Ministrul Muncii, anunț teribil pentru România! În ce condiții vor fi tăiate pensiile și salariile

Evenimentul Zilei, 19 ianuarie 2019 21:15

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a vorbit sâmbătă seara despre posibilitatea tăierii pensiilor și salariilor, în anumite condiții, una dintre acelea ar fi dacă PNL ajunge la guvernare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Evenimentul Zilei

Acum 4 ore
02:00
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a decis reorganizarea DGA în baza unor sesizări, analize și rapoarte întocmite de „factori responsabili”, printre care și DIPI, serviciul secret al MAI, au precizat surse ministeriale. Această decizie a condus la escaladarea unui conflict între șefa de la Interne și chestorul Cătălin Ioniţă, șeful DGA, care a acuzat-o de minciună şi de imixtiuni în activitatea Poliţiei.
02:00
Ministrul demisionar Tudorel Toader are o întrevedere cu grupul de raportori ai Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția), la sediul Ministerului Justiției. Întâlnirea are loc miercuri, 24 aprilie în cursul dimineții timp de o oră
02:00
Inventatorii americani au prezentat un robot care poate culege căpșune, o veste cât se poate de proastă pentru românii care lucrează în acest domeniu, în occident. Robotul este capabil să recolteze de pe șase rânduri odată.
01:45
În seara de marți din Săptămâna Patimilor se oficiază Denia pentru Sfânta și Marea Miercuri, în care este pomenită femeia păcătoasă care i-a spălat picioarele lui Hristos cu lacrimile ei, le-a șters cu părul capului și le-a uns cu mir scump.
01:45
Ali Tehrani a avut ideea unui concept de afacere prin intermediul căruia să poată fi detectat conținutul postărilor de pe rețelele de socializare prin care se încearcă manipularea utilizatorilor.
01:30
Fostul procuror de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu zis „Portocală”, a pierdut calitatea de magistrat după ce președintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul de excludere din magistratură, ca urmare a unei soluții definitivă pronunțată de Instanța supremă pe data de 8 aprilie.
01:30
În Săptămâna Patimilor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) duce o campanie de conștientizare a populației asupra pericolelor la care pot fi expuși preoți, călugări și enoriași, deopotrivă.
01:30
Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom’ Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri adevărate din surse de încredere, unele confidențiale, curierul de la Bruxelles, astrologie popularizată, teorii, știință, inginerie, pilde cu Nastratin Hogea, umor, normalitatea și moralitatea mic burgheză dintre cele două războaie, atât de dragi mie - pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, mulți ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la televiziuni diferite: Servus, zodiilor!
01:30
Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a participat „indubitabil” la „evenimentul de natură privată” organizat în locuința lui Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, pe când aceasta ocupa funcția de procuror general al României, iar fostul lider UNPR era vicepremier, scrie luju.ro.
Acum 6 ore
01:15
Germanii și francezii nu reușesc să-și împartă hegemonia asupra Uniunii Europene. Spre sfârșit de carieră, Angela Merkel nu înțelege să renunțe tocmai acum la primatul german, mai ales că Brexitul și relațiile din ce în ce mai încordate cu Statele Unite încep să ridice probleme prosperei economii germane.
01:15
Autoritățile române îl cercetează pe Alexander Adamescu într-un nou dosar penal, pentru delapidare. Aflat în Anglia, în arest la domiciliu, fiul magnatului Dan Adamescu, decedat în ianuarie 2017, este acuzat că ar fi folosit, în interes personal, un million de euro de la Unirea Shopping Center.
01:00
Astăzi, de la ora 19:00 până la miezul nopții, Arcul de Triumf, simbolul victoriei și al independenței în România, își deschide porțile și devine gazda extraordinară a cărților și a cititorilor.
01:00
Editura Polirom anunţă apariţia în librării a unui nou volum semnat de istoricul Stéphane Courtois, unul dintre cei mai mari specialişti în problemele totalitarismului, comunismului francez şi internaţional: Lenin, i n v e n t a t o r u l totalitarismului, traducere de Ana Ciucan Ţuţuianu.
00:45
Un studiu incredibil a ieșit la iveală, iar rezultatele sunt cutremurătoare: 98% dintre români sunt afectaţi de boala secolului.
00:45
După o pauză de 34 de ani, PAOK Salonic a luat titlul în campionatul elen, performanță la care antrenorul român a contribuit decisiv.
00:45
Înfrângerea suferită în fața Franței, în semifinalele Fed Cup, le-a umplut ochii de lacrimi componentelor naționalei
00:30
Nr. 8476, 24 de pagini 2,8 lei
00:30
00:15
Deși adept al protecționismului, Președintele Donald Trump nu a rezistat foarte mult perspectivei relațiilor comerciale cu Uniunea Europeană. Și era de înțeles de ce: anularea TTIP – acordul de parteneriat pe comerț și investiții cu UE, aduce avantaje foarte mari ambelor părți, Washingtonului și statelor europene din Uniune. În plus, perspectiva strategică de creare a unei piețe Occidentale de un miliard de consumatori prin combinarea celei americane cu cea europeană e un avantaj comparativ extrem de important în perspectiva globalizării și competiției cu China și India.
