Calendar ortodox 13 februarie 2019. Sf Martinian, sfântul care s-a aruncat în foc

Antena1, 12 februarie 2019 12:30

Calendar ortodox 13 februarie 2019. Miercuri, in zi de post si rugaciune, credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Martinian, sfantul care s-a aruncat in foc cand a fost ispitit de o femeie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
00:50
A fost seara dezvăluirilor la ”Xtra Night Show”, unde a fost invitată Ana Morodan, fosta concurentă de la ”Asia Express”, care și-a deschis sufletul așa cum n-a mai făcut-o vreodată.
00:30
Ana Morodan, fosta concurentă de la ”Asia Express”, s-a făcut remarcată pentru stilul excentric pe care l-a adoptat de-a lungul timpului, iar acum a vorbit despre cele mai dificile momente din viață.
Acum 6 ore
00:10
Participarea la ”Asia Express” a însemnat, pentru Ana Morodan, pierderea a 11 kilograme, motiv pentru care fosta concurentă este acum nemulțumită de felul în care arată. 
00:00
Ana Morodan, fosta concurentă de la ”Asia Express”, a cucerit inimile românilor, iar acum, la ”Xtra Night Show”, a făcut o nouă mărturisire. 
18 aprilie 2019
23:30
Două clase de elevi și zece profesori au intrat în contact direct cu eleva de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti care a murit de meningită. Potrivit anunțului făcut de Ministerul Sănătății, tuturor li s-au prelevat analize şi li s-a administrat antibiotic în doză unică pentru a preveni îmbolnăvirea. Vineri, cursurile sunt suspendate în unitatea şcolară pentru acţiuni de decontaminare şi dezinfecţie.
23:20
Alături de CRBL, în platoul emisiunii Răi da' buni, de la Antena Stars, au venit Cocuța și Bogdan Boantă, cei despre care s-a zis în repetate rânduri că au ratat finala "Asia Express", pe mâna lor.
23:10
Una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Loredana, fosta iubită a lui Hamude. 
23:10
Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.
23:00
Olaf din desenul animat Regatul de Gheață este a șasea mască din această ediție Scena Misterelor, iar ajutoare de mască este Silviu Petcu, actor în grupul Divertis. Cel mai cunoscut om de zăpadă intră în politică. Vrea să devină primar!
23:00
Au fost sase măști spectaculoase în spatele cărora s-au ascuns celebrități din sport, precum Ovidiu Ioanițoaia, din muzică, precum Alex Velea și Marcel Pavel, dar și din televiziune, ca Gina Pistol sau Iuliana Marciuc.
22:30
Șase măști spectaculoase în spatele cărora s-au ascuns celebrități din mai multe domenii au urcat pe "Scena misterelor". Am ajuns la cea de-a cincea, masca...diavolului!
22:30
Viața unei fetițe de doar 11 ani a fost curmată brusc, dintr-o greșeală stupidă. Micuța s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a spălat pe dinți, ea suferind o reacție alergică. 
Acum 8 ore
22:10
Catedrala Notre Dame din Paris, care a fost cuprinsă de flăcări la începutul săptămânii, ar urma să fie reconstruită în cinci ani, potrivit declarațiilor făcute de președintele Franței, Emmanuel Macron, însă arhitecții sunt de părere că edificiul nu va putea fi adus niciodată la starea inițială.
22:00
Masca compozitorului german Ludwig van Beethoven și lupta pentru indicii, așa a început momentul, până să ajungem la demascare. 
21:50
Compozitorul german Ludwig van Beethoven este a patra mască din această ediție Scena Misterelor, iar ajutorul de mască este actrița Adriana Trandafir.
21:40
Schimbarea locului de muncă nu trebuie să fie o discuție doar despre veniturile lunare, bonusuri și alte beneficii. Jobul este un lucru, iar cariera este ceva mai important de atât, pentru că vorbește despre o traiectorie planificată și un mod de a face lucrurile din punct de vedere profesional. Marea diferență este poți schimba rapid un job, dar o carieră se schimbă cu multă muncă și multe riscuri.
