Proteste în Italia cu lapte vărsat pe şosea. "Am ajuns să bem lapte românesc"

StirileProtv.ro, 12 februarie 2019 08:30

Crescătorii de oi din Sardinia și-au continuat protestele față de prețul scăzut al laptelui. De pe un pasaj suprateran, au vărsat mii de litri de lapte pe autostradă și peste vehiculele care treceau pe acolo.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
23:40
Clarese Gainey, o femeie în vârstă de 65 de ani din Florida, s-a apărat de hoți cu o bâtă de softbal.
23:20
Oamenii de știință au găsit microplastic în aerul dintr-o regiune izolantă a Munților Pirinei.
23:20
Shanay Walker, o fetiță de 7 ani din Nottingham, a fost bătută de familie până când a murit. Ca urmare a acestei tragedii, directorul școlii a fost demis și i se interzice să predea timp de cinci ani, fiind acuzat că a eșuat în a o proteja pe copilă.
23:00
Un bărbat Florida, Statele Unite, a fost arestat, după ce le-a cântat vecinilor săi o melodie compusă chiar de el.
23:00
O asistentă medicală angajată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu în vârstă de doar 36 de ani a fost diagnosticată de curând cu tumoră malignă pleurală-mezoteliom pleural epiteloid.
22:30
Sophie Gradon, fostă Miss Marea Britanie și vedeta unui reality show, a cosumat alcool și cocaină cu câteva ore înainte să se sinucidă, în 2018, au descoperit anchetatorii.
22:00
Postul național de știri din Rusia, Rossiya 24, are un prezentator robot.
21:50
O fetiță în vârstă de 11 ani din California, Statele Unite, a murit, după ce a suferit o reacție elargică la o pastă de dinți bazată pe lapte.
Acum 12 ore
21:30
Peste 600 de blocuri și imobile din Capitală sunt afectate, joi, de avarii la rețeaua de termoficare. 
21:30
Ameninţat de o înfrângere usturătoare în alegerile prezidenţiale, Petro Poroşenko a cerut joi "iertare" alegătorilor pentru erorile sale şi le-a cerut să-i încredinţeze un al doilea mandat, dramatizând riscurile care îi ameninţă ţara.
21:30
Eugen Teodorovici a declarat joi, la Bistriţa, că îşi doreşte ca prin amnistie fiscală, redenumită restructurare financiară, Guvernul să dea o şansă în principal companiilor publice, care au datorii mari către stat, să se salveze de la închidere.
21:20
Un bărbat din Statele Unite, care susține că este îndrăgostit de un robot, spune acum că plănuiește să se căsătorească cu acesta.
21:20
Consilierul general Roxana Wring a anunțat, joi seară, că a câștigat procesul împotriva viceprimarului Aurelian Bădulescu.
21:20
Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat joi, în localitatea Dumbrăveni din Suceava, că partidul său va merge până la capăt, ceea ce înseamnă "eliberarea acestei ţări de ceea ce este mai rău".
21:10
Peste 120 de persoane au fost evacuate, joi seară, dintr-un supermarket din Ploiești, din cauza unui miros puternic, persistent. Opt persoane prezintă grețuri și amețeli și au fost evacuate de medici.
21:10
O femeie și-a torturat fiicele vitrege, timp de trei ani, deoarece credea că soțul le iubește mai mult. Abuzurile au avut loc de-a lungul a trei ani.
21:00
90% din peștele pe care îl mâncăm este importat, pentru că industria de profil a fost distrusă. Vapoarele de pescuit au fost vândute pe nimic, iar întreprinderile piscicole și-au închis porțile. Oamenii în putere au plecat în alte țări să muncească.
20:40
Autoritățile române potolesc entuziasmul celor din Pakistan, care anunțau miercuri că sunt pregătite să trimită o jumătate de milion de muncitori în România, până anul viitor.
20:40
Actorul Jason Momoa a decis să renunțe la barbă, pentru prima dată după șapte ani. Miercuri, el a postat un filmuleț pe YouTube intitulat: „Rămas bun, Drogo. M-am ras”.
20:30
Consiliul Superior al Magistraturii a avizat joi cererea de pensionare înaintată de Augustin Lazăr. Procurorul general al României și-a motivat decizia spunând că ar vrea să lase locul magistraților tineri.
20:30
Portugalia a decretat trei zile de doliu, după ce 29 de turişti germani - 11 bărbaţi şi 18 femei - au pierit într-un accident teribil, în insula portugheză Madeira.
20:20
În inima Parisului, la catedrala Notre Dame, au început lucrările de consolidare, în condițiile în care, spun specialiștii, structura are trei puncte de fragilitate majore.
20:20
Este Joia Mare pentru romano-catolicii de pretutindeni. Credincioșii sunt în joi seară martorii ritualului spălării picioarelor.
20:20
Mai sunt 9 zile până la Paștele Ortodox și doar două până la cel Catolic, așa că nu e timp de pierdut când vine vorba despre cozonacii care vor ajunge pe mese de sărbători.
20:10
O veste bună pentru femeile care își doresc un copil și apelează la fertilizarea in vitro. Angajatorii vor fi nevoiți să le acorde concediu suplimentar pe perioada acestei proceduri.
20:10
Apar elemente noi în dosarul Revoluției, în care au fost trimiși în judecată fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul vice-prim-ministru, Gelu Voican Voiculescu, și fostul șef al Aviației Militare, generalul Iosif Rus.
20:00
Viața s-a curmat brusc pentru o elevă a liceului "Gheorghe Lazăr" din Capitală, un liceu de prestigiu al României, aflat în centrul Bucureștiului, lângă parcul Cișmigiu.
20:00
Incident sângeros la Vaslui. Trei elevi au fost răniți pe stradă, după ce au ieșit de la cursuri, de un tânăr de 17 ani, elev și el.
20:00
Patru persoane au fost rănite în Gorj într-un teribil accident: grinda unui pod, aflat în construcție, s-a prăbușit peste muncitori.
20:00
O româncă de 19 ani a fost eliberată după 14 luni, dintr-o închisoare din Marea Britanie, după ce a promis că se va întoarce acasă, în România.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.