Sorina Pintea spune că autorităţile fac verificări la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea: Dacă se constată inadvertenţe, urmează plângerea penală

Adevarul (Romania), 12 ianuarie 2019 18:15

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, sâmbătă, că autorităţile fac verificări la Spitalul Judeţean Vâlcea după ce un copil în vârstă de un an şi jumătate, diagnosticat iniţial cu laringită, a fost transferat în comă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, iar părinţii acestuia acuză medicii de neglijenţă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
04:45
Utilizatorii tind să utilizeze parole uşor de ghicit sau să o folosească pe aceeaşi pentru mai multe conturi, cea mai uzuală fiind „ABC1234“.
04:45
Şosele precumpasajul du Gois care este acoperitde două ori pe zi de oceansau Karakorum, care leagă China de Pakistan şi undevremeaeste foartecapricioasă,sunt o adevărată provocare pentru şoferi.
04:45
Zvonuri despre copii răpiţi de români, la bordul unei camionete, au inflamat reţelele sociale provocând o adevărată psihoză în periferiile Parisului. Ştirile false au stârnit un val de agresiuni rasiste mai ales împotriva romilor români  instalaţi în Ile-de-France. Complotiştii decid să-şi facă dreptate singuri, acuzând autorităţile, care dezmint ştirile false, că nu-şi fac treaba.
Acum o oră
04:30
Copiii care au supravieţuit în spitalul de la Siret, judeţul Suceava, în carecomuniştii îi internau pe cei bolnavi, consideraţiirecuperabili, reuşesc cu greu să povestească traumele prin careau trecut. Sunt adulţi şi au copii la rândul lor, dar îşiamintesc şi noapte, în vis, că au fost bătuţi, înfometaţi şică mulţi dintre ai lor au murit, au fost îngropaţi şi uitaţiîn cimitirul oraşului.
04:30
A venit primăvara şi printre primeleverzituri comestibile care au dat pe camp sunt urzicile. Pasionaţii demâncăruri din urzici ştiu că acum e perioada cea mai bună pentru a le culege,pentru că sunt fragede şi dau un gust deosebit mâncării.
Acum 4 ore
02:45
Lansarea a avut loc la Paris, în cadrul unui eveniment prezentat chiar de CEO-ul companiei, iar accentul a fost pus pe camera seriei P30.
01:30
Producătorii de energie electrică pe bază de cărbune şi cei care produc energie electrică şi termică în cogenerare vor fi scutiţi de la plata contribuţiei de 2% pe cifra de afaceri introdusă prin Ordonanţa 114, arată un proiect de ordonanţă de urgenţă al ministerului Finanţelor pentru modificarea OUG 114.
Acum 6 ore
01:00
Ministerul Finanţelor schimbă modul de calcul al ratelor la creditele în lei ale românilor, introducând un nou indice de referinţă în locul ROBOR, arată un proiect de ordonanţă de modificare a Ordonanţei 114. Vor putea beneficia numai cei care iau credite noi sau cei care refinanţează creditul deja luat.
01:00
Atacantul Claudiu Keşeru a declarat după victoria cu Insulele Feroe, scor 4-1, că jucătorii din echipa României au avut dorinţa maximă de a câştiga cu Insulele Feroe.
01:00
Ministerul Finanţelor suspendă până la data de 31 mai prevederile prin care îi obligă pe administratorii fondurilor de pensii private Pilonul II să îşi majoreze capitalul social, arată un proiect de ordonanţă de urgenţă care modifică Ordonanţa 114.
00:30
Taxa bancară scade considerabil, va fi diferenţiată în funcţie de cota de piaţă deţinută de bancă, iar o serie de active vor fi exceptate, arată un proiect de ordonanţă de urgenţă publicat marţi de Ministerul Finanţelor, care modifică Ordonanţa 114.
00:30
Naţionala de fotbal a României a obţinut prima sa victorie din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, 4-1 (3-1) cu reprezentativa Insulelor Feroe, marţi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca
00:15
Şeful Statului Major al armatei algeriene Ahmed Gaid Salah a propus marţi ca preşedintele Abdelaziz Bouteflika, slăbit de boală şi contestat în stradă, să fie declarat inapt să exercite puterea, în virtutea Constituţiei, sau să demisioneze, relatează AFP.
