O elevă violată de profesor s-a dus la poliție. A fost violată din nou de un polițist

StirileProtv.ro, 11 februarie 2019 16:20

Caz tulburător în Kosovo, unde un site de investigații a scos la lumine o poveste care a declanșat proteste și reacții de la politicieni de rang înalt, relatează The Guardian.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
00:20
Cum să gătești o friptură de vită perfectă în 3 pași
23 aprilie 2019
23:30
Un tată care și-a pierdut doi copii în atentatele din Sri Lanka a fost pus în situația de a lua o decizie imposibilă pentru orice părinte.
23:10
Mulți români care au ajuns în Germania pentru o viață mai bună au învățat, într-un final, cum se poate profita de sistemul german de protecție socială
Acum 12 ore
22:40
Imagini incredibile au fost surprinse pe o plajă din nordul Mexicului. Zeci de maşini au fost inundate de apele oceanului Pacific.
22:30
Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi seara, că atât el, cât şi liderul PSD sunt dispuşi să acorde votul în Parlament pentru restructurarea Guvernului, dar nu ştie „ce gânduri” are premierul Viorica Dăncilă.
22:30
Tentativă de jaf la filiala unei bănci din Braşov. Un individ înarmat cu un pistol şi cu faţa acoperită a intrat în sediul aflat la parterul unui bloc.
22:20
Treizeci şi şapte de oameni au fost executaţi marţi în Arabia Saudită după ce au fost condamnaţi pentru terorism, a anunţat Ministerul saudit de Interne, informează marţi AFP.
22:10
Agenția de propagandă a grupării teroriste ISIS a publicat imagini în care ar apărea 7 atacatori sinucigași alături de creierul atentatelor din duminica Paștelui catolic, în Sri Lanka.
22:00
Fostul tenisman Ilie Năstase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, marţi seară, pe Facebook, că s-a nimerit să fie un cort electoral al lui Traian Băsescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea să fie al oricărui alt lider politic.
21:50
Fostul preşedinte Traian Băsescu, care candidează la alegerile europarlamentare din partea PMP, a declarat, marţi seară, că este cuprins de repulsie după gestul lui Ilie Năstase care a fost filmat aruncând cafea pe unul dintre corturile electorale ale PMP
21:30
Câteva zeci de persoane dintr-un cartier rezidențial s-au trezit cu avioanele lângă curte după renovarea Aeroportului Southend din Anglia.
21:20
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat marţi că vrea ca o nouă colonie israeliană din Înălţimile Golan să poarte numele preşedintelui american Donald Trump, relatează dpa şi EFE, conform Agerpres.
21:20
Victimele atacurilor din Sri Lanka, înmormântate
21:00
De ziua internaţională a cărţii, un parlamentar român face radiografia sistemului de asistenţă socială, care are în grijă, copiii abandonaţi ai ţării.
20:40
Campania ”Salvați copii României” a prezentat marți cazul unei fete de 16 ani care își crește frații cât mama este la muncă. Din acest motiv a rămas și repetentă, iar acum este în clasa a 7-a.
20:20
Echipele din proiectul de explorare şi exploatare a gazelor din Marea Neagră ale giganţilor OMV şi ExonMobil ar fi fost desfiinţate momentan.
20:20
Castelul Peleş este marți seară parte din povestea ''Untold''. Organizatorii festivalului şi comunitatea de petreceri ''Cercle'' deschid astfel porţile turistice ale României către milioane de străini.
20:20
Julieta, o pisică de o frumuseţe rară, care fusese furată din Bacău, a fost predată poliţiei.
20:20
Noua IRA, un grup republican disident, care luptă pentru reunificarea Irlandei, şi-a asumat responsabilitatea după ce jurnalista Lyra McKee a fost împuşcată mortal, săptămâna trecută.
20:10
Echipele din proiectul de explorare şi exploatare a gazelor din Marea Neagră ale giganţilor OMW şi ExonMobil ar fi fost desfiinţate momentan.
20:10
Cel mai important proiect de formare pentru profesori şi cel mai scump pe care România l-a avut vreodată - proiectul CRED - iese la vânătoare de idei.
20:10
Pierdem turişti din cauza drumurilor puţine şi proaste, iar unii îşi vor petrece sărbătorile mai mult în trafic decât la munte.
20:10
Oricât de mult am invoca primăvara, la munte se schiază ca în sezonul alb. Drept urmare, staţiunile de pe Valea Prahovei au început să se umple de turişti.
20:00
Cu aproape 20.000 de medici plecaţi din România, în ultimii 9 ani, sistemul sanitar de stat începe să dea rateuri grave.
20:00
În câteva ore, comisia Iordache a votat marți noi forme ale Codului Penal şi Codului de Procedura Penală.
20:00
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marți seară că refuză să numească noii miniştri propuşi de PSD, dar şi că din punctul său de vedere, această remaniere este o farsă.
19:50
România are în bazele de date 500 de copii dispăruţi, cărora poliţia nu le-a dat de urmă nici după ani buni de când rudele au apelat disperate la autorităţi.
19:40
Cei 8 elevi din Iaşi şi profesoara lor de matematică aflaţi în Sri Lanka în momentul cumplitelor atentate de duminică s-au întors marți în siguranţă în România.
19:30
Un copil din zece se culcă flămând. Se întâmplă în România, țara în care pentru mult prea mulţi sărăcia este o stare de fapt, iar singurul lucru care ajunge să mai conteze este supravieţuirea.
19:20
Ziua şi motivul de îngrijorare. A apărut un al treilea caz de meningită menigococică, de această dată în Vaslui. 
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.