00:15
După ce ministrul Carmen Dan a anunțat măsuri drastice la Direcția Generală Anticorupție din MAI a început un război al declarațiilor între ea și chestorul Cătălin Ioniță, care conduce direcția. În dispută a intervenit și fostul premier Mihai Tudose care și-a dat demisia, în ianuarie anul trecut, tot din cauza răfuielilor de la Interne. Dacă ceea ce susține chestorul Ioniță este adevărat și dacă există imixțiuni politice, atunci cazul ar putea intra în atenția Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională.
00:15
În primul episod, întâiul director al Serviciului Român de Informații a povestit despre relația sa antedecembristă cu Ion Iliescu și începuturile noii puteri de după 1989. A dezvăluit cu ce oameni incompetenți a pornit la drum și cu ce greutăți s-a confruntat în alcătuirea unei echipe performante. Astăzi, Virgil Măgureanu mărturisește cum a fost el racolat de Securitate de două ori în zece ani, despre evenimentul numit „Piața Universității” și despre cele două „mineriade” din mandatul său. Și nu în utimul rând despre numeroasele sale nume.
00:15
Actor și novice în politică, Volodimir Zelenski a câștigat cu un scor zdrobitor alegerile prezidențiale de duminică în fața lui Petro Poroșenko, deschizând o pagină plină de incertitudini pentru o țară aflată în război și la porțile Uniunii Europene.
00:15
Consumați miere de rapiță, semințe (ori ulei) de floarea-soarelui, porumb sau sfeclă de pe câmpiile patriei? Aveți dreptul să știți, atunci, un lucru esențial: toate aceste plante sunt otrăvite de cultivatori încă din stadiul de sămânță cu un insecticid care distruge nu doar insectele - bune sau rele -, ci și sănătatea noastră, a tuturor. Pentru început, mai menționez doar două lucruri: neonicotinoidele utilizate de lacomii agricultori români sunt de 7.000 de ori mai toxice decât legendarul DDT - da, ați citit bine! - și toate aceste activități mercantile, interzise de șase ani în UE, se desfășoară sub deplina și iresponsabila protecție a statului.
00:15
Teatrul se trăiește cu lacrimi, speranțe, pasiune și cu încercarea de a-ți depăși limitele. În numele unui ideal căruia și-a dăruit deja existența, deși e încă la început de drum, abia anul trecut absolvind UNATC-ul, Elisa Pîrvan a fost dispusă chiar să doarmă, timp de aproape o lună, în clădirea Thaliei din Reșița. Apasă pe ideea că e încă la vârsta experienţelor şi că nimic n-o sperie, şi nici nu ar întoarce-o din locul la care ţine cel mai mult, scena.
00:15
O mână de adolescenţi din Bucureşti au câştigat, luna trecută, locul întâi la un concurs internaţional organizat de NASA şi National Space Society, în cadrul căruia s-au înscris nu mai puțin de 13,000 de tineri, cu peste 2,600 de proiecte. Elevi la colegiile Sfântul Sava şi Tudor Vianu, micii Einsteini au proiectat stații spațiale, capabile să susțină viața a peste 100.000 de oameni. „Datorită rezultatelor obţinute, aceşti elevi pot fi admişi, cu bursă integrală, la multe facultăţi prestigioase americane”, a declarat, pentru EVZ, profesoara de fi zică Mihaela Chiriță, coordonatoarea elevilor de la Colegiul „Sfântul Sava”. Ideile lor i-au determinat pe organizatorii concursului SpaceSettlement să îi invite, în vara anului 2019, la Washington D.C. Au astfel extraordinara șansă să-și prezinte munca și să cunoască importanți oameni de știință de la NASA. Cu toate astea, atât părinţii lor, cât şi profesorii care i-au coordonat caută singuri sponsori, pentru a le asigura drumul şi cazarea în Statele Unite ale Americii.
00:00
Cea de-a 23 manifestare a „vestelor galbene” din Franţa a fost marcată de noi evenimente. 9.000 de manifestanţi de la Paris au strigat către poliţişti „Sinucideţi-vă, sinucideţi-vă”, făcându-se aluzie la valul de sinucideri care s-au înregistrat în rândul acestora de la începutul anului şi până în prezent.
22 aprilie 2019
23:45
Șase persoane au murit, luni, în Statele Unite, după un avion cu motor dublu în care se aflau s-a prăbușit în Texas, la 10 kilometri de aeroport.
23:30
Departamentul de Stat american a anunţat. Luni, că se oferă recompense de zece milioane de dolari pentru cine oferă informaţii în legătură cu sursele de venituri ale mişcării islamiste libaneze Hezbollah.
Acum 8 ore
23:00
Fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției, Ingrid Mocanu, a reacţionat criticând în termeni foarte duri pe acei „magistraţi” care nu doresc să respecte hotărârile CCR. Decizia de astăzi a fost luată cu trei judecători la doi în dosarul Gala Bute. În opinia sa, cei doi judecători nu au dorit să intre în acest joc „mizerabil”.
23:00
Alegerile europarlamentare bat la uşă şi au început luptele politice între partide. Miza este uriaşă. Cu toate acestea, sunt unii europarlamentari care vor să renunţe la fotoliul de la Bruxelles. Este cazul şi eurodeputatului Mircea Diaconu. La finele acestui mandat, ca europarlementar independent, Diaconu a luat o decizie care surprinde pe foarte mulţi români care l-au votat la alegerile trecute. Fără a avea sprijinul politic al vreunui partid, Diaconu a obţinut atunci 6%.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.