00:15
În cadrul vizitei pe care o întreprinde în Statele Unite, prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, fiind pentru prima dată, în mai bine de 10 ani, când are loc o întâlnire a unui demnitar român cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, potrivit unui anunţ al Guvernului.
00:15
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seară, că a avut întâlniri ”foarte bune” în Statele Unite ale Americii, întrevederi care ”au pus România pe harta mondială”. Comentând anularea vizitei regelui Iordaniei în România, Dăncilă a spus că nu consideră că este vina sa.
00:00
Echipa naţională nu a avut emoţii cu modesta reprezentativă a Insulelor Feroe şi a obţinut primele 3 puncte în actuala campanie de calificare
00:00
Reprezentativa Norvegiei a remizat, marţi, pe teren propriu, cu selecţionata Suediei, scor 3-3, după ce a condus cu 2-0, în grupa F de calificare la Euro-2020, din care face parte şi România. Tot în grupa F, Spania a trecut de Malta, scor 2-0.
26 martie 2019
23:30
În urmă cu cinci zile, tânărul a pătruns într-o farmacie şi, profitând de neatenţia angajatei, a sustras urna în care se strângeau donaţii pentru un tânăr diagnosticat cu cancer.
23:30
Ministerul Finanţelor a publicat, marţi seara, o versiune revizuită a „ordonanţei lăcomiei”, prin care îndulceşte taxa bancară, introduce o nouă referinţă la creditele în lei, scuteşte de taxă o parte din companiile energetice şi păsuieşte pentru câteva luni administratorii de pensii private Pilon II de a-şi majora capitalul social.
23:30
Octogenarul s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă. El a fost internat în spital cu răni grave.
Acum 8 ore
22:45
Magistraţii ÎCCJ l-au condamnat marţi pe Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al CJ Argeş la 7 ani şi 8 luni cu executare în dosarul reabilitării podului de la Căteasca. Totuşi, fostul lider PSD Argeş nu va face nicio zi de puşcărie.
22:15
Vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 17, la Biblioteca Centrală Universitară “Eugen Todoran” se vor decerna premiile Societaţii Timişoara pe anul 2018.
22:15
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a controlat peste şapte sute de unităţi de alimentaţie publică din întreaga ţară pentru a verifica corectitudinea practicilor comerciale privind utilizarea grăsimilor hidrogenate în locul produselor exclusiv pe baza de lapte.
22:15
Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA) s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului Miami Open.
22:00
Liderul mişcării şiite libaneze Hezbollah Hassan Nasrallah a îndemnat marţi la ”rezistenţă”, la o zi după recunoaşterea de către Statele Unite a suveranităţii Israelului în Platoul Golan sirian ocupat şi anexat, relatează AFP.
21:30
Liderul opoziţiei venezuelene Juan Guaido, recunoscut preşedinte interimar de aproximativ 50 de ţări, inclusiv de Statele Unite, a denunţat marţi prezenţa unor militari ruşi în Venezuela drept o încălcare a Constituţiei, relatează AFP.
21:30
Organizatorii marelui eveniment Discoteka Festival au anunţat trei nume noi care se vor afla la Timişoara, în perioada 31 mai- 2 iunie 2019.
21:30
În ultimii ani, ponderea firmelor româneşti în economie a scăzut, în favoarea celor străine. Însă dacă profitabilitatea companiilor autohtone este dublă sau triplă faţă de cea a firmelor străine, angajaţii din companiile străine au o productivitate mult mai mare.
Acum 12 ore
21:00
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a întâlnit, marţi, cu Vythenis Andiukaitis, comisar european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, şi au abordat tematici precum vaccinarea, evaluarea tehnologiilor medicale şi problemele legate de controlul tutunului. De asemenea, s-a discutat despre alocările bugetare pentru Sănătate în viitorul cadru multianual.
21:00
Vicepreşedintele american Mike Pence a anunţat marţi că politica oficială a Statelor Unite este de a retrimite astronauţi americani pe Lună în cinci ani şi ca o primă femeie să pună piciorul pe solul satelitului natural al Pământului, relatează AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.