21:20
În lupta pentru indicii de la Scena Misterelor au intrat Anca Neacșu și Vica Blochina sunt desemnate să urce pe taurul mecanic. Care dintre ele va rezista cel mai mult în șa? Destul de important, dar nu la fel de important precum spectacolul pe care-l fac animăluțele.
21:10
Peste 120 de persoane care se aflau într-un supermarket din Ploieşti au fost evacuate, joi seară, din cauza unui miros puternic, persistent, deocamdată necunocut. Șase persoane prezintă greţuri şi ameţeli, fiind evaluate de medici.
21:00
O bunică în vârstă de 55 de ani și-a ucis cei doi nepoți pe care-i avea în grijă. Copiii sufereau de autism și femeia ar fi fost copleșită de probleme. 
20:50
Masca dragonului intră în scenă, iar la lupta pentru indicii au luat parte Andrei Ștefănescu și Dima Trofim, care s-au îmbrăcat în rochii vaporoase de zâne, ca să joace “Prințesa mimează”. Cum s-au descurcat cei doi concurenți? Excelent, căci s-a râs pe săturate. 
20:20
Samuraiul este prima mască din această ediție Scena Misterelor. ”După încheieturile mâinii m-am prins să este femeie”, a remarcat imediat Anca Neacșu, din Echipa Starurilor. 
Acum 12 ore
20:00
Incendiul izbucnit în catedrala Notre Dame din Paris ar fi fost cauzat de un scurtcircuit la rețeaua electrică, potrivit primelor date furnizate de Poliția din Franța. 
20:00
România se pregăteşte de sărbătoare: ortodocşii aşteaptă Floriile, iar catolicii celebrează Paştele duminica aceasta. Şi unii, şi alţii, îşi fac planuri în funcţie de veştile meteorologilor.
19:50
O româncă care a fost arestată pentru furt din magazinele din Marea Britanie a fost eliberată din închisoare, după ce a promis în fața judecătorului că se va întoarce în țară. 
19:40
În goana după bani, comercianţii nu mai au nimic sfânt. Cu două zile înainte de Florii, inspectorii au descoperit peşte putrezit scos la vânzare. O echipă Observator a mers astăzi cu comisarii de la Protecţia Consumatorului în control.
19:20
O femeie în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața la doi ani după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. În urma ei, însă, a lăsat un mesaj emoționant, ce va fi, fără doar și poate, o sursă de inspirație pentru prieteni. 
19:00
E una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, dar zâmbetul de pe scenă s-a transformat adesea, în lacrimi de durere. După ce i-a murit fetiţa, Făniţa Modoran şi-a dorit cu ardoare să mai aibă un copil. Şi-a îndeplinit acest vis, însă la naştere, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.
18:50
Ferestrele au jucat dintotdeauna un rol important în orice spațiu construit. Ele oferă luminozitate și pot înveseli orice spațiu. În plus, în ultimii ani, ferestrele joacă un rol din ce în ce mai important în designul interior. Spațiile moderne beneficiază de ferestre și uși generoase care permit pătrunderea luminii naturale. O categorie tot mai populară de ferestre o reprezintă ferestrele din aluminiu, un material extrem de ușor și totuși suficient de stabil pentru a păstra perfect forma chiar și în cazul unor ferestre de mari dimensiuni. Iată de ce au devenit atât de populare profilele din aluminiu.
18:50
Copiii sunt o explozie de emoții, bună dispoziție și energie. Bucuria lor este molipsitoare, iar dorința de mișcare îi face chiar și pe cei mai în vârstă să iasă la joacă. Un micuț foarte activ trebuie să consume în fiecare zi o cantitate uriașă de energie. Este tot timpul agitat, rezistent la efort prelungit și curios să descopere sau să transforme totul în jurul lui. Vorbim de copilul care nu stă locului niciodată, nerăbdător să-și cerceteze chiar și propriile simțuri, impunător și greu de epuizat.
18:40
Alina Dulămescu este supranumită regina prăjiturilor. Depresia a fost cea care a împins-o să intre în bucătărie. Şi nu să mănânce dulciuri, ci să îşi descopere o pasiune care a devenit, în scurt timp, o adevărată afacere.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.