți copii.
18:20
Un asteroid numit Apofis ar putea lovi Pământul peste 50 de ani, susțin cercetătorii ruși de la Universitatea din Sankt Petersburg.
18:10
Spitalul Județean de Urgență din Craiova a fost amendat cu 2.000 de lei, după incidentul din weekend, când un șofer care consumase alcool a intrat cu mașina în Unitatea de Primiri Urgențe.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.