Lovitură pentru Elena Udrea! Motivul pentru care libertatea ei este din nou în pericol

Antena1, 12 ianuarie 2019 17:10

După ce Elena Udrea a reușit, în decembrie 2018, să scape din închisoarea din Costa Rica, procurorii încearcă să contracareze deciziile date de completurile de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum o oră
22:50
Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, asta pentru că pe masa juriului ajung ultimele farfurii din acest sezon. Desertul, ultima parte din meniu, decide marele învingător. Cei 11 jurați au o sarcină dificilă în marea finală de la Chefi la cuțite.
22:50
După ce mai mulți elevi și părinți s-au întrebat dacă vineri, pe 25 ianuarie, se vor ține cursurile, Inspectoratul Școlar București a oferit un răspuns. 
22:40
După ce au existat laude și critici deopotrivă la primul fel, la starter, cei 11 jurați, bucătari cu experiență, dau verdictul pentru cea de-a doua farfurie gătită de cei trei finaliști, împreună cu echipele lor.
Acum 2 ore
22:20
Un bărbat în vârstă de 57 de ani, cunoscut de localnici ca fiind pădurarul din Dobra, a fost omorât în cursul nopţii de 21 spre 22 ianuarie, după ce a fost atacat de un porc mistreţ.
22:10
11 bucătari de elită sunt gata să ofere verdictul corect în marea finala a sezonului 6 "Chefi la cuțite". Printre ei se află Nicolai Tand, Orlando Zaharia și Antonio Passarelli.
22:00
Zodii care NU plang niciodata. Unele zodii sunt nascute pentru a fi puternice si pozitive. Pentru aceste persoane „un sut in fund, un pas inainte” nu este doar o expresie.
21:50
Trei farfurii care trebuie să iasă perfecte și ultimele indicații de la chefi pentru finaliști. Nervii, tensiunea și emoțiile ating cote maxime, mai ales că juriul este, bineînteles, format din bucătari de elită, iar voturile lor vor decide marele câștigător.
21:50
Sărbătorile au fost o perioadă aglomerată pentru tine: a trebuit să găsești cadourile perfecte pentru familie și prieteni, să faci curat în toată casa și să pregătești diverse tipuri de mâncare pentru vizitatori. Mai mult, nu ai putut să te abții să nu guști din toate felurile delicioase specifice acestei perioade din an.
21:40
Doar un pas îi mai desparte pe cei trei finaliști, Munti, Andrei și Maria, de aflarea marelui câștigător. O probă, ultima din acest concurs, în care fiecare va fi susținut de foști concurenți, la alegere. Astfel finaliștii își aleg echipele pentru ultima luptă din sezonul șase "Chefi la cuțite".
21:40
Cei trei finaliști și-au ales oamenii care să-i ajute, chefii sunt în priză, gata să le ofere ultimele indicații. Marea finală "Chefi la cuțite", sezonul 6, a început! Cele trei echipe trebuie să facă starter, main course și desert pentru jurați.
Acum 4 ore
21:20
E alertă la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, unde a fost instituită carantina, după ce nu mai puțin de 44 de copii au fost diagnosticați cu gripă.
21:20
Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba,  fotograful care a decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv, a încetat din viață marți.
21:10
Căutările avionului în care se afla Emiliano Sala au fost suspendate de poliţia britanică pentru această noapte, astfel că se vor relua mâine după răsărit, scrie presa internațională. 
20:50
WhatsApp a picat, în urmă cu puțin timp. Aplicația WhatsApp a picat marți seară, iar numeroși utilizatori s-au plâns de problemele pe care le-au întâmpinat pe alte rețele de socializare că WhatsApp nu mai funcționează.
20:40
Situație controversată în Vaslui, acolo unde trupul neînsuflețit al unui copil stă la morga Spitalului Județean de Urgență de mai bine de două luni de zile și nu a putut fi dat familiei, din cauza faptului că  autorităţile nu au găsit o soluţie pentru eliberarea certificatului de deces.  
20:40
Voturile care au desemnat cei trei finaliști stârnesc furie între cei trei chefi. Deși nu a avut niciun concurent în ultima probă a semifinalei, chef Florin Dumitrescu l-a susținut pe Silviu Nedelea, concurent în echipa albastră, care a ratat finala. 
20:20
Cei mai talentați cinci bucătari care au demonstrat că merită tunica primită din partea chefilor au ajuns la un singur pas de cel mai important moment al sezonului șase, marea finală „Chefi la cuțite”. Aflați în fața ultimelor cinci farfurii, cele care vor desemna finaliștii, chefii sunt copleșiți și ei de emoție.
20:20
Jurații au decis cei trei finaliști de la "Chefi la cuțite". Munti, Maria și Andrei sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu.
20:00
Vremea 22 ianuarie - 18 februarie. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada mentionata. Afla cum va fi vremea pana in luna februarie.
20:00
Iarna răbufneşte, noi fenomene meteo extreme vor lovi trei sferturi ţară. Şapte judeţe se află deja sub cod galben de ninsori şi viscol. Vor fi rafale şi de peste 90 de kilometri pe oră, iar alerta s-ar putea extinde.
20:00
Imagini mai puţin obişnuite au fost filmate pe un bulevard din Cluj Napoca. Un bărbat care conducea într-o zonă aglomerată a oraşului a fost nevoit să dea prioritate unor porci
20:00
Ecaterina Andronescu vrea să schimbe structura anului şcolar. Semestrul I urmează să aibă 21 de săptămâni şi să dureze din luna septembrie până pe 13 ianuarie. Iar semestrul al doilea, din 11 februarie până pe 14 iunie.
20:00
Trei mii de elevi au fost trimişi acasă astăzi, şi încă aşteaptă să afle dacă mâine vor putea merge la cursuri.
19:50
Medicii au anunţat, marţi seară, că s-a confirmat virus grupal la o femeie din judeţul Caraş-Severin care a murit în cursul zilei de luni. Numărul deceselor provocate de gripă de la începutul acestui an a ajuns, astfel, la 28.
19:30
Noile autobuze achiziționate de curând de Primăria Capitalei continuă să le dea bătăi de cap călătorilor. De această dată, mai mulți oameni au rămas prizonieri în mijlocul de transport în comun. 
Acum 6 ore
19:20
Calendra ortodox 23 ianuarie. Credincioșii îl prăznuiesc miercuri pe Sfântul Sfințit Mucenic Clement, episcopul Ancirei. Sfântuș Clement și-a trăit în mucenicie mai toată viaţa lui pământească. Tot în această zi este prăznuit Sfântul Agatanghel.
19:20
De când fiul ei ar consuma substanţe interzise, mama Doina trăieşte un coşmar. Totul în jurul ei s-a ruinat! Simte cum fiul ei nu mai e îngeraşul pentru care s-a sacrificat o viaţă întreagă ca să-l crească.
19:20
Preferă să fie liberi în ger, decât să rămînă prizonieri în teroarea unui bărbat care pune mai presus de propriii copii o sticlă de bere
19:00
Gripa în România 2019. Recomandări Ministerul Sănătății evitare răspândire gripă
18:50
Imagini inedite au fost surprinse la Therme, unde doi tineri s-au lăsat duși de val și au făcut amor într-un vestiar. Întreg momentul a fost, însă, surprins și mai apoi făcut public pe internet. 
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.