Cum a decis Mark Zuckerberg să dea 19 miliarde de dolari pe WhatsApp în 2014 şi ce rol a avut câinele său, un ciobănesc unguresc pe nume Beast

Business Magazin, 11 februarie 2019 16:20

Cum a decis Mark Zuckerberg să dea 19 miliarde de dolari pe WhatsApp în 2014 şi ce rol a avut câinele său, un ciobănesc unguresc pe nume Beast Autor: Alex Ciutacu Postat la 11 februarie 2019 3 afişări Tranzacţia din 2014 prin care Facebook a cumpărat WhatsApp pentru suma de 19 miliarde dolari a fost influenţată la nivel decizional de câinele lui Mark Zuckerberg, un ciobănesc unguresc pe nume Beast, potrivit Business Insider. Într-un interviu acordat CNN, Zuckerberg a povestit parcursul negocieri...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Business Magazin

Acum o oră
13:50
Municipalitatea vrea să delege un număr de 5 trasee preorăşeneşti către Servicul Transport Voluntari SRL, potrivit unui proiect care prevede avizarea unor studii de oportunitate în acest sens. Potrivit Roxanei Wring (USR), proiectul ar ridica mai multe suspiciuni.
Acum 2 ore
13:20
Furnizorul britanic de servicii financiare Provident Financial este ţinta unei oferte de preluare din partea rivalului Non-Standard Finance, în valoare de 1,3 miliarde de lire sterline (1,5 miliarde de euro), informează Reuters.
13:10
Telekom a RUPT contractul cu Orange. Mutare ŞOC de la operatorul gigant. Ce înseamnă asta pentru clienţi Grupul Telekom România a rupt contractul care îi oferea acces la reţeaua 4G a Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, în condiţiile în care cele două părţi nu au ajuns la un acord de a continua "relaţia", a declarat Miroslav Majoros, CEO al Telekom România în cadrul unei întâlniri cu media. “Nu mai folosim reţeaua 4G a Orange în continuare. Cooperarea cu Orange s-a oprit”, a afirma...
Acum 4 ore
12:20
Chinezii se aliază cu arabii de la Saudi Aramco şi pun pe masă 10 miliarde de dolari pentru un complex de rafinării Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 februarie 2019 6 afişări Saudi Aramco, compania deţinută de statul saudit, a semnat un acord pentru crearea unui joint venture cu conglomeratul chinez Norinco, prin care cele două părţi vor să construiască un complex petrochimic şi de rafinării în oraşul Panjin din China, proiectul fiind estimat la peste 10 miliarde de dolari, potrivit Reuters. Aram...
12:00
Cum a crescut o companie din China cu 8.500% pe bursă în ultimii cinci ani deşi a pierdut bani în tot acest timp Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 februarie 2019 0 afişări Ascuns în spatele hotelui Ritz-Carlton din Hong Kong, în interiorul celui mai înalt zgârie-nori din oraş, se află unul dintre cele mai mari mistere din lumea investitorilor, potrivit Bloomberg. Acolo, la etajul 66 al Centrului pentru Comerţ Internaţional, este situat sediul central al unei companii obscure care pare un succes r...
11:50
UE ar putea ajunge la un acord comercial cu Donald Trump până la finalul anului, anunţă Comisarul European pentru Comerţ, la Bucureşti Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 februarie 2019 0 afişări Comisarul European pentru Comerţ, Cecilia Malmstrom, a anunţat că un acord comercial trans-atlantic ar putea fi încheiat înainte de finalul anului, punând accent pe importanţa de a lucra rapid pentru acest acord, încât blocul european încearcă să evite tarifele auto ale americanilor, potrivit Bloomberg. Ma...
11:30
Ţara în care şase oameni pică în sărăcie extremă în fiecare minut. Oamenii trăiesc cu mai puţin de nouă lei pe zi Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 februarie 2019 0 afişări „Mănânc orice văd”, spune Abdul Edosa, 30 ani, un locuitor al metropolei nigeriene Lagos, citat de Bloomberg. „Cerşesc bani de la oameni – orice îmi dau ei, mănânc”. Edosa este un caz obişnuit în ţara cu cel mai mare număr de oameni care trăiesc în sărăcie extremă – pe care Naţiunile Unite o defineşte drept un mod de trai cu m...
11:20
Francezii de la Societe Generale plănuiesc mii de concedieri din braţul de investiţii al grupului Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 februarie 2019 0 afişări Societe Generale conturează un plan în caddrul căruia plănuieşte să elimine poziţii în cadrul braţului de investiţii şi să găsească un partener pentru businessul de cash-equity, în încercarea de a elibera o parte din presiunea costurilor venite din reglementare, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Banca ar urma să concedieze sute sau chi...
11:20
O companie de control al traficului aerian din Noua Zeelandă spune că nu găseşte candidaţi care să ocupe locurile de muncă cu program de patru zile pe săptămână şi salariu între 95.000-200.000 de dolari pe an, care nu necesită calificare.
11:10
Judecătorii din Tribunalul Cluj anunţă că activitatea judiciară va fi suspendată timp de o săptămână, în urma ordonanţei care modifică legile justiţiei. La Cluj protestează peste 100 de judecători şi procurori, iar câteva persoane din grupul #rezist i-a aplaudat pe magistraţi.
Acum 8 ore
08:40
Dacă ar fi să alegi un singur produs pe care să-l poţi oferi cadou atât unui copil, cât şi unui bunic, unei colege de serviciu sau chiar şefului, poate chiar unui profesor sau, de ce nu, unui partener de afaceri, ce ai alege? Este întrebarea la care Cosmin Stanciu şi Răzvan Ancăn au găsit răspunsul în urma unei vizite în Anglia; odată cu acesta a venit şi ideea unui business care le aduce în prezent venituri de 3 milioane de lei.
08:10
Povestea unui dezastru: De la o creştere economică de 5%, direct în pragul falimentului naţional Autor: Alex Ciutacu Postat la 22 februarie 2019 6 afişări Starea precară a companiei de energie deţinute de guvernul sud-african demonstrează modul în care proasta gestionare a activelor statului poate rezulta într-o factură pe care o vor plăti generaţiile viitoare. De la zilele de glorie din anii 2000, când creşterea economică trecea de 5% pe an, economia a fost lovită de două recesiuni, iar datoria...
Acum 24 ore
22:30
EY România l-a desemnat pe Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development, Antreprenorul Anului 2018 Autor: Alex Ciutacu Postat la 21 februarie 2019 0 afişări Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development – care dezvoltă proiectul gigant ISHO din Timişoara – a câştigat premiul de Antreprenorul Anului 2018 de la EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monaco. „Cred că mediul de afaceri trebuie să sărbătorească ce reuşim să facem în ciuda tuturor difi...
19:10
Ministerul Finanţelor a redeschis o emisiune de titluri scadentă în iunie 2023 şi s-a împrumutat cu 110 milioane lei peste volumul de 300 milioane lei programat, la o dobândă anuală de 4,27%.
18:50
Un elev de la o şcoală primară din Foligno, provincia italiană Perugia, a fost umilit într-un mod crunt chiar de învăţătorul său doar pentru că era de culoare.
18:10
Artiştii Constantin Flondor şi Adrian Ghenie vor primi distincţia «Pentru Merit» în grad de Cavaler, potrivit decretelor semnate joi de preşedintele Klaus Iohannis.
18:10
Şoarecii melomys de pe insula Bramble Cay au fost declaraţi oficial dispăruţi, după ce un raport din 2016 i-a descris ca fiind primele mamifere ce au pierit din cauza schimbărilor climatice provocate de oameni.
18:10
Compania Phoenixy, producătorul pufuleţilor Gusto, a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 26 milioane de euro, în creştere cu 17% , avans susţinut de exporturi şi de noile produse dezvoltate.
18:00
Cu 62.000 de hectare de livezi cu pomi fructiferi, România ocupă locul 6 în Europa, iar la producţia de mere se află pe locul 3, după Polonia şi Italia, arată datele Eurostat.
18:00
Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi că riscul ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană fără un acord a crescut semnificativ luna aceasta.
17:00
Un joc diabolic care promovează sinuciderea şi îi încurajează pe copii să se rănească singuri şi, în unele cazuri, chiar să îşi ia viaţa, se răspândeşte acum şi în Marea Britanie, după ce a făcut deja două victime în Columbia.
17:00
Oraşul Ţicleni, din judeţul Gorj, nu are canalizare, spital sau piaţă agroalimentară, iar în toată localitatea sunt doar patru blocuri.Un consilier local propune un referendum pentru ca cetăţenii să spună dacă nu ar fi mai bine ca Ţicleni să redevină comună şi să plătească taxe şi impozite mai mici.
16:40
Bruno Schroder, moştenitorul uneia dintre cele mai „bătrâne” averi bancare din Europa, a murit la vârsta de 86 de ani, potrivit Bloombrg.
16:30
Bruno Schroder, moştenitorul unuia dintre cele mai mari imperii bancare din Europa, a murit la 86 de ani Autor: Alex Ciutacu Postat la 21 februarie 2019 0 afişări Bruno Schroder, moştenitorul uneia dintre cele mai „bătrâne” averi bancare din Europa, a murit la vârsta de 86 de ani, potrivit Bloomberg. Managerul de investiţii Schroders a anunţat că acesta s-a stins din viaţă miercuri, răpus de boală. Născut în 1933, Bruno a fost stră-stră nepotul lui Johann Heinrich Schroder, care a pus în 1818 ba...
16:30
CGMB va dezbate, marţi, un proiect care prevede înfiinţarea societăţii „Termoenergetica Bucureşti S.A” „în scopul continuării serviciului de alimentare cu energie termică şi având în vedere falimentul RADET”, spun reprezentanţii PMB. Potrivit lui Cristian Buşoi, noua societate va fi „RADET 2”.
15:40
Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că vremea se răceşte şi vor fi ninsori, viscol, dar şi vânt puternic. ANM a emis cod galben de vânt puternic pentru mai bine de jumătate de ţară, inclusiv Bucureşti.
15:00
Un joc diabolic care promovează sinuciderea şi îi încurajează pe copii să se rănească singuri şi, în unele cazuri, chiar să îşi ia viaţa, se răspândeşte acum şi în Marea Britanie, după ce a făcut deja două victime în Columbia.
15:00
Margaritis Schinas, purtător de cuvânt al Comisiei Europene, a declarat, joi, referitor la dosarul înregistrat la Secţia de anchetă care-i vizează pe prim-vicepreşedintele Comisiei Frans Timmermans şi comisarul european Vera Jourova, că autorităţile române nu au jurisdicţie asupra acestor chestiuni.
14:50
Iulian Dinu a găsit o nişă pe piaţa de fitness din România şi a pus pe picioare o afacere care generează venituri de sute de mii de euro.
Ieri
14:40
Tractoare, lactate şi chiar biciclete, Polonia nu doar că exportă în Africa, ci şi produce acolo, dând astfel un exemplu despre cum o ţară est-europeană poate profita de oportunităţile de afaceri oferite de economiile în curs de dezvoltare şi de pieţele cu 1,2 miliarde de consumatori de pe continentul african